Passiva inkomstmynt: NEBL, KMD och NEO

Passiva inkomstmynt: NEBL, KMD och NEO

Passiva inkomster ses ibland som ”den heliga gralen” för finansiella investeringar. Förespråkare av förtidspensionering pekar ofta på passiva inkomster som den stora lösningen för att nå detta mål.

Det finns naturligtvis olika former av passiva inkomster som de flesta känner till: nätverksmarknadsföring, äga en hyresfastighet och så vidare.

Men vissa investerare har också behärskat konsten att generera passiv inkomst genom kryptoinvesteringar. Så, vilka är de bästa sätten att tjäna krypto medan du sover? Här är tre bästa kryptovalutor för att generera passiv inkomst.

NEBLIO

”Nästa generations blockchain-nätverk” Neblio syftar till att ge ett sätt att frigöra blockchains potential. Neblio skapades för att förbättra utvecklingen och distributionen av blockchain-baserade distribuerade applikationer. Sagt på ett annat sätt hjälper det att underlätta snabb antagande av dApps som körs på P2P-nätverk av noder snarare än en enda nod.

Neblios infödda token, NEBL, är kärnan i Neblios blockchain-plattform. Det är ett av de digitala mynt som har möjliggjort skapandet av passiv inkomst. Plattformen använder en Proof of Stake (PoS) konsensusmekanism.

Du kan tjäna passiva inkomster med NEBL genom insättning. För att tjäna pengar måste du dock hålla din Neblio-plånbok igång 24/7. Ju längre din NEBL stannar i din plånbok, desto högre är din inkomst.

raspberrypi VNC Viewer e1512333422668

Källa: https://nebl.io/

När detta skrivs har NEBL ett värde på cirka 1,90 dollar. I mitten av januari i år nådde det en heltidshöjd på nästan $ 50. Miniräknare, som ges av Neblio, visar årliga belöningar på cirka 10% för att hålla inne myntet och lägga det 24/7.

För närvarande rankas det enligt 172: e CoinMarketCap, med en tillgång på 13 miljoner token och ett marknadsvärde på 26,5 miljoner dollar.

Komodo (KMD)

De Komodo plattform är en gaffel av Zcash. Det lanserades 2016. Komodo är ett decentraliserat blockchain-projekt som ger människor kontroll över sina digitala pengar samtidigt som de behåller absolut integritet. KMD förlitar sig på en unik konsensusalgoritm som kallas fördröjd bevis på arbete (dPoW).

Plattformen utnyttjar BarterDEX- och Jumblr-tekniken för att tillhandahålla en decentraliserad initial erbjudande-metod som inte är mottaglig för statliga regler – förordningar som vanligtvis förhindrar ekonomisk frihet.

BarterDEX använder atombyten för myntöverföringar. För närvarande används atombyten för att överbrygga luckor mellan mynt; som Ethereum-baserade tokens och sådana som använder sin egen kedja.

BarterDEX är inte värd på centraliserade servrar och kan fungera i ett distribuerat nätverk som drivs av Komodo-plattformen.

I skrivande stund handlas KMD till 1,15 USD, enligt uppgifter från CoinMatrketCap.com. Den 21 december 2017 nådde myntet hela tiden $ 12,54.

Teknisk färdplan

Källa: https://komodoplatform.com/

Det finns för närvarande 109 057 135 KMD i omlopp, med en planerad total leverans på 200 miljoner tokens – beräknas nås 2031. Under tiden, KMD “hODLers” kan tjäna 5% KMD årligen.

Det bör noteras att Komodo inte använder Proof-of-stake (PoS) -algoritmen, men det belönar innehavare av sin ursprungliga token i utvalda plånböcker. Den passiva inkomsten implementerades för att uppmuntra människor att HODL sina KMD av kryptovalutabörser.

NEO

NEO, tidigare känd som “Antshares” är en kryptovaluta som har liknande funktioner som Ethereum. I själva verket kallas det ofta för “det kinesiska Ethereum” och var utformat för att hjälpa till att inleda det nya Smart ekonomi. Både NEO och Ethereum vill vara plattformar för decentraliserade applikationer, smarta kontrakt och initiala mynterbjudanden.

NEO använder smarta kontrakt för att genomföra program utan inblandning av tredje part. När kontrakten har skapats kan de inte censureras, påverkas eller ändras av tredje part.

NEO grundades 2014. Sedan dess har blockkedjan sett en stor del av dragkraft och intresse bland användarna och blivit en av de viktigaste uppfinningarna under 2000-talet.

Istället för att använda PoW- eller PoS-algoritmen använder NEO en smart lösning som kallas Delegated Byzantine Tolerance (dBFT) som sitt konsensusprotokoll.

NEO-nätverket använder två olika tokens – GAS och NEO. NEO är en token som används för att hantera nätverket och blockera skapandet.

1024

Källa: https://neo.org

GAS, som namnet antyder, är utformat för att ”driva” NEO blockchain-nätverket. GAS-tokens distribueras till användare som har NEO. Ju fler NEO-tokens du har i din plånbok, desto mer GAS tjänar du som utdelning.

Utbyten som Binance och KuCoin tillåter användare att samla in sin GAS genom att lagra sin NEO på sina plattformar.

Slutgiltiga tankar

Många av dessa metoder kräver en praktisk metod och tar tid att lyckas. Ändå kan dessa metoder för att tjäna kvarvarande och passiva inkomster vara en stor upplåsning för dem som kan delta; särskilt i dessa tidiga skeden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map