Topp 6 Crypto Airdrop-plattformar du borde veta

Airdrops är främst distribution av tokens till befintliga eller nya innehavare som en marknadsföringsstrategi för att marknadsföra en produkt, tjänst, mynt eller utbyte.

På senare tid har denna handling blivit allt viktigare och eftersom fler människor, särskilt nya människor, krävs behovet av en plattform som regelbundet kommer att publicera dessa lufttryck.

Topp Crypto Airdrop-plattformar

Här är rekommenderade plattformar där du kan få information om airdrop-händelser och veta exakt vad du ska göra för att ta del av token-distributionen.

99airdrops.com

99airdrops plattform

Denna krypto-airdrop-plattform som lanserades 2018 har gjort ett namn som meddelar användare av airdrops. Det är utan tvekan en av de bästa platserna att få information om luftdroppar, men ännu viktigare, hur man deltar i dem. Varje information görs tillgänglig för dig, all relevant information som hjälper dig att vägleda dig genom att lösa in och även olika nyhetsartiklar på nätet publiceras.

Plattformen är enkel att använda; även en nybörjare kan ta sig runt. Teamet bakom plattformen har utan tvekan mycket erfarenhet.

99airdrops-plattformen är spektakulär i sitt arbete. Algoritmen bakom plattformen är utvecklad för att ta hänsyn till varje aktivitet på nätet, särskilt Facebook, Reddit och en mängd andra. Dessa mätvärden analyseras för att känna till airdrop-programmets giltighet.

Plattformen ger endast information om giltiga projekt. I ett försök att göra plattformen bättre kan 99airdrops-webbplatsen göra framtida prisprognoser baserat på specifika kriterier.

Plattformen är en av de bästa och snabbaste plattformarna när det gäller att meddela användare på nya luftdroppar. Deras e-postbrev är också ganska användbart. Ett annat sätt att få en uppdatering på plattformen är att bokmärka webbplatsen och kontrollera regelbundet. Om du inte har tid att göra detta manuellt skulle de två första alternativen vara din bästa insats.

99airdrops-plattformen sorterar kommande händelser efter tid, åtminstone får du ett varsel 24 timmar innan airdrop börjar hålla sig à jour med kommande airdrop-händelser. Dessutom belönar plattformen sina användare med kryptovalutor varje vecka.

Det är ingen tvekan om att plattformen är en av de bästa du kan prenumerera på för lite extra gratis pengar. 99airdrops har allt du behöver veta om kryptovalutor i allmänhet. Det är den ultimata guiden; allt du behöver angående luftdroppar.

Varning Airdrop

Varning Airdrop

Med AlertAirdop kan du få gratis mynt nästan dagligen. Dess många funktioner gör det mycket lättare för kryptovalutaentusiaster att följa.

Precis som 99airdrops.com är denna plattform också väl utformad och ordnad. Airdrops som visas på webbplatsen kan filtreras baserat på aktuella eller pågående händelser till de som slutar snart.


Mycket mer, detta krypto airdrop plattformen har mycket fler funktioner jämfört med andra airdrop-plattformar.

Coin Airdrop

Coin Airdrop

Coin Airdrop är en dedikerad webbplats som regelbundet uppdateras för att ge bästa airdrop-meddelanden. Det rena gränssnittet ger användarna allt de behöver veta om kommande evenemang och också information om anspråk på luftdroppar.

Nya användare till kryptovalutor lämnas inte kvar, sajten delar inte bara airdrop-möjligheter utan utbildar också nya användare till kryptovalutavärlden tillräcklig kunskap som får dem att komma ikapp resten av världen så snabbt som möjligt.

Plattformen ägs och drivs av en kryptovalutaentusiast känd under namnet Midas. Du kan stödja denna plattform genom att bryta kryptovaluta för dem med din datorkraft.

Airdrop Paddict

Airdrop Paddict

Denna plattform gör också listan över de mest betrodda plattformarna där du är säker på exakta airdrop-utgåvor.

Plattformen använder ett rankningssystem för att betygsätta toppluftdroppar och separerar även de otillförlitliga luftdropparna.

Det är svårt att missa någon händelse eftersom nedräkningstimern gör dig uppmärksam på hur mycket tid som är kvar att börja.

Crypto Airdrop (Twitter Channel)

Twitter är en av de bästa platserna för att få information på webben. Den här kanalen, å andra sidan, är där för att hjälpa amatörer och experter på hur man får krypto airdrops.

Det betyder att plattformen kanske inte är i stånd att ge ut detaljer på ett specifikt sätt, men du kan använda den för att hålla ett öga på de senaste luftdropparna som finns tillgängliga under ett visst ögonblick.

ERC20 Airdrops (Telegram Channel)

Som om det finns en Twitter-app. De som inte är på Twitter eller de som föredrar att använda Telegram-applikationen till twitter är inte heller utelämnade.

Plattformen vägleder användarna på varje steg att ta innan de blir delaktiga. Även nybörjare kommer inte att ha det för svårt att följa, och med lite hjälp når de snart sina bästa höjder.

Mer om Airdrops

Du skulle förmodligen tro att det bara är Ether (ETH) och ERC-20-tokens som regelbundet distribueras. Det är inte sant. Även om det är den dominerande kryptovalutadistributionen just nu, som projektgafflar, ibland finns det ett behov av att skicka symbolen och en av de bästa metoderna, förutom token-försäljning är att airdropa det i deltagarkonton.

Beroende på vilken kryptovaluta du vill få, kan du behöva en säker ERC-20-kryptovalutaplånbok. Ett toppval som kommer till hjärtat är MyEtherWallet. Ändå, om airdrop inte är en token som är ERC-20-kompatibel, kommer det att finnas information om hur du får den plånbok som behövs.

Airdrops är verkligen inte sätt att tjäna snabba pengar, men med tiden kan du se de mynt som nästan var värda någonting i token-distributionsfasen värda tusentals dollar de närmaste åren eftersom plattformen som den är tänkt att köra på fortsätter att växa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map