Var och hur man köper Digibyte (DGB) | Steg-för-steg-handledning

I den här artikeln kommer vi att förklara för dig hur du köper DigiByte (DGB) på ett mycket enkelt sätt. Det första vi behöver förstå är vad DigiByte är och hur denna digitala valuta fungerar.

Vad är DigiByte?

DigiByte är en ny form av valuta som inte har någon central myndighet, är öppen källkod och låter alla engagera sig. DigiBytes toppmoderna säkerhet gör den säkrare än andra tillgängliga digitala valutor. Dessutom är det snabbt att använda och kan skickas till alla runt om i världen på bara några sekunder.

Just nu har DigiByte en dedikerad gemenskap och över 100 000 noder över hela världen. Vissa människor kallar det en “sovande jätte” av kryptovalutorna på grund av dess framtida potential. Fram till nu återstår det att se.

Men hur är det möjligt att förvärva denna virtuella valuta? Här kommer vi att förklara hur.

Få din Digibyte-plånbok

Det första du behöver göra är att ställa in en plånbok för att lagra DigiByte som du vill köpa. För att göra det måste du gå till DigiByte officiella plånbokssida där du kommer att ha all information som behövs för att ladda ner och ställa in en plånbok.

Det finns olika guider tillgängliga för att ställa in en plånbok beroende på vilken typ av system du har. Om du har en Windows-dator måste du välja DigiByte Windows Wallet Setup.

När du har laddat ner plånboken installerar du den och kör programmet. Under installationsprocessen kommer de att fråga dig var filerna ska sparas, så du bör välja platsen på din dator.

För att fungera ordentligt måste plånboken ha tillgång till internet. När den väl har laddats ner kommer den att börja synkroniseras med blockchain, och det kan ta lite tid att bearbeta den.

Tryck sedan på knappen “Inställningar”, gå till “Kryptera plånbok” och välj ett svårt men lätt att komma ihåg lösenordet. Det här lösenordet är mycket viktigt för utan det skulle du inte ha tillgång till dina mynt.

Efter det klickar du på “File” och trycker sedan på “Backup wallet.” Det är mycket viktigt att spara filen på en säker plats som en extern hårddisk eller USB.

Det bästa sättet att lagra virtuella valutor är att använda en hårdvaruplånbok som den som byggdes av Ledger. Ledger Nano S är en fantastisk enhet som används för att lagra virtuella valutor som har visat sig vara säker och mycket användbar.

Om du har gjort allt kan du klicka på knappen “Ta emot” och sedan välja “Begär betalning”.

Kopiera den långa adressen som kommer att visas där och spara den eftersom vi kommer att behöva använda den senare för att lagra de mynt som köpts på en annan plattform.

Inköp av Digibyte’s DGB-mynt

För närvarande finns det ingen fiatmarknad för att köpa DigiByte, vilket är något obekvämt för användare som vill köpa denna virtuella valuta för första gången. För att köpa det måste vi använda Ethereum (ETH), en mycket viktig och känd valuta på kryptomarknaden.

För att köpa Ethereum kommer vi att göra det igenom Coinbase, en av de viktigaste och mest kända plattformarna på marknaden, men du kan göra detsamma med ett annat börs i din region, stegen bör vara mycket lika.

Du måste skapa ett konto i Coinbase genom att trycka på knappen “Registrera dig” på deras webbplats. Där måste du ange ditt namn, e-postadress och lösenord. Utbytet följer mycket strikta ekonomiska regler, och det innebär att de måste verifiera din identitet på ett mycket seriöst sätt.

För att verifiera informationen måste du ange ditt telefonnummer, ladda upp en bild av ditt foto-ID och verifiera ett kredit- / bankkort eller bankkonto innan du kan köpa kryptovalutor.

När du har skapat ditt konto måste du köpa Ethereum. För att göra det måste du göra det med ett kreditkort eller en banköverföring. Nu när du redan har pengar på kontot måste du välja “köp / sälj” i toppmenyn och välja “Ethereum” som den valuta du vill köpa.

Här måste du välja hur mycket ETH du vill köpa. Om du redan har gjort det ser du att du har ETH tillgänglig för att köpa DigiByte i ett annat börs.

Vi kommer att förklara detta med Kucoin, men om du har ett annat konto i ett utbyte som låter dig köpa DigiByte med Ethereum, fortsätt där.

Om du inte har ett konto här måste du registrera dig, alternativet som finns på deras huvudsida. När du har bekräftat all information som du får får du ett e-postmeddelande där du måste bekräfta kontot.

Vi rekommenderar starkt att du använder tvåfaktorautentisering (2FA) eftersom det är mycket säkrare än att bara använda ett vanligt användarnamn och lösenord. Dina medel förblir mycket säkrare om du låter 2FA vara aktiverad.

Nu måste vi flytta den ETH som köpts i Coinbase till Kucoin. Gå till menyn och välj ‘Tillgångar’ och därefter Ethereum (ETH). När du väl är här måste du trycka på “Insättning” och en ny adress där du skickar ETH. Kopiera adressen och gå till Coinbase.

I Coinbase klickar du på avsnittet “Konton” i toppmenyn, söker i din Ethereum-plånbok och trycker på “Skicka” -knappen som visas där. När du har gjort det klistrar du in den kopierade adressen från Kucoin-börsen. Kontrollera att adressen är densamma och bestäm hur mycket Ethereum du vill skicka. Efter det klickar du på “Fortsätt” och bekräftar transaktionen om du är säker på den.

När du har mynten i din Kucoin-plånbok kan du köpa DigiByte. Gå till DGB / ETH-marknaden och sök efter alternativet ‘Köp / Sälj’. Du måste nu gå till webbplatsen för köp och trycka på alternativet “Bästa pris”, så att du kan köpa till det lägsta priset som finns tillgängligt just nu..

Välj det belopp du vill köpa och tryck sedan på knappen “Köp”. Nu kommer du att ha DigiByte som du ville köpa på ditt konto i Kucoin. Nästa steg är att skicka dem till din plånbok, som vi har laddat ner i början av guiden.

DigiByte handlas nu till 0,0284 dollar per mynt och har ett börsvärde på 302 miljoner dollar. Det betyder att DigiByte är den 31: e viktigaste virtuella valutan på marknaden.

Slutsats

Funderar du på att köpa DGB? Varför eller varför inte? Låt oss veta i kommentarerna. Det finns mycket intresse för detta mynt, så vi förväntar oss att även i en nedmarknad finns det intresserade parter!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map