Topp 6 mest intressanta NEO-projekt

NEO-projektet har nyligen genererat mycket surr runt det, särskilt eftersom det har erkänts som en av Ethereums största konkurrenter. Investerare från hela världen har också visat stort intresse för många av de projekt som utvecklats på denna plattform.

I vår artikel kommer vi att täcka 6 av de mest lovande projekten som har utvecklats på NEO-plattformen.

  1. Ontologi

Ontologi är en offentlig plattform utformad för att stödja många blockchains eller traditionella IT-projekt. Den implementerar en uppsättning protokoll som gör att olika funktioner kan tillämpas. De mest relevanta exemplen på sådana funktioner är autentisering av digitala identiteter, auktorisering av olika operationer och datautbyte.

Huvudsyftet med Ontology-plattformen är att skapa ett “trust ecosystem” som tillåter sina användare att utveckla sin affärsverksamhet.

Ontology har samlat ett stort och begåvat team med mycket kryptoupplevelse och kunskap. Projektet har mycket gemensamt med NEO. Till exempel har båda projekten en gemensam grundare, det kinesiska teknikutvecklingsföretaget Onchain. Da Hong Fei, medgrundare av NEO, är också VD för Onchain. Jun Ji, en annan av Onchain medgrundare är också en av grundarna av Ontology.

Efter att Ontology avslutade sin airdrop i mars 2018 där den distribuerade 20 miljoner tokens gratis, har tokenpriset skjutit i höjden tillsammans med den totala publiciteten för projektet.

Ontologi har en ambitiös färdplan och hittills har den uppnått milstolpe efter milstolpe i relativt snabb utveckling. Med ett starkt team som stöder detta projekt, stöd från Onchain och NEO-communityn, samt en anmärkningsvärd lista över partners, är Ontology för närvarande på en tydlig väg mot framgång.

Ontologi2

Både NEO och ontologi har samarbetade för att bygga en öppen plattform med flera kedjor som skulle fungera för nästa generations internet. Dessa två blockchain-nätverk och projekt kommer att arbeta tillsammans för att använda interoperabilitetsprotokoll. På detta sätt kommer NEO att fokusera på att utveckla protokoll och komponenter medan Ontology kommer att bygga ett framtidssäkert decentraliserat identitetsramverk. 

Om det kommenterade grundaren av ontologi Li Jun:

“Genom att bygga ett öppet och globalt kedjekedjesystem kommer NEO och Ontology att främja kedjevärdeutbyte såväl som affärssamarbete för att etablera den grundläggande infrastrukturen för nästa generations Internet.”

Han har också nämnt att de skulle förbättra sin teknik och gemenskap för att leverera verkliga fall för blockchain-teknik. 

Ontology (ONT) är den 25: e största kryptovalutan på marknaden och den handlas för närvarande mycket nära NEO, den 20: e största. Varje ONT-mynt kan köpas för 0,76 dollar och det har ett börsvärde på 405 miljoner dollar.

  1. NASH – (Tidigare NEX Exchange)

Detta är projektet som har orsakat mycket hype inom NEO-communityn. De NEX utbyte skapades av City of Zion (CoZ) -teamet inte bara för att hantera enkla köp-säljtransaktioner utan också för mer komplexa transaktioner.


Att kombinera hastigheten och den övergripande bekvämligheten hos centraliserade växlar med den inneboende överlägsna säkerheten som tillhandahålls av decentraliserade är det primära målet för denna plattform.

Börsen har en matchningsmotor utanför kedjan. Genom att använda denna modell kommer order att signeras och skickas från olika användaradresser, matchas och sedan undertecknas utanför kedjan. Därefter kommer ordern att skickas tillbaka till kontona via blockchain. Detta gör det möjligt för NEX att uppnå de hastigheter som centraliserade börser har och samtidigt upprätthålla en decentraliserad användarkontomodell.

NEX är medveten om möjliga intressekonflikter som kan uppstå till följd av transaktioner utanför kedjan. För att undvika detta kommer alla matcher utanför kedjan att fungera enligt en allmänt spårbar algoritm. Detta gör det möjligt för alla att kontrollera om börsen används rättvist.

NEX

Även om vi har skrivit om NEX är kryptovalutautbytet nu kallad Nash Exchange. Denna plattform grundades av Fabio Canesin och de syftade till att erbjuda distribuerad finansiering till en masspublik. 

Företaget anser att deras mål kan uppnås genom att erbjuda en säker och användarvänlig kryptoupplevelse. 

Trots att NEX ändrades till Nash, förblir den digitala tillgången relaterad till detta projekt NEX. Utformningen av deras nya logotyp syftade till att visa “rörelse, hastighet och även framkomlighet.” 

Detta namnbeteckning skedde tidigt under 2019 och informerades genom en kvartalsrapport som publicerades av företaget. 

Canesin förklarade att utbytet också kommer att innehålla ett ”helt icke-vårdnadsfullt” system som använder nollkännedomsäkerhet för att hantera användarnycklar utan att behöva ha kunskap om nycklarna själva. Samtidigt har börsen också infört handel över kedjor som gör det möjligt för användare att utbyta olika digitala tillgångar på ett snabbt och enkelt sätt. 

Några av de digitala valutorna som erbjuds av Nash inkluderar Ethereum (ETH), NEO och USD Coin (USDC). Dessutom kommer det att finnas handelspar på olika marknader som NEO, GAS, Ethereum Classic (ETC), USDC, Basic Attention Token (BAT), OmiseGO (OMG), 0x (ZRX), PHX, NOS, AVA, GUARD och även LX, bland andra. 

Målet med denna plattform är att bygga ett system som skulle kunna hantera all handelsvolym som möjligt och ge användarna fördelarna med en ”bevisligen rättvis” matchningsmotor. 

  1. DeepBrain

DeepBrain-kedja är en decentraliserad neural plattform som byggdes ovanpå NEO blockchain. Dess huvudsyfte är att leverera AI-beräkningskraft till AI-företag.

Projektdokumentet beskriver noggrant att plattformens mål är att erbjuda “en billig, privat, flexibel, säker och decentraliserad datorplattform för artificiell intelligens till artificiell intelligensprodukter.”

AI

Dagens AI-företag måste ”lära” sina datorer att bearbeta hur de går till neurala nätverksberäkningar. Detta är ett mödosamt förfarande som kräver mycket tid och resurser för att skapa de nödvändiga intelligensalgoritmerna.

DeepBrain minskar dessa datorkostnader avsevärt. Genom att använda plattformens unika affärsmodell får varje nod 70% av sina inkomster från gruvdrift och 30% från de avgifter som betalas av de företag som vill utbilda AI-datorer.

De planerar att införa ett “decentraliserat neuralt nätverk” där beräkningsutgifter som tas ut för testning av algoritmer delas av noderna i nätverket.

Förutom att dela den datorkraft som krävs för att utveckla AI-system kommer DBC-plattformen också att fungera som en säker, decentraliserad handelsmiljö. Vem som helst kommer att få köpa och sälja data på sin marknadsplats, vilket ger god säkerhet.

Djup

Under de senaste månaderna har det gjorts märkbara framsteg på DeepBrain Chain. Företaget släppte en rapport där de informerade om att de har utvecklat ett API för bindande e-postadress för gruvarbetare som hyr ut sina maskiner. 

Dessutom har gemenskapsmedlemmarna från Kina som deltog i testningen av DBChain gett mycket användbar feedback som kan användas för att förbättra hela nätverket. 

Utöver det har de byggt ett kinesiskt AI-utvecklarforum där AI-utvecklare kan lägga upp sina artiklar och diskutera den aktuella utvecklingen av nätverket. Forumet är www.dbctalk.org. De har också tecknat olika avtal med andra nätverk och företag. 

När det gäller DeepBrains huvudnätverk informerade de att de har implementerat olika säkerhetsuppdateringar. Insats och demokrati har också förbättrats. Om det har belöningar och utbetalningar för spelare nu ställts in. Efter det, när en session är klar, får belöningen aktualiteten hos block som producerats under den fördefinierade perioden. 

Om demokratiuppdateringar informerade teamet bakom DeepBrain Chain att detta kommer att bli huvudfunktionen i nätverkets decentralisering. 

Första steget kommer med förslaget. För att den ska skapas skickar en föreslagare pengarna till ett mottagarkonto och det kan innehålla ”set_code” som skulle uppgradera körtiden. Därefter kommer en folkomröstning att äga rum så att förslaget får röster. 

  1. QLC-kedja

QLC-kedja (tidigare Qlink) syftar till att vara världens första plattform för distribuerad telekommunikation. Plattformen syftar till att skapa system som låter användare av QLC-nätverket bli en decentraliserad telekomgrupp.

QLC

QLC erbjuder användarna möjlighet att ”hyra ut” oanvänd bandbredd till andra kamrater på plattformen. I utbyte mot att erbjuda sin bandbredd kommer dessa säljare att belönas med QLC-tokens.

QLC ger sina användare fyra viktiga tjänster: Wi-Fi-delning, mobil datatillgång, innehållsdelning och en sms-tjänst från företag till företag. För att aktivera detta kommer QLC att använda en mobil- och en stationär app. Med hjälp av mobilappen kan användare komma åt mobildata och webbsidor via Wi-Fi-anslutningar.

QLC-skrivbordsappen erbjuder i princip samma funktioner som mobilappen. Dessutom tillåter skrivbordsappen användarna att köpa oanvänt E2P-SMS (enterprise-to-peer), som sedan kan användas för att ge ut innehåll via QLC.

För närvarande finns det inga företag som försöker göra samma saker som QLC, vilket gör dem till pionjärer inom det dedikerade området. QLCs plattform öppnar dörren för en helt ny marknad som gör Wi-Fi mer tillgängligt, billigare och mycket skickligare än vad som för närvarande finns tillgängligt.

QLC2

QLC Chain har nyligen godkänd 23 buggar från en bounty. Samtidigt har de också släppt sin andra tvåmånadersrapport för juli där de informerar om utvecklingen av Confidant hårdvara betatestning för QDEX och även många av uppdateringarna till Q-Wallet. 

Confidant är hårdvara som fokuserar på integritet och som tillåter användare att vara värd för privata chattnätverk och molnlagring. Dessutom har QLC Chain nyligen genomfört betatestning för e-postplattformen de för närvarande utvecklar. 

Som de informerad, Confidant bug bounty-programmet slutade med 37 buggar skickade av fyra bidragsgivare. Bounty-deltagarna förväntas få 70 000 QLC, som kommer att delas upp mellan bounty-deltagare. 

När det gäller Q-Wallet erbjuder de nu OTC-handelsfunktionalitet. Utöver det vill de göra kryptovalutor och token lätta att köpa och sälja för fiatvalutor, låta användare spela QLC-tokens och förbättra upplevelsen av telekomtjänster. 

QLC Chain bjuder också in 50 deltagare att betatesta sina QDEX-applikationer och hur dessa appar för närvarande fungerar. 

För närvarande är QLC den 441 största kryptovalutan på marknaden med en värdering på 3,8 miljoner dollar och ett pris per mynt på 0,0162 dollar.. 

  1. Zeepin

Zeepin är en anpassningsbar plattform med fokus på decentralisering och skydd av kreativa verk. Kort sagt, Zeepins huvuduppdrag är att göra det möjligt för konstnärer, författare och designers att säkra sitt arbete. Det ger också användarna sätt att hitta platser att spela på, att rekrytera ny talang och att bilda joint ventures.

Zeepin2

Grundaren och VD, Zhu Fei, har över 15 års erfarenhet inom den kreativa industrin och har bidragit aktivt till många nystartade företag.

De nuvarande processerna för att skydda kreativa verk är svåra och invecklade. Det är ofta svårt att hitta vem som upphovsrättsskyddat ett konstverk och nästan omöjligt att visa att verket är original och inte har ändrats alls.

Med Zeepin kommer användarna att ha möjlighet att behålla sitt arbete på blockchain och få “Copyright Pros”, från vilka de sedan kan tilldela “Authorization Pros”, vilket sekventiellt möjliggör enkel leverans av sitt arbete på ett organiserat sätt. Detta tar bort alla risker för att deras arbete ändras eller används på ett obehörigt sätt.

Zeepin tillåter också integrering av finansinstitut från tredje part för att möjliggöra automatisk leverans av betalningar till författaren / skaparen till låga kostnader.

Zeepin

Enligt Zeepin, mål är att helt fokusera på det “oavslutade löftet att leverera ZeeSeries dApp och bemyndigandet av kulturella och kreativa industrier för att upprepa sitt ursprungliga engagemang för alla.” 

Utöver det informerade de att de under de senaste ett och ett halvt år har arbetat med CryptoGalaxy för att testa nya saker. CryptoGalaxy är ett av de första virtuella spelen baserade på blockchain-teknik. 

Dessutom kommer Zeepin att arbeta med att marknadsföra olika projekt för att nå nya potentiella användare, skapare och designers som vill stödja Zeepins utveckling.

      6. Red Pulse Phoenix

Detta är ett annat projekt som baserades på toppen av NEO-nätverket och som syftade till att samla och analysera tjänster byggda ovanpå NEO-blockchain. Liksom många andra projekt kommer de flesta användare och företag från den kinesiska marknaden. 

Red Pulse är känt för att vara det första Initial Coin Offering (ICO) som baserades på NEO-blockchain. Företaget finns i Hong Kong och det började arbeta med projektet 2015. Efter några års utveckling lanserades Red Pulse i NEO-nätverket. Målet är att täcka alla marknadshändelser på de kinesiska marknaderna, inklusive företag, sektorer och hela ekonomin i landet.

Med detta projekt är avsikten att erbjuda alla nödvändiga finansiella och ekonomiska data om den kinesiska marknaden. Detta förväntas bli en lösning för många investerare som försöker investera i denna växande ekonomi. 

Red Pulse använde den digitala tillgången RPX som drev projektet ovanpå NEO-nätverket. Dock förändrades saker för detta projekt som utvecklades till Red Pulse Phoenix. Den nya Phoenix-plattformen är “nästa utveckling i Red Pulse, som ger en revolutionerande ny infrastruktur och uppgraderade symboler.” Detta nya mynt heter nu PHX. 

Som rapporterad av den erkända kryptovalutautbytet Binance flyttade den nya PHX-token från NEP5 till BEP2 och kallade sig PHB. Tickern ändrades för att representera det nya myntet baserat på Binance Chain, ett nytt blockchain-nätverk som gör det möjligt för företag och privatpersoner att distribuera sina projekt och digitala tillgångar. 

De nya handelsparen på Binance-börsen inkluderar PHB / BNB, PHB / BTC, PHB / USDC och PHB / PAX. Enligt CoinMarketCap handlas PHB som den 372 största krypton med ett börsvärde på 5,25 miljoner dollar och ett pris per mynt på 0,00633 dollar.. 

Dessa är de 6 mest intressanta projekten som baseras eller baserades på NEO-plattformen. NEO arbetar för närvarande för att lansera sitt NEO 3.0 blockchain-nätverk med många olika förbättringar i hur det fungerar. Huvudsyftet bakom det är att göra NEO-blockchain-nätverket redo att användas av kommersiella företag, institutioner, regeringar och organisationer. 

Om du vill veta mer om NEO kan du läsa vår nybörjarguide till NEO.

Du kan köpa NEO från Binance utbyte, ett av de bästa kryptovalutautbytena 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map