Det finns många alternativ för Krusning XRP plånböcker tillgängliga och det kan vara ganska svårt att välja rätt. Den här guiden hjälper dig att bestämma vilken typ av Ripple-plånböcker som finns där och vilken som är den rätta för dig.

Innan du får en plånbok

Det allra första du bör veta innan du får någon Ripple XRP-plånbok är att 20 XRP kommer att krävas från ditt saldo oavsett vilken plånbok du väljer för att reservera din plånbokadress. Dessa 20 XRP kommer inte att finnas tillgängliga för några transaktioner, XRP används för att hålla din plånbok öppen och aktivera din XRP på Ripple Ledger. (Detta är inte fallet när du lagrar XRP på en börs.)

Det är därför det rekommenderas att du förvarar och använder bara en Ripple-plånbok såvida det inte är absolut nödvändigt.

De olika typerna av plånböcker

Innan du går igenom typerna av Ripple-plånböcker i den här listan är det viktigt att du känner till skillnaden mellan de olika typerna av plånböcker på marknaden. Genom att känna till skillnaderna kan du bestämma vilken plånbokstyp som bäst passar dina behov.

En programvaruplånbok är en online plånbok som kan förvaras på en dator, surfplatta eller mobil enhet. De kräver att internet ska nås och lagras. De är lätta att använda och många kan laddas ner gratis. På grund av sin onlineanslutning anses de vara utsatta för attacker och kräver en stabil internetanslutning vid transaktion.

En hårdvaruplånbok är en fysisk plånbok (det ser vanligtvis ut som ett USB-minne) där du lagrar dina digitala tillgångar. De anses vara de mest privata och säkra metoderna för att lagra kryptos. Å andra sidan är de mer på den dyra sidan.

En het plånbok, även känd som en webbläsarplånbok, är en typ av plånbok som endast kan nås när du är online. Detta gör det möjligt för användarna att utföra omedelbara transaktioner.

En pappersplånbok är ett papper där alla data från dina kryptofonder skrivs ut, inklusive privata nycklar och adresser.

Ledger Nano S

Ledger Nano S är en hårdvaruplånbok som liknar en USB-enhet som har en OLED-skärm. Det betraktas av kryptoentusiaster som det säkraste sättet att lagra privata nycklar eftersom det begränsar hackarens förmåga att få tillgång till valutan.

Till skillnad från andra plånböcker begränsar Nano inte antalet mynt du kan lagra, vilket innebär att du kan lagra ett obegränsat antal XRP-mynt. Det stöder också andra kryptovalutor.

För att få tillgång till pengarna du har lagrat på din Ledger Nano S, kopplar du bara in den i din PC eller mobil och du kan enkelt börja skicka och ta emot XRP.

Alla privata nycklar förvaras i offline-miljö och det är därför nästan omöjligt för hackare att stjäla dina pengar. Enheten är kompatibel med datorer som kör Windows, Mac, Linux och Chrome OS. Genom att använda en OTG-kabel ansluter du den också till din Android-telefon.

Den här enheten har en separat skärm som visar transaktionsdetaljer, till exempel seed-nyckeln. De privata nycklarna förvaras separat i enheten då den kör den kryptografiska indikerade firmware som laddas upp i sin dual-chip-arkitektur. Dessutom måste du ange en fyrsiffrig PIN-kod när du ansluter den till datorn.

Efter anslutning Ledger Nano S till din dator krävs det att du installerar ett program för att verifiera ditt XRP-saldo och alla transaktioner. När du vill skicka XRP måste du fysiskt komma åt enheten för att godkänna transaktionen, vilket gör den säkrare eftersom den begränsar kontakten med bara ägaren.

Exarpy

Exarpy, en smart ordspel på XRP, är en Ripple (XRP) webbplånbok som gör det möjligt för handlare att interagera direkt med Ripple-nätverket via deras tillgängliga applikation. Plånboken tillåter användare att genomföra Ripple-transaktioner var som helst, vilket ger en anslutning mellan användaren och det globala Ripple-nätverket via ett lättanvänt och interaktivt gränssnitt.

Deras gränssnitt är mycket lyhört och kan användas även av nybörjare. Dessutom har Exarpy ingen medlemsinformation, eftersom plattformen inte äger eller hanterar en databas. Plattformen övervakar inte heller klienter via backend-analysverktyg som Google Analytics. Detta görs för att hålla sådana register ökar risken för online-hack.

Det säkraste alternativet som plånboken erbjuder är deras PIN-inloggningssäkerhetsåtgärd. När du försöker logga in i Exarpy visas ett meddelande som säger att du ska koppla bort din dator eller bärbara dator från internet. När du kopplar bort kommer du att skickas till inloggningssidan där du måste ange din angivna PIN-kod och verifieringskod. När du har angett dina uppgifter klickar du på inloggningsknappen. Därefter berättar plånboken att det är säkert att återansluta till internet igen.

Det bör noteras att Exarpy-plånboken tar ut en avgift på 0,0025 XRP per transaktion (som inkluderar nätverksavgifterna). Som en av de mest populära Ripple-plånböckerna är Exarpy en säker plattform där du kan lagra dina värdefulla XRP-mynt utan att behöva oroa dig för att dina innehav kommer att hackas eller förloras..

Guarda plånbok

Plånbokswebbplats: https://guarda.co/

Plånbokstyp: Webb, mobil, stationär, Chrome-tillägg

Enkel användning: Lätt

Säker: Ja

Kosta: Fri

Guarda är en öppen källkod, mobilplånbok med en valuta. Den stöder Android-enheter, vilket ger användarna chansen att skicka, ta emot och byta XRP-mynt direkt från sina smartphones. Utöver det kan användare kontrollera sin transaktionshistorik, med tillstånd av det användarvänliga gränssnittet som gör dess applikation enkel, snabbare och roligare. Plånbokets utvecklare letar alltid efter nya sätt att förbättra sina kunders upplevelse.

Guarda är en plånbok med flera mynt som stöder de flesta vanliga kryptovalutor, inklusive XRP. Andra kryptovalutor som stöds inkluderar bland annat Bitcoin (BTC), NEO, Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) och Bitcoin Gold (BTG). En av de mest intressanta funktionerna i denna plånbok är att den erbjuder en icke-frihetsberövande lösning för att hålla kryptovalutor. 

För att säkerställa att alla människor behåller kontrollen över sina medel lagrar Guarda ingen personlig information, inklusive plånbokinformation och privata nycklar. Den privata nyckeln förblir i ett säkert minne på enheten och raderar sig omedelbart när en användare loggar ut från enheten. Den här funktionen gör Guarda till en av Zcashs bästa plånböcker online.

Som rapporterats av Trustpilot har Guarda plånbok 84% av positiva kommentarer från användare som anser att plånboken är “Utmärkt” eller “Bra.” Bara 13% av recensionerna var negativa, med tanke på de tjänster som plånboken “Dålig” eller “Dålig” tillhandahåller. Detta visar också att plånboken erbjuder bra tjänster till användare på kryptovalutamarknaden. 

Rostat bröd

Rostat bröd är en online plånbok utvecklad av StarStone Limited. Den utvecklades ursprungligen för att vara en mobil plånbok, men nu har den också tillgängliga stationära versioner. Alla privata nycklar genereras och förvaras på användarens enhet, snarare än att lagra dem online, vilket gör allt säkrare och mindre mottagligt för hackattacker. Källkoden och programvarubinärerna som baseras på är öppna källor.

Toast kan laddas ner för iOS, Android, Windows, Mac och Linux. Denna plånbok är helt gratis och laddar inte någonting från deras sida. De riktar inte någon information eller hemliga lösenord från din enhet till sina servrar, och hävdar därmed att de har förbättrad säkerhet.

Slutsats

Detta har varit vår topp tre av de bästa plånböckerna för din XRP. Vi hoppas att våra toppval hjälper dig att begränsa sökningen efter önskad plånbok.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me