Vad är Augur (REP) – Allt du behöver veta

Augur (REP) är en decentraliserad förutsägelsemarknadsplattform byggd ovanpå Ethereum blockchain. Plattformens huvudsakliga mål är att prognostisera resultatet av varje händelse baserat på den så kallade “visdom från publiken” -metoden.

Tack vare sin blockchain-teknik ger plattformen större tillgänglighet och bättre noggrannhet än de flesta andra marknader. Information samlas in från mängden och behandlas sedan för att bedöma det mest realistiska och mest troliga resultatet.

Dess princip är enkel: ju mindre sannolikt en händelse inträffar, desto större belöning kan du tjäna genom att förutsäga dess framgång. Medan korrekta förutsägelser belönas av nätverket straffas felaktiga och som i sin tur säkerställer sanningen hos alla på plattformen.

Eftersom det är en decentraliserad plattform kan den inte kontrolleras eller förbjudas av institutioner eller ens regeringar som associerar dessa typer av förutsägelser med andra allmänt olagliga aktiviteter, såsom spel.

Augur använder en beslutsprocess om konsensus som är den som presenteras av Ethereum nu. För närvarande inkluderar det PoW och PoS men i framtiden kan det bara vara PoS.

Varför

Förstå Augur

Enkelt uttryckt låter den här decentraliserade plattformen med öppen källkod dig förutsäga praktiskt taget vad som helst. De andra användarna i nätverket kan köpa eller sälja aktier i den specifika förutsägelsen, baserat på deras subjektiva och personliga åsikt.

Användare rapporterar sedan om resultaten, och detta ger dem anseende. Enkelt uttryckt är mängden anseende som en användare har i direkt överensstämmelse med riktigheten i hans eller hennes resultatrapporter.

Det finns två huvudåtgärder associerade med Augur: skapa marknader och handelshändelser.

Till skapa en marknad, du måste ställa in tagare och tillverkaravgifter. Den första måste vara mellan 1,0% och 12,5%, medan den senare alltid måste vara under hälften av den första. Det är också möjligt att tillverkar- och tagaravgifter någon gång inom en snar framtid kommer att tas bort till förmån för en skaparavgift, som extraheras från belöningarna för de handlare som innehar de vinnande positionerna.

När det gäller handeln med evenemangsaktier kan du köpa och handla aktier. Dessa aktier representerar oddsen för att händelsen kommer att hända. Som näringsidkare kan du tjäna pengar genom att korrekt förutsäga händelser och genom att hålla aktier när marknaden stängs. Ett annat effektivt sätt att tjäna pengar är att köpa positioner till en låg kostnad och sälja dem högre när tidvattnet förändras.

hur

Reputation Tokens (REP)

Även om Rykte token är tekniskt i hjärtat av Augur, vem som helst kan använda Augur utan att någonsin behöva och äga REP. Till exempel kan vem som helst satsa på plattformen med Ether eller någon annan Ethereum-baserad valuta.


Anseendetokens är i grunden omsättbara tillgångar begränsade till ett fast antal 11.000.000. Kravet på token finns eftersom dess ägande är det enda sättet att få nästan hälften av avgifterna på Augur-plattformen.

Du måste rapportera om alla marknader som tilldelats dig före slutet av en 30-dagarsperiod. Att inte rapportera om vissa marknader som tilldelats före 30-dagars slut resulterar vanligtvis i böter som kan lägga till så mycket som 20% av ditt rykte.

Denna process följs av en 29-dagars avslöjningsperiod där du måste logga in minst en gång. Om du inte gör det kommer ditt rykte att flyttas till ett vilande tillstånd. När detta har hänt kan ditt rykte inte rapporteras och det kan inte tjäna handelsavgifter.

Ditt rykte kan öka, minska eller förbli vilande baserat på dina beslut. Till exempel kan rykte öka om du får det slutliga resultatet av en marknadsrätt. Rapportering om tilldelade marknader när andra användare inte gjorde det, posta och vinna en gaffelobligation och få rykte från en annan adress kan leda till att ditt rykte ökar.

Omvänt kan att välja ett resultat som inte överensstämmer med det slutliga resultatet av en marknad, att inte rapportera om tilldelade marknader, köpa en gaffelobligation och skicka rykte till en annan adress kan leda till ett minskat rykte.

Handelsrep

Nästan 8,8 miljoner REP-token distribuerades under ICO i augusti 2015. REP handlades någonstans mellan $ 1,50 och $ 2,00 direkt efter dess ICO, och det är värt 41,83 $ när detta skrivs. Token har haft olika betydande prishöjningar i sin historia. Den första inträffade strax efter Beta-utgåvan, i mars 2016. Den andra var i oktober 2016 och den tredje och största den 19 december. Vid den tiden steg priset till över 100 dollar innan det etablerade sig runt 90 dollar.

Köper REP

REP kan köpas från några av de mest populära kryptobörserna som finns Bittrex, BinanceKraken, Poloniex, och ChaoEX.Gå över till CoinMarketCap för mer information om denna fråga.

Lagra din REP

Även om Augur inte har en officiell plånbok för sin token, finns det olika pålitliga alternativ där ute. Naturligtvis rekommenderas att du lagrar din REP i en offline hårdvaruplånbok. Populära alternativ inkluderar Ledger Nano S, Trezor, Jaxx, och Exodus.

Pris förutsägelse

Augur hade en tydlig trend som går uppåt. Kanske inte lika snabbt som Bitcoin och andra virtuella valutor, men det är en mycket märkbar rörelse. Det började i januari 2016 med ett pris på $ 2 dollar och handlas nu över $ 37 dollar.

Dessutom nådde priset i ögonblick med hög volatilitet $ 100 dollar, vilket är ganska imponerande. Från det vi är nu finns det fortfarande plats att växa i framtida termer.

Om den virtuella valutamarknaden behåller sin positiva trend kommer Augur att kunna blomstra i miljön. Men, som de flesta andra kryptovalutor, måste det vara uppmärksamt på prisåterföringar som tenderar att oväntat hända på marknaden.

På ett år kan vi prata om att Augur lätt kan handlas över $ 60 dollar.

Team

Med tanke på att Augur är en av de första plattformarna byggda på Ethereum, är det inte förvånande att Vitalik Buterin själv är en av rådgivarna för projektet. Teamet på 13 personer leds av Jack Peterson och Joey Krug.

Båda individerna är mycket erfarna i kryptovärlden och är skaparna av Sidecoin, en berömd Bitcoin-gaffel.

team

Slutsats

Augur är en av de första plattformarna som byggdes ovanpå Ethereum redan 2015 och trots flera upp-och nedgångar är den övergripande synen för dess framtid optimistisk. Den använder ”visdom från publiken” för att samla in förutsägbara data och rapportera händelseresultat.

Trots att vi inte är en del av vårt dagliga liv är de potentiella användningarna och fördelarna med en sådan plattform praktiskt taget oändliga, trots en märkbar konkurrens från en liknande plattform som kallas Gnos.

Augur-kontakter och ytterligare information:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map