Lista över VeChain-partnerskap

VeChain är en plattform som skapades för att förbättra hanteringen av processerna i försörjningskedjan. Det gör det möjligt för återförsäljare och konsumenter att avgöra om produkterna de köper är kvalitativa och autentiska. Tjänsten har etablerat partnerskap med ett imponerande antal företag och företag som använder sin blockchain-lösning. Nedan redogör vi för Vechain-partnerskap och viktig information om varje företag.

Lista över VeChain-partnerskap

Kuehne & Nagel

Bransch: Supply chain och Logistics

Intäkter: 22,4 miljarder dollar

Samarbetar sedan: september 2016

Kuehne & Nagel är den största globala speditören och ansvarar för nästan 15% av världens flyg- och sjöfraktverksamhet när det gäller intäkter. K + H har 1336 kontor fördelat på 109 företag och sysselsätter över 75 000+ personer.

Kuehne & Nagel China implementerade VeChains blockchain-teknik för att smarta paket och tillgångar och för att låta kunder spåra sina paket på ett transparent sätt.

Direktimporterade varor (D.I.G)

Bransch: Vinimportör

Partners sedan: 07-05-2017

GRÄV är en vinimportör som hanterar över 30% av Kinas vinimport. GRÄV. är ett statligt ägt dotterbolag till Shanghai Waigaoqiao Free Trade Zone Development.

VeChain kommer att användas för att validera och spåra vingårdsdata från producenterna via leveranskedjan genom att använda smarta NFC-chips i vinflaskorna för att avsluta denna förfalskningsmarknad.

PriceWaterhouseCoopers (PwC)

Bransch: Revision och rådgivning

Intäkter: 37,7 miljarder dollar


Partner sedan: 15-05-2017

PriceWaterhouseCoopers är en av de fyra bästa revisorerna i världen. Företagets kundlista består av IBM, Ford, Dell, Cisco och 3M samt 400+ av Fortune 500-företagen.

PwC kommer att implementera VeChains blockchain-lösningar till sin stora kundbas, vilket gör det möjligt för sina kunder att verifiera och spåra var deras produkter kom ifrån. Det hjälper också till att ge trovärdighet för framtida intresserade parter i Vechain-partnerskap.

National Research Consulting Center (NRCC)

Bransch: Rådgivning

Partner sedan: 15-05-2017

NRCC är ett företag som erbjuder management-, standard- och IT-konsultation med huvudkontor i Kina. NRCC är specialiserat på att hjälpa utveckla inhemska företag att uppnå professionell status eller organisationer som letar efter internationella standarder och godkännanden.

NRCC har över 1000 långvariga företagskunder, varav många ingår i Fortune Global 1000. NRCC använder VeChain för att utveckla och implementera antiförfalskningsteknik för China National Tobacco Corporation.

Groupe Renault

Bransch: Fordon

Intäkter: 67 miljarder dollar

Partner sedan: 25-07-2017

Groupe Renault är en multinationell biltillverkare baserad i Frankrike, som blev den nionde största biltillverkaren i världen efter produktionsvolym, 2016. Groupe Renault äger många dotterbolag, inklusive AvtoVAZ, Dacia, Alpine, och Samsung Motors och Batilly.

I samarbete med Microsoft och Viseo utvecklade VeChain en digital bilunderhållsbok som är manipuleringssäker. Detta gör det möjligt för ägaren av ett fordon att dela uppgifter om bilen som är manipuleringssäker, till exempel körsträcka när han vill sälja den.

renault

Källa: VeChainInsider.com

BitOcean

Bransch: Finansiella tjänster

Partner sedan: 27-12-2017

BitOcean är en tillverkare av ATM som tillåter användare att köpa och sälja kryptovalutor. BitOcean är ett av de första kryptovalutautbytena som fick full licens från Japans Financial Services Authority (FSA).

Partnerskapet med VeChain gör det möjligt för användare att köpa och sälja VET-token med fysiska bankomater installerade i Japan och Kina.

BitOcean

Källa: medium.com

Fanghuwang

Bransch: finansiella tjänster

Tillgångar: 3,3 miljarder dollar

Partner sedan: 18-01-2018

Fanghuwang erbjuder säkerhetslån (fastighetslån) till små och medelstora företag i Kina. Fanghuwang använder tekniker som molnberäkning och stor dataanalys för att säkerställa kvalitet och effektiva riskkontrolltjänster.

I detta partnerskap med VeChain kommer Fanghuwang att skapa lösningar för att förbättra hur data samlas in, lagras och delas. För detta har de utvecklat en annan Dapp som heter VeVid, som erbjuder ett digitalt ID och KYC-verktyg till företag på VeChain blockchain.

DNV GL

Bransch: Certifiering

Intäkter: 2,4 miljarder dollar

Partner sedan: 24-01-2018

DNV GL är ett globalt företag som tillhandahåller riskhantering och certifieringstjänster som bekräftar att en organisation uppfyller vissa kriterier. DNV GL tillhandahåller företag från maritim olja, förnybar energi & gas, mat & dryckes- och hälsoindustrin med revisioner och rådgivningstjänster, programvarulösningar och certifieringar. DNV GL är också den största certifieraren av fartyg och offshore-strukturer.

I mars 2018 implementerade de VeChains första Dapp My Story, en digital säkerhetslösning som riktar sig till livsmedels- och dryckesindustrin baserat på revisioner och datainsamling..

DNVgl

Källa: dnvgl.com

Yida China Holdings Limited

Bransch: Fastigheter

Partner sedan: 19-02-2018

En av Kinas största fastighetsutvecklare, Yida, är specialiserat på att bygga industriparker och smarta städer, bredvid bostadsområden och butiker.

Yida implementerar plattformens blockchain-teknik i sin nuvarande teknikportfölj.

NTT Docomo

Bransch: Telekommunikation

Tillgångar: 42 miljarder dollar (2018)

Partners sedan: 05-08-2018

NTT Docomo är ett av de största telekommunikationsföretagen i Japan och det fjärde största offentliga företaget i landet med över 53 miljoner kunder (mer än hälften av Japans mobilmarknad).

Denna specifika lista på Vechain-partnerskapslistan är en del av Docomo 5G Open Partner-programmet. I programmet kommer båda företagen att arbeta tillsammans för att utveckla 5G-teknik, som kommer att träffa marknaderna 2020.

ENN Energy Holdings Limited

Bransch: Ren energi

Tillgångar: 10 miljarder dollar

Partner sedan: 01-11-2018

En av Kinas största distributörer av ren energi, ENN, grundades 1992 och äger nu mer än 400 företag och filialer i drift. Det tillhandahåller sina tjänster till över 16 miljoner kunder i 17 av de 34 kinesiska provinserna.

ENN kommer att arbeta tillsammans med Shanghai Gas Group och VeChain för att skapa en LNG-hanteringslösning som använder Blockchain och IoT-teknik för att hantera kvalitetssäkringsprocessen för olika typer av naturgas.

Republiken Cypern; Nationellt Vechain-partnerskap

Partners sedan: 02-11-2018

Investera Cypern, regeringens dedikerade partner för att arbeta med utländska investeringar, kommer att arbeta bredvid VeChain Foundation och CREAM grundade en gemensam enhet på Cypern. Detta hjälper utvecklingen och implementeringen av blockchain-lösningar.

De två parterna kommer att lägga fram förslag till Invest Cypern, såsom politiska reformer som underlättar användning av blockchain som en underliggande infrastruktur för Cyperns regerings verksamhet och finansiella tjänster..

investera Cypern

Källa: twitter.com

Walmart China och VeChain arbetar tillsammans på spårbarhetsplattform

VeChain har samarbetat med Walmart China för att skapa Walmart China Blockchain Spårbarhetsplattform som är byggd ovanpå VeChainThor Blockchain. De meddelande angående denna plattform och samarbete mellan Walmart China och VeChain gjordes den 25 juni. 

Detta tillkännagivande relaterat till Walmart China Blockchain Traceability Platform kom med introduktionen av de första 23 produktlinjerna som testades och lanserades på denna plattform. Målet är att nå 100 produktlinjer vid slutet av innevarande år. Detta skulle vara mycket positivt för antagandet av VeChain och dess nätverk. 

I framtiden förväntas många olika produktkategorier inkluderas i den nya spårbarhetsplattformen Walmart China Blockchain. Några av produkterna som ingår i detta projekt är färskt kött, ris, svamp, matolja och mer. Det nya spårbarhetssystemet förväntas utgöra 50% av den totala försäljningen av förpackat färskt kött, 40% av all försäljning av förpackade grönsaker och 12,5% av den totala försäljningen av fisk och skaldjur i slutet av 2020. 

Detta förväntas vara en av de mest välmående spårbarhetsprodukterna på marknaden i stor skala som använder blockchain-teknik. Genom detta system kommer individer att kunna veta mer om varje produkt, inklusive källan till maten, och hela logistikprocessen, inklusive inspektionsrapport och många andra datapunkter. 

Kevin Feng, Chief Operating Officer för VeChain, kommenterade samarbetet med Walmart China: 

”Som den världsledande företags-offentliga blockchain-plattformen syftar VeChain till att stärka företag i den storskaliga digitaliseringsprocessen genom att tillhandahålla säkra och mogna blockchain-distributionslösningar och främja en bred tillämpning av blockchain-teknik.”

Samtidigt förklarade han att detta partnerskap är mycket viktigt inte bara för blockchain-tekniken som helhet utan också för VeChain och dess nätverk. Detta kommer också att ge en mer transparent och lugnande konsumtionsupplevelse. Även om det har funnits många projekt relaterade till spårbarhetsplattformar som använder blockchain-teknik är detta en av de viktigaste prövningarna hittills.  

PwC har också varit involverat i detta avtal. Deras mål är att bygga förtroende och lösa viktiga problem, två av de viktigaste prioriteringarna för PwC. Enligt Elton Yeung, strategi- och innovationsledare, PwC Mainland China och Hong Kong, är Walmart Blockchain Traceability System ett utmärkt exempel på blockchain-teknik som används i detaljhandeln. 

Dessa nya implementeringar hjälper också till att förbättra livsmedelssäkerheten och kvalitetshanteringen. De ger också en stark garanti för att bygga konsumentförtroende eftersom de tillåter individer att bättre förstå hur produkter hanteras och hanteras tills de når hem till en köpare. 

Detta är ett av Walmarts huvudmål, som har arbetat för att förbättra livsmedelssäkerheten och kvalitetshanteringen. VeChains blockchain-teknik förväntas också förbättra spårbarheten och göra det möjligt för företaget att bli ledande inom spårbarhetshantering. 

Med hjälp av VeChainThor Blockchain-nätverket prioriterar de produkter av “hög bekymmer och hög risk.” PwC och VeChain ger teknisk support till Walmart China för att det ska kunna sömlöst implementera dessa nya blockchainbaserade spårbarhetssystem. 

VeChain har redan arbetat med andra företag i länder som Singapore eller Luxemburg eller städer som Paris, Hong Kong och Shanghai. 

Läs mer Beyond Vechain Partnerships

För att läsa mer om Vechain Thor-projektet, kolla in den officiella prisförutsägningsartikeln för VET och kolla tillbaka för regelbundna uppdateringar. Du kan läsa vårt ytterligare inlägg om Three Reasons Why VET Could Rebound Soon, samt en teknisk analys av VET-handelspar.

Intresserad av att köpa yrkesutbildning? Du kan lära dig hur du gör det med hjälp av guiden för att köpa yrkesutbildning på Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map