Topp 10 Cryptocurrency YouTubers att kolla in

Att vara ny i kryptorummet kan vara överväldigande. Den goda nyheten är att Internet erbjuder en mängd användbar information, även om det ibland kan vara besvärligt att hitta högkvalitativ information.

En av de bästa platserna att hitta kryptorelaterat innehåll är YouTube, världens största videodelningstjänst. Oavsett om du är en mer datadriven och “teknisk” typ av person, investerare eller helt enkelt intresserad av de allmänna aspekterna av kryptovaluta, finns det en YouTube-kanal för alla.

Vi har sammanställt en lista över topp 10 krypto YouTubers som du bör kolla om du menar allvar med kryptovaluta:

  1. Crypto Zombie

Med ett av de knäppaste namnen på YouTube, Crypto Zombie är en kanal som har bra kryptovaluta recensioner. Det är också en plats där du kan hålla dig informerad om de senaste händelserna inom kryptosfären. Kanalen inkluderar ICO-presentationer, intervjuer och alla möjliga allmänna diskussioner om olika trendiga ämnen relaterade till kryptovaluta.

Kanalen har för närvarande 32 000 prenumeranter, men med tanke på K-DUB: s “flöde”, bli inte förvånad om kanalen snabbt blir en av de mest populära i sitt slag på YouTube.

2. DataDash

DataDash verkar vara den obestridda YouTube-kungen av krypto, därav dess enorma abonnentlista på nästan 311.000. Kanalens ansikte är Nicholas Merten, en ung kryptoentusiast och tidigare dataanalytiker. Kanalen erbjuder ett brett utbud av kryptoinformation och allmänna råd samt Nicholas egna åsikter om olika frågor.

Tittare som är intresserade av myntrecensioner, handelstips, flödesschemaförklaringar samt andra avancerade tekniska detaljer kommer säkert att hitta den här kanalen mycket informativ.

Data Dash

3. Crypto Investor

Om kryptoinvesteringar och förståelse av marknadens dynamik är dina viktigaste prioriteringar, då Crypto Investor är en kanal som du troligen kommer att njuta av, eftersom den drivs av en kunnig person med en bakgrund inom ekonomi. Kanalen är inte lika aktiv som andra liknande på YouTube, så om du håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna är det du är ute efter är det nog inte något för dig.

Det mesta av kanalens innehåll kretsar kring den grundläggande analysen av kryptovalutor och värdeinvestering. Kanalen har också mycket innehåll som ska hjälpa dig att hålla dig borta från bedrägerier.

4. Ivan on Tech

Ivan on Tech är en mycket populär YouTube-kanal som drivs av Ivan Liljeqvist, en svensk internationell blockchain-talare, pedagog och influencer. Med en stark bakgrund inom mjukvaruutveckling tenderar Ivan att hålla alla sina 183 000 abonnenter väl informerade om alla viktiga tekniska egenskaper i kryptorummet.

Ivan har alla möjliga relevanta nyheter, historier och till och med intervjuer med några av de viktigaste personerna i kryptosfären, tillräckligt för att alla ska underhållas och fokuseras i timmar i sträck. Oavsett om du är nybörjare i kryptomiljön eller en hardcore kryptoveteran, är Ivan on Tech en plats där du kommer att känna dig som hemma.


Ivan

Källa: https://www.ivanontech.com/

5. Doug Polk Crypto

Doug Polk är en av få personer på YouTube som kan göra kryptovaluta roliga. Den professionella pokerspelaren med ett öga för kryptovaluta har lyckats med sitt YouTube kanal som för närvarande har 201 000 prenumeranter.

6. Suppoman

Definitivt en av de mest karismatiska karaktärerna i kryptorummet, Suppoman betraktar sig själv som Crypto Superhero. Och han har en YouTube-kanal och tillräckligt många följare (147 000 prenumeranter) för att bevisa det. SuppomanStil kanske inte är för alla, men hans kanal är fantastisk när du bara vill få en känsla för de senaste nyheterna, samt få en tydlig uppfattning om fördelarna och nackdelarna med olika kryptovalutor.

7. Boxmining

Drivs av Michael Gu, Boxmining är en mycket användbar och lärorik kanal med starkt fokus på att förse sina abonnenter med daglig analys av blockchain-marknaden. Kanalen har välgjorda videor som delar upp några av de mest relevanta ämnena, tillgängliga för både nybörjare och experter. En av höjdpunkterna på kanalen är Michaels syn på olika händelser från både Kinas kryptorum och det internationella.

Du kommer inte hitta handelstips och tips på den här kanalen och med tanke på hur flyktig och oförutsägbar kryptomarknaden är är det förmodligen en bra sak.

8. Myntmästeri

Om kryptohandel är vad du gillar, då Myntmästerskap är en av de bästa kanalerna på YouTube. Kanalen har 131.000 abonnenter och tillhandahåller dagliga uppdateringar om kryptovalutamarknaderna och olika kryptotrender, diskussioner om de senaste nyheterna samt anständiga marknadsförutsägelser. Carter Thomas kanal är mestadels inriktad på behoven hos den professionella investeraren snarare än hos den genomsnittliga näringsidkaren.

9. Crypt0

Crypt0 är en av de mest omfattande YouTube-kanalerna, som täcker ett stort antal kryptorelaterade ämnen, från Reddit-diskussioner till några av de senaste och spännande blockchain / crypto-nyheterna. Kanalens ansikte är Omar Bham, som visar en djup förståelse för både tekniken bakom kryptovalutor och deras sociala och ekonomiska konsekvenser och effekter.

Omar är också mycket förtjust i sina anhängare eftersom engagemangstakten är ganska hög. Han svarar vanligtvis på kommentarer och är värd för vanliga Q&En session.

10. Andreas M. Antonopoulos

Andreas M. Antonopoulos är ett av de största namnen i kryptosfären som inte kräver mycket introduktion. Inte överraskande är den långvariga Bitcoin-evangelisten och blockchain-advokatens YouTube-kanal ett måste-prenumerera på alla krypto-entusiaster. På hans kanal, som för närvarande har 154 000 prenumeranter hittar du Andreas fascinerande och inspirerande tal och samtal, samt olika Q&När det gäller Bitcoin och Ethereum.

cz porträtt 3

Källa: https://antonopoulos.com/

Slutsats

Känner du till andra bra Youtubers? Vad sägs om några kommande kanaler? Lämna dina favoritpersoner eller videor nedan i kommentarerna!

Foto med tillstånd

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map