Vad är WaykiChain (WICC) ​​- Allt du behöver veta

WaykiChain är en blockchain-baserad spelplattform som stöder Turing-enheter. Andra höjdpunkter inkluderar det faktum att den använder en DPoS (Delegated Proof-of-Stake) konsensusmekanism, att den genererar ett nytt block var tionde sekund och att den använder elva röstningsnoder. Enligt teamet bakom det Hong Kong-baserade projektet kan nätverket också hantera mer än 1000 transaktioner per sekund.  

Plattformens huvudmål är att erbjuda användarna en stabil och säker spelmiljö. Tack vare dess decentraliserade natur betyder det att systemet också är mycket mindre benäget för korruption eller andra typer av olagliga vinster som vanligtvis är förknippade med denna typ av industri. Till exempel, eftersom WaykiChain är en decentraliserad plattform kan uppgifterna inte kontrolleras av någon intressant part. Det betyder också att det inte kan ändras för att ge falska vadslagningsresultat.

En annan fördel förutom den uppenbara transparensen är de lägre driftskostnaderna, utan provisioner från tredje part och med en avkastning på 99%. Detta gör plattformen mycket öppen för nya investerare och användare. vem som helst kan använda WaykiChain-infrastrukturen för att bygga kraftfulla blockchain-applikationer.

teknik

Applikationer

Med tanke på allt som har sagts är WaykiChain en mångsidig plattform för apputveckling. Även om den kan användas för att bygga ett varierat utbud av olika appar ovanpå, är plattformen främst inriktad på att utveckla vadslagningsapplikationer (sportspel och evenemangsspel). Teamet bakom projektet har redan byggt en officiell Windows-decentraliserad applikation kallad WaykiChain Betting som fungerar som en plånbok. Användare kan använda WaykiChain Betting för att överföra sina WICC-medel och också för att snabbt publicera det smarta kontraktet.

Projektets whitepaper tillkännager också att iOS- och Android-applikationer för närvarande är på väg och snart kommer fram någon annanstans under 2018. Dessa appar kommer att ge användarna möjlighet att enkelt lagra Wayki-mynt på sina mobila terminaler.

Blockwebbläsaren är en dApp speciellt utvecklad för WaykiChain och har den roll att visa överföringsposter för Wayki-mynt och supermynt, liksom saldot på kontot, alla pågående vadtransaktioner och rita resultat. All information är av naturen irreversibel, öppen och transparent.

app

Hur fungerar WaykiChain

WaykiChain använder en DPoS-konsensusmekanism med elva redovisningsnoder. Den årliga avkastningen är 5% för det första året, med en 1% ökning för varje år som går. Varje gång ett block skapas associeras en redovisningsnod slumpmässigt. Bokföringsnoden får alla transaktionsavgifter i sitt bokföringsblock. Användare kan tjäna ränta genom att låsa WaykiChain-mynt. Intresset bestäms automatiskt varje gång rösterna för motsvarande användarkonto ändras.

Villkoren för vadslagning utlöses av initiativtagaren genom smarta kontraktstransaktioner. Användare kan initiera olika vadavtalstransaktioner, som alla kan sökas och identifieras i blockwebbläsarna. När vadet är över kommer satsningsinitieringen att publicera de slutliga resultaten och vinsten delas därefter därefter. Kort sagt, satsningsbonusen utfärdas automatiskt till användarens plånbok efter att satsningsresultaten visas.

Det smarta kontraktet som tillhandahålls av plattformen gör det möjligt för tillgångsinitieringar att skapa utdelningsregler. Dessa regler utlöses endast av olika villkor. Följaktligen kommer det slutliga priset på tillgångarna i omlopp att bestämmas av marknadens beteende gentemot objektet i transaktionen.

arbete

Hur man köper WaykiChain?

För att köpa WaykiChain (WICC) ​​måste du först köpa lite BTC eller ETH (handelspar med högsta volym) från en börs som accepterar dem. Då måste du hitta en marknadsplats som säljer WICC i utbyte mot de ovan nämnda kryptovalutorna.

När det gäller lagring av dina WICC-mynt rekommenderas att du använder den officiella WICC-plånboken. Även om valet av börser från var du kan köpa WaykiChain inte är omfattande finns det några giltiga alternativ som Huobi, BCEX, ChaoEX, och Hotbit. För mer information om denna fråga kan du besöka CoinMarketCap.

Team

Lagets huvudsakliga mål är att göra hela WaykiChain-vadslagningsplattformen i drift före världsmästerskapet 2018 som kommer att äga rum i Ryssland mellan 14 juni och 15 juli. Teamet består av fyrtio personer med relevant erfarenhet av marknadsföring, affärer, vadslagning, lotteri, spel och kryptoindustri.

Wayki Sun är företagets Chief Strategic Officer och också en av de tidigaste investerarna med mer än tio års erfarenhet inom finans- och internetindustrin. Ansvarig för WaykiChains strategiska planering och ledning är Valentina Chai, tidigare chef för ett berömt kinesiskt säkerhetsföretag.

Med en djup förståelse för kommersiella driftsmodeller och en fullständig ekonomisk kunskap är Tony Chau, Chief Operation Officer, ännu en erfaren teammedlem.

Teamet har också skapat ett ideellt företag, WaykiChain Foundation. Stiftelsens huvudmål är att lagra, använda och fördela medel till projektet.

team

Pris förutsägelse

WaykiChain hade ett mycket otroligt år. Dess pris i dollar och i BTC ökade avsevärt. Detta är ganska imponerande eftersom kryptovalutamarknaden har varit i en björntrend. WaykiChain visar att det är också möjligt att blomstra på kryptovalutamarknaden genom att ge ett bra projekt och utan vindsvans.

I början av februari handlades denna virtuella valuta runt 0,27 dollar. När maj började höjde priset sig upp till 2,4 dollar! Dessutom har dess pris jämfört med BTC också ökat.

Det är möjligt att den virtuella valutan på kort sikt fungerar stabilt. Men eftersom kryptovalutan inte har varit så länge på marknaden kan vi inte gissa hur mycket den kan växa. Den har en viktig potential att om den utnyttjas ordentligt kan den nå viktiga prisnivåer.

Slutsats

Även om det inte är ett särskilt populärt projekt i kryptosfären just nu, har WaykiChain potential att utöka sin räckvidd och väcka intressen för människor på grund av sin decentraliserade spelplattform. Tidpunkten är också mycket lycklig, eftersom laget verkar ha allt på plats före starten av 2018 FIFA World Cup.

Projektet har en kraftfull dApp kopplad till dess namn. WaykiChain Betting ger sina användare realtidsbettmöjligheter på ett öppet och öppet sätt. All vadningsinformation är offentlig, sökbar, välorganiserad och kan inte ändras eller påverkas av tredje parts intressen. Eventuella olagliga handlingar kan därför lätt upptäckas.

WaykiChain-kontakter och ytterligare information:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map