Vad är Populous Cryptocurrency (PPT) – Allt du behöver veta om Populous Crypto

Det finns många bevis som tyder på att blockchain kommer att förändra Internet som vi känner det, och de flesta relaterade tjänster tillsammans med det. När det gäller fakturafinansiering gör Populous redan uttalandet.

Folkrik (PPT) är en peer-to-peer (P2P) plattform byggd på blockchain-teknik som ger små och medelstora företag ett bekvämt sätt att delta i fakturafinansiering. Det är mycket fokuserat på transparens, säkerhet och övergripande hastighet, och det använder egna smarta kontrakt för att para säljare och långivare för att hjälpa dem att utföra transaktioner utan behov av mellanhänder eller andra tredje parter.

Hur fungerar Populous

Populous använder blockchain-teknik kombinerat med XBRL-data, smarta kontrakt och olika tokens, samtidigt som man tar hänsyn till Altman Z-poäng. Det senare är ett finansiellt verktyg som används för att bestämma olika riskfaktorer för företag. Det bestämmer till exempel ett företags chanser att möta konkurs de närmaste två åren, sannolikheten för att det inte kommer att uppfylla sina avtalsenliga förpliktelser, och det ger en korrekt mätning av finansiell nöd.

Genom att kombinera de offentliga resultaten från Altman Z-poängen och XBRL-data har Populous skapat ett tillförlitligt kreditvärderingssystem. Detta system hjälper Populous att rikta sig till företag som behöver kassaflöde och bortse från dem som inte är ett bra val för plattformen.

Plattformens huvudsakliga mål är att utöka fakturafinansiering till en global skala samt att leverera kraftfulla finansiella kreditalternativ till små eller medelstora företag som vill sälja fakturor mycket snabbare än någonsin tidigare. Hittills är Populous fortfarande den enda (och den första) fakturan och handelsfinansieringsplattformen baserad på Ethereum blockchain.

Data

Populärt ekosystem

Förutom administratören finns det ytterligare två huvudparter som är associerade med det Populous ekosystemet: låntagare och investerare. Alla tre, administratören, låntagaren och investeraren interagerar med tre kärnteknologier: bank, auktion och externa tokens.

Hur man använder Populous

Praktiskt taget vem som helst kan sälja och köpa fakturor genom auktioner på Populous. Användare måste först registrera sina företag. Det andra steget kräver godkännande från en Populous-administratör. Om och när administratören godkänner en säljare kan fakturor skickas in när ett lägsta försäljningsmål ställs in.

Huruvida administratören godkänner eller avvisar en fakturaförfrågan är i allmänhet i direkt överensstämmelse med Altman Formula kreditpoäng. Om en faktura godkänns börjar auktionen och den förblir aktiv i 24 timmar.

Auktionen avslutas när ett bud matchar försäljningsmålet inom den angivna 24-timmarsperioden, när den aktuella perioden går och inget bud uppfyller försäljningsmålet, eller när användarna väljer att avsluta det tidigt. När det gäller de två sistnämnda alternativen kan användare antingen acceptera bästa tillgängliga bud eller helt avbryta auktionen. Dessutom ger det andra alternativet användarna möjlighet att starta om auktionen.

Det är värt att notera att alla köpare som tappade auktionen får tillbaka sina medel. Detsamma gäller vid avbrutna auktioner. Men om auktionen i fråga lyckas, får säljaren pengarna från köparen i form av Pokens.

Arbete


Pokens och PPT (Populous Platform Token)

Populous-plattformen är baserad på distributionen av dessa Pokens. Som nämnts tidigare får säljaren pengarna från köparen i form av Pokens, som senare kan bytas mot fiatvaluta.

Pokens betraktas som plattformens interna valuta; de är nödvändiga för inköp av fakturor. Varje Poken motsvarar sin fiatvaluta. Till exempel är 1GBP Poken lika med 1 GPB. Populous förlitar sig dock inte enbart på Pokens. Plattformen har två tokens: Pokens och PPT, förkortning för Populous Platform Token.

folkrik

PPT-tokens används mest som investeringsverktyg. Dessa tokens kan användas av vem som helst för att investera i fakturor. PPT-tokens distribuerades under plattformens ICO redan i juli 2017, och endast 53 miljoner PPT kommer någonsin att vara i omlopp.

Populärt team

Populär är en Londonbaserat projekt som hanteras av Stephen Williams. Trots att han inte är ett stort namn i kryptoindustrin är Williams den ursprungliga grundaren av Olympus Research, ett företag som är specialiserat på kommersiell data och analys av företagskvalitet..

team

Hur man köper PPT

PPT är inte den mest populära token där ute, därför kan den inte köpas från så många källor som andra kryptovalutor med stora marknadsvärden. En av de viktigaste källorna där token handlas är EtherDelta. Men sent kan PPT även köpas från de mest populära börserna som t.ex. Binance, OKEx, Kucoin, LATOKEN, Mercatox, HitBTC, och många andra. En fullständig lista över börser finns på CoinMarketCap.

Var PPT ska förvaras

Eftersom både Pokens och PPTs i grunden är ERC-20-tokens, kan de överföras till och lagras på en extern online Ethereum-plånbok. Sekretessinriktade användare som letar efter mer säkerhet kan istället välja en hårdvaruplånbok.

Slutsatser

Populous är ett mycket ambitiöst projekt som för närvarande har nästan inga konkurrenter i kryptosfären. Plattformen riktar sig till företag som kräver ett snabbare sätt för sina kunder att betala fakturor. Teamet lyckades tjäna nästan 10 miljoner USD under ICO, pengar som säkert kommer att gå till att göra Populous till en ännu mer omfattande plattform än den redan är.

Den största utmaningen för Populous är att övertyga potentiella kunder att byta från traditionella fakturafinansieringstjänster. Plattformen föreslår ett billigare och snabbare sätt att handla fakturor.

Med tanke på hur populär fakturaförsäljning har blivit sent, plattformens utveckling och bra beslutsfattande i ledningen ( Luxure Global Citizen partnerskap är ett bra exempel), skulle det inte vara en överraskning om Populous kommer att bli en av de allra bästa i denna speciella nisch.

Populära kontakter och ytterligare information:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map