Vad är GXChain (GXS) – Allt du behöver veta

GXChain Introduktion

Från utvecklarna på Gongxinbao (GXB) kommer GXChain, en offentlig blockchain som erbjuder decentraliserade lösningar för datautbyte och är den första i sitt slag i världen.

GXS-datautbytet cachar inte personuppgifter, vilket ger sina kunder integritet. Dessutom skyddar utbytet upphovsrätt till data, förhindrar datafusk och förfalskning och stöder bilaterala anonyma transaktioner. GXS-datautbytet, som kommersialiserades den 24 september 2017, kan användas för datautbyte i vilken bransch som helst.

För närvarande erbjuder plattformen lösningar för företag som bedriver nätverkslån, bilfinansiering, personligt lån inom internetfinansiering och banker. De tillhandahåller också lösningar för datautbyte för statliga institutioner och viktiga industrier som behöver datautbyte, såsom försäkring, sjukvård och logistik.

Teknologierna bakom GXChain

GXChain är en blockchain som stöder utvecklingen av ett stort antal applikationer. Till skillnad från andra offentliga kedjor stöder GXChain inte bara smart kontrakt eller blockchain som en tjänst (BaaS) men levererar också många exklusiva tjänster, t.ex. ID-verifiering, flerdimensionell data, KYC, och snabb inloggning.

GXChain har för närvarande 100.000 TPS, som kan stödja de flesta affärsapplikationer, och det stöder också utfärdande av nya tillgångar.

Applikationer som skapats med GXChain kommer att växa till en kritisk del av datagenerering och konsumtion. Utvecklare och användare kan dra nytta av att använda denna applikation.

GXS-datautbyte, blockkedjans första applikation, är ett bevis på GXChains genomförbarhet. Datatransaktion på GXB: s datautbytesplattform har hittills passerat 700 miljoner gånger.

Den andra applikationen baserad på GXChain, GXB Decentralized App (Dapp), hanterar personlig kredithantering och kreditverifiering ansikte mot ansikte.

GXChain anställer delegera intygsbevis (DPoS) för rekordspårning på blockchain och bevis på kreditandel (PoCS) för konsensus om datautbyte.

DPoS är ett alternativt konsensussystem som kräver att mynthållare röstar på “delegater”, som sedan har ansvaret för att autentisera transaktioner och hantera blockchain. Intressenter kan också utse vittnen som är ansvariga och belönade för att skapa nya block.

PoCS är en konsensusalgoritm designad av GXB-teamet för att vara en lösning på skillnaden mellan datautbyte mellan stora företag och små företag. Varje PoCS-poäng för alliansmedlemmar kommer att beräknas när datautbytet är slutfört. Detta innebär att PoCS-poängen baseras på transaktionens regelbundenhet och poängen tilldelas transaktionsavgiften. Medlemmar med lägre PoCS-poäng kommer att behöva betala mer transaktionsavgift för data, medan medlemmar med högre poäng kommer att betala mindre.

Funktioner i GXChain

GXChain har följande funktioner:


Processorkraft och utbyggbarhet

GXChain kan hantera 10000-100000 transaktioner per sekund, med 3 sekunders blocktid. Eftersom on-chain-affärer ständigt ökar har GXChain fördelen att kunna expandera horisontellt, vilket möjliggör ännu högre transaktionshastighet utan att det krävs en hård gaffel.

Justering av parametrar i realtid

GXChain kan ändra blocktid, blockstorlek, transaktionsavgift etc. genom att rösta, utan att kräva en gaffel som de flesta kedjor.

Stöd för flera industrier

GXB-datautbyte möjliggör datatransaktion eller utbyte i olika branscher. Företag och människor har möjlighet att köpa sådan information.

Stöd för apputveckling

Appar som utvecklats på GXChain kommer att stödjas av olika data från flera branscher på datautbytet.

Användarutgivna tillgångar

GXChain låter användare och företag utveckla och utfärda sina egna digitala tillgångar.

GXChain-utvecklingssats

Utvecklare kan också använda modulariserade tjänster för applikationsutveckling i blockchain, såsom DES, BaaS, Cli-API, Statistical Analysis API och Blockchain Explorer API.

Data Exchange Service (DES)

DES stöder smarta kontrakt, som stöder ett trepartsbokföringsavtal och ett peer to peer-datautbytesprotokoll baserat på IPFS. Protokollet erbjuder konsekvent och säkert datautbyte, samt att automatiskt registrera historiken för datautbyte. DES kan användas för permanent bevis på existens och upphovsrättsinspelning av data.

Blockchain as a Service (BaaS)

Blockchain stöder också API-tjänster. Just nu, BaaS stöder datalagring, bevis på existens och verifiering. GXChain kan användas av utvecklare för datalagring av applikationer och uppnår öppenhet för dataredovisning.

Cli-API

Tillåter att man använder en kommandoradsplånbok som kan besöka storbok och bearbeta transaktioner direkt.

API för statistisk analys

Stöder statistisk analys av GXChain-huvudbok, vilket möjliggör utveckling av datavisualiseringsfunktioner.

API för blockchain explorer

Aktiverar validering av olika uppgifter, till exempel block-, transaktions-, kontoinformation och supportutvecklare för att använda webb- och API-protokoll.

Laget

Minqiang Huang är grundare och VD, med mer än 10 års erfarenhet av datautbyte, blockchain och finansiell teknik. Han blev först intresserad av kryptovaluta 2012 och sedan dess startade han flera projekt på denna marknad.

team GXChain

Han var tidigare CTO på Hakim Unique Internet Co Ltd och chef för finansiella tjänster för HAKIM UNIQUE. Han fick sin kandidatexamen i datavetenskap vid Shandong University of Science and Technology och sin magisterexamen i management vid Hong Kong Finance and Economics College.

Guojun Tu är medgrundare och vice president, och är en serieentreprenör med över 21 års erfarenhet inom informationssäkerhet, finansiella transaktioner och datavetenskap. Guojun aktiverades som ledande befattningshavare på 3 börshandlade IT-företag. Han tog sin kandidatexamen i datavetenskap vid Hunan University.

Om GXS-myntet

GXchain utfärdade GXSshares (GXS) sin egen kryptovaluta, som inte bara har cirkulationsvärde utan också är en krypterad kryptovaluta utvecklad med GXChain-applikationer.

GXS krävs av användare när de utvecklar och validerar applikation och använder kedjetjänster (såsom transaktionsavgift – överföringar i kedjan) på GXchain. Det är den enda token hittills som fungerar som en kedjeapplikation.

Teamet kommer att köpa tillbaka en del av GXS-tokens till priset på sekundärmarknaden vid den tiden med 10% av provisionen och bränna dem.

gxchain-diagram

Pris förutsägelse

GXS har en mycket oregelbunden rörelse på marknaden. Det hade viktiga toppar men också stunder där priset förblev stabilt. Det är en mycket intressant grafik som är värt att ta en titt på och känna igen de ögonblick då valutan kan uppleva en uppåtgående rörelse.

När det gäller BTC började det handlas till mycket höga priser, men det förblev relativt konstant sedan augusti 2017. De flesta altmynt tenderar att tappa en del av sitt pris jämfört med BTC.

Det verkar som om GXS har en viktig supportnivå som ligger nära $ 2,5 dollar och det kan fungera i framtiden för att upprätthålla priset. Samtidigt verkar $ 5 dollar vara en motståndsnivå som just har gått framgångsrikt några gånger.

Var GXS ska förvaras

GXS-mynt kan bara lagras i GXS-plånboken som kan skapas på GXB-webbplats.

Var kan du köpa GXS

GXS kan för närvarande köpas på följande börser: OEX, Bit-Z, Binance, Gate.io, QBTC eller Stor en, och flera fler som finns på CoinMarketCap (CMC).

GXS handlar för närvarande till $ 3,02 USD, med ett börsvärde på $ 181 324 200 USD och en cirkulerande tillgång på 60 000 000 GXS av en total tillgång på 100 000 000 GXS.

Dom

GXChainMålet är att skapa ett tillförlitligt och tillämpligt nätverk för datautbyte som möjliggör överföring och lagring av privata data. Denna typ av tillgång erbjuder många fördelar för alla inblandade parter, vilket gör den till en potentiellt värdefull tillgång för finansiell och banköverföring av personlig information.

GXChain-kontakt och ytterligare information:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map