Vad är Shapeshift och hur man använder det

ShapeShift är ett omedelbart utbyte som i stället för att lagra dina kryptoinnehav, ansluter dig direkt till din hårdvara eller mjukvaruplånbok. Kryptoutbytet ger dig flexibiliteten att byta ut en kryptovaluta mot en annan, även utan att först ta ut dem ur din plånbok. Börsen tar ut en liten mängd omedelbar ränta från investerarna för att använda den omvandlingstjänster, och den tar inte ut något utanför gruvarbetarens avgift från dem. ShapeShift erbjuder förmodligen det snabbaste sättet att utbyta kryptovalutor och blockchain-tillgångar.

Inget konto eller känsliga personuppgifter behövs

Centraliserade utbyten kräver vanligtvis att användarna tillhandahåller personlig information om dem som körkort eller passinformation för att följa föreskrifterna om din kund (KYC) och anti-penningtvätt (AML). På detta sätt erbjuder ShapeShift större grad av integritet, säkerhet och bekvämlighet för kryptoinvesterarna och minskar kraftigt risken för stulna medel eftersom det inte kräver något konto eller personlig information för användning. Detta är verkligen en stor sak för kryptoinvesterarna.

Medan vissa börser ger dig möjlighet att köpa, sälja och handla kryptovalutor, är ShapeShifts unika förslag att det gör det möjligt för investerarna att omvandla eller flytta kryptovalutor från en form till en annan med största lätthet. På denna plattform kan du förvandla Bitcoin till altcoin (som BTC till ETH), altcoin till Bitcoin (som LTC till BTC) och altcoin till altcoin (som LTC till DGB) utan att behöva köpa eller sälja något.

Registrerar dig

ShapeShift kräver ingen registrering. Du kan göra transaktioner på ett helt anonymt sätt eftersom plattformen inte behåller användarens data. Du behöver inte ens skapa ett konto och få det verifierat! Du behöver bara ange adressen till din plånbok så kommer utbytet att tillhandahålla adressen för att skicka dina kryptovalutor till.

Här är steg-för-steg-guiden för att använda ShapeShift

Steg 1

Besök: https://shapeshift.io/#/coins

Steg 2

Välj altcoin du vill byta ut

Steg 3

Välj mellan “Snabb” eller “Exakt”

Om du väljer Snabb måste du ange den mottagande adressen medan insättningsadressen kommer att tillhandahållas av ShapeShift. Du kommer inte att behöva ange hur mycket altcoins du vill, eftersom du kan sätta in vad du vill. Om du väljer “Precise” får du dock ta emot det exakta antalet altcoins som du anger.

Steg 4


Klicka på “Fortsätt”

Steg 5

Om du väljer “Snabb”, ange din destinationsadress, återbetalningsadress och godkänn villkoren, annars går du till nästa steg nummer 6.

Steg 6

Om du väljer “Exakt” anger du mängden mynt du vill skicka eller ta emot, destinationsadressen och återbetalningsadressen.

Exempel:

Antag att du har Bitcoins och att du vill konvertera dem till ett annat altcoin, säger Monero. Följ nedanstående procedur för att lyckas med denna kryptokointransaktion:

Du måste ange din Monero (XMR) -adress till ShapeShift, som kommer att användas som din destinationsadress av ShapeShift. Du måste också ange din Bitcoin (BTC) -adress till börsen som faktiskt kommer att användas av den som återbetalningsadress för att återbetala dina önskade altcoins till dig efter att en transaktion har slutförts. Godkänn villkoren innan du går vidare till nästa steg.

I detta skede av transaktionsprocessen skapas en Bitcoin-insättningsadress av ShapeShift för dig som du kommer att behöva sätta in dina Bitcoins. Det finns en gräns för minsta och högsta insättning som du får göra.

Dricks:

Vissa plånböcker kan ta ut överföringsavgiften, så i så fall kommer det belopp som plånboken tar ut att läggas till din ShapeShift-transaktionsavgift och din totala transaktionsavgift beräknas i enlighet med detta. som inte tar ut en sådan avgift från kryptoinvesterare som gör transaktioner på ShapeShift.

Steg 7                                                                                                                                                Klicka på “Starta transaktion”

Steg 8

Dina Moneros kommer att skickas till dig av ShapeShift inom några sekunder!

Voila, du är klar!

En liten mängd, som faktiskt är gruvavgift dras av från den växelkurs som visas för dig. Börsavgiften beräknas utifrån flera marknadsparametrar och förblir alltid densamma, oavsett omsatt volym. Det finns ingen serviceavgift som sådan och du kan byta kryptovalutor inom några sekunder.

Den enkla tillgången på över 50 kryptovalutor inklusive Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dash, Bitcoin Cash, Zcash och ICO gör ShapeShift till den perfekta plattformen för att konvertera kryptovalutor till altcoins. Plattformen har stöd för hårda gafflar, så man kan också byta Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ECH) och Bitcoin Gold (BCG) på ShapeShift.

NOTERA: ShapeShift erbjuder dig en annan fördel genom att inte ladda “Slippage”, istället måste du använda deras växelkurs. Slippage är när en order fylls till ett pris som skiljer sig från det begärda priset och kan få en näringsidkare att gå in eller ut ur en handel till ett pris som antingen är lägre eller högre än vad de förväntade sig. Det inträffar normalt under perioder med högre volatilitet.

Här är uppdelningen av hur några av de avgifter tittar på ShapeShift:

 • BTC Bitcoin Miner Avgift: 0,0025 BTC
 • ETH Ether Miner Avgift: 0,001 ETH
 • BCH Bitcoin Cash Miner Avgift: 0,0002 BCH
 • LTC Litecoin Miner Avgift: 0,001 LTC

Det tillåter inte utbyte med fiatvalutor, så debet- och kreditkort är till ingen nytta. Även PayPal är värdelös eftersom man behöver en befintlig kryptovalutaplånbok för att köpa något på ShapeShift.

Fördelar som ShapeShift erbjuder användarna inkluderar:

 • Omedelbart utbyte av kryptovalutor
 • Dedikerad mobilapp för Android och iOS
 • Enkelt och nybörjarvänligt gränssnitt
 • Stöd för anonymitet
 • Konvertering är snabb och problemfri
 • Majoriteten av kryptovalutor lagras i kalla plånböcker (offline) för att skydda mot hacking.
 • Bra ställe att diversifiera din kryptoportfölj

ShapeShift-objektiv

Denna funktion i det direkta utbytet gör att du kan köpa allt du normalt skulle köpa med Bitcoin.

Om du ser fram emot att delta i en kommande ICO där du behöver altcoin, som Ether (ETH) snarare än Bitcoin, är ShapeShift plattformen du behöver gå till. Den har många ICO: er och tokens, även tillgängliga för handel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map