Nexo Introduktion

Nexo är ett blockkedjebaserat kassakreditsystem som tillåter användare att göra omedelbara kryptolån. För närvarande finns det inget annat sätt på vilket kryptoägare kan använda sina tillgångar än att sälja och köpa dem. Nexo har en mycket lukrativ affärsmodell där den låter kryptoägare använda sina innehav som säkerhet och sedan ta ut kontanter. Användarna har 100% tillgång till sin kryptovaluta medan de har omedelbar tillgång till kontanter. Samtidigt kan de få tillgång till värdet på sina kryptotillgångar.

nexo

Nexo skapades av Credissimo, en ledande FinTech-grupp som har tjänat miljoner användare från hela Europa i mer än ett decennium. Det företaget har gett ut lån till ett värde av 120 miljoner dollar sedan starten, samtidigt som de samlade 155 miljoner dollar i kontanter.

Företaget betraktas som marknadsledande inom online-konsumentutlåningsindustrin i många europeiska länder. Hittills har de behandlat 1 miljon + låneansökningar och beviljat 79 000 lån 2017. 78% av trafiken genereras av återkommande kunder.

Hur fungerar Nexo?

Nexo samlar omedelbara lån med blockchain-teknik, vilket resulterar i världens första omedelbara kryptolånssystem. Nexos innovativa affärsmodell skapades för att förse kunder med omedelbara kryptolån, som är ett ”automatiskt, flexibelt och kostnadseffektivt sätt att erhålla likviditet som är säkrad genom värdet på kundens digitala tillgångar.

Hela processen för att få lån är enkel och kan göras på bara några minuter. De främsta fördelarna med att använda Nexo inkluderar: inga dolda avgifter, inga kapitalvinstskatter och inga kreditcheckar.

En hög grad av transparens garanteras, eftersom plattformen använder blockchain-teknik, smarta kontrakt och algoritmiska procedurer, som alla utförs i dess inbyggda Nexo Oracle-modul.

nexo

Först måste klienten överföra sina kryptobestånd till sin Nexo-plånbok. Därefter bekräftas kryptorna som de överförde av blockchain, varefter Nexo-oraklet automatiskt beräknar detaljer relaterade till enskilda lånegränser och sedan fastställer lånet för användaren.

Kunden får sedan sitt begärda lånebelopp i antingen USD eller EUR-valuta. Långränsen är direkt tillgänglig via banköverföring eller via det kostnadsfria Nexo-kreditkortet. Kunderna kan också välja det lämpligaste sättet att använda sina pengar på, samt i vilka valutor de vill få lånet.

Långränsen beror dock på marknadspriset på kryptovalutan i Nexo-plånboken. Om värdet på den använda valutan skulle stiga skulle Nexo-oraklet därför automatiskt höja lånegränsen.

Slutligen har kunder flera alternativ där de kan betala tillbaka sina lån, inklusive:

  • banköverföring
  • Fysiskt utbyte av medel med fiat- eller kryptotillgångar
  • Särskilda rabatter på räntor ges för dem som gör betalningar med NEXO-tokens.

Funktioner

Nexos användare drar nytta av en hög nivå av tillgångslikviditet vilket är ganska ovanligt i kryptosektorn. Även om det fortfarande är svårt att ta ut större summor av fysiska huvudstäder, erbjuder företaget ett gratis kreditkort till sina privatkunder, som kan användas för att göra dagliga transaktioner. Det är också värt att notera det faktum att genom att använda Nexos omedelbara kryptolånstjänst har kunderna möjlighet att få ut det mesta av sina kapitalvinster och dra full nytta av andra fördelar.

nexo-funktioner

Ägare är inte skyldiga att betala några transaktions-, plattforms- eller uttagsavgifter, som de flesta leverantörer vanligtvis tar betalt för sina tjänster. Dessutom kan ytterligare skatter som skulle bestå av upp till 39% av användarens intäkter minskas, eftersom det inte finns någon försäljningshändelse. Slutligen utför Nexo inga kreditkontroller som eventuellt kan försämra en användares kreditbetyg. Detta möjliggörs på grund av att värdet på kryptotillgångar som deponerats i Nexo Wallet helt säkrar kryptolånen.

nexo vision

Dessutom skyddas och säkerställs det ursprungliga ägandet av digitala tillgångar genom transparenta smarta låneavtal, som inte kan ändras på något sätt när de har spelats in på blockchain-huvudboken..

Laget

Kosta Kantchev är medgrundare av Credissimo, verksamheten som driver Nexo. Han har varit aktiv i den europeiska FinTech-industrin i över tio år och enligt sin online-biografi var han en tidig användare av bitcoin-kryptovalutan. Han har också aktivt samarbetat i en rad blockchain-projekt som fokuserar på att möjliggöra återbetalning av globala lån i kryptovalutor.

nexo team

CTO för Nexo är Vasil Petrov. Petrov har ackumulerat mer än 16 års kompetens inom nischdomäner, inklusive: systemadministration, back-end-utveckling, arkitekturdesign av projekt med hög belastning och fullcykel. Förutom sitt engagemang hos Nexo är Vasil också medgrundare av en amerikansk video- och internettjänst med flera kanaler som för närvarande har mer än 150 000 kunder.

Nexo-token

De NEXO-token är en US-SEC-kompatibel, utdelningsbetalande, säkerhetsvaluta som backas upp av tillgångarna i Nexos låneportfölj. Nexos kunder har tillgång till omedelbara kontanter från hela världen. Lanserat på kryptomarknaden precis i början av denna månad har priset på en enda Nexo-token fortsatt att vara ganska stabil. För mer information om Nexo utdelning, kanske du vill kontrollera detta blogginlägg.

nexo token

I skrivande stund handlas valutan till $ 0,189254 USD, med ett börsvärde på $ 105,982,242 USD. Det cirkulerande utbudet av NEXO-tokens är 560 000 010 av ett totalt utbud av 1 000 000 000 NEXO.

Var kan du köpa Nexo

NEXO-token kan köpas på följande utbytesplattformar:

Nexo plånböcker – Vad är den bästa Nexo plånboken

NEXO-myntet är ett ERC20-baserat token, så det kan lagras i vilken Ethereum-kompatibel plånbok som helst. Men för att använda Nexo-plattformen och lånesystemet måste du ladda ner Nexo Wallet och lagra dina andra krypton i den.

Dom

Med tanke på att Nexo erbjuder en omedelbar utlåningsplattform som följer efterlevnadsstandarderna i kryptovärlden, skulle det inte vara förvånande att se den här tjänsten locka ett stort antal användare och investerare.

Ytterligare information och kontakter:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me