Hur man köper ZCash på Binance

Idag är frågan om integritet, på och offline, mer relevant än någonsin. En stor oro från många i kryptokretsar är förmågan för vem som helst att spåra och spåra transaktioner eller plånböcker på en offentlig huvudbok som Bitcoin.

Zcash är ett av de mest framträdande sekretesscentrerade mynten på marknaden idag, vilket driver ett alternativ för dem som vill att deras transaktioner ska vara hemliga.

Vad är Zcash?

Ursprungligen en gaffel av Bitcoin, bygger Zcash på det positiva med det som en digital valuta, samtidigt som han behandlar sekretessfrågan. Blockchain använder bevis för noll kunskap för att möjliggöra verifiering av transaktioner utan att information om transaktionsvärdet eller de sändande och mottagande parterna avslöjas.

En av vägarna i vägen för sekretessmynt är när användaren vill stänga av sekretess, till exempel vid revisioner eller efterlevnad av regler. Zcash har en lösning för detta. Deras nätverk har ett system där plånbokshållare kan använda två olika typer av adresser (var och en representerar samma plånbok). En, “z-adressen” är privat, medan den andra, “t-adressen” kan ses offentligt. Detta gör det möjligt för användare att bestämma när de vill avslöja sina transaktionsuppgifter eller inte, vilket möjliggör mer flexibilitet och ett bredare utbud av möjliga användningsfall.

Läs vidare för att ta reda på hur du kan köpa din första ZEC, genom det populära Binance utbyte.

Steg 1: Registrera dig för ett konto på Binance

Det första steget, om du inte redan har gjort det, är att öppna ett konto på Binance. Processen är snabb och enkel och öppen för användare nästan var som helst i världen.

binance register 3

Steg 2: Verifiera ditt konto

Innan du börjar handla måste du skicka in flera verifieringsdokument till Binance-teamet. Dessutom tar du dig tid att ställa in 2-faktor autentisering för att skydda ditt konto.

Steg 3: Skicka BTC eller ETH till ditt Binance-konto

Det finns fortfarande väldigt få ansedda och säkra platser att köpa något annat än de mest populära kryptovalutorna med Fiat, som USD eller EUR. För att köpa Zcash behöver du därför först Bitcoin eller Ethereum. När du har gjort det kan du byta något av dessa mynt mot ZEC på Binance.

Om du inte redan har BTC eller ETH kan du köpa antingen en från en Fiat-börs som Coinbase, eller webbplatser som Coinmama eller Changelly.

För att skicka mynt till ditt Binance-konto, gå till menyn högst upp på sidan och välj “Fonder” och sedan “Insättningar”.


Välj det mynt du ska skicka från rullgardinsmenyn.

insättningsbalans 3

Du får en plånbokadress som du kan skicka dina mynt till. Se till att du bara skickar det angivna myntet till den adressen (dvs. BTC till BTC-plånboken eller ETH till ETH-plånboken). Alla andra typer av mynt du skickar kan gå förlorade.

Steg 4: Vänta på bekräftelse

Transaktioner slutförs ofta inom några minuter, men kan ta längre tid beroende på mängden aktivitet i nätverket. Vänta tills Binance bekräftar framgången för din transaktion innan du fortsätter.

Steg 5: Hitta och välj BTC- eller ETH-paret

När dina medel har anlänt till din Binance-plånbok är det dags att flytta till utbytesdelen på webbplatsen. Gå till navigeringshuvudet och välj “Exchange” och sedan “Basic”.

Titta nu till höger på sidan. Sök efter ZEC i sökrutan och klicka på paret som kommer upp (ZEC / BTC eller ZEC / ETH).

zec binance 1

Valfritt: Använd Binances avancerade verktyg för att köpa vid rätt tidpunkt

Binance erbjuder data som realtidsanalysdiagram, handelsvolym och orderhistorik för att hjälpa dig att göra rätt drag vid rätt tidpunkt. De ger dig också möjlighet att ställa in begränsningsorder. Detta innebär att du lägger in det pris du vill köpa (eller sälja) ZEC för, och bytet kommer automatiskt att göra din handel när priset når denna punkt.

Steg 6: Välj hur mycket Zcash du vill köpa

Lägg in det pris du vill köpa ZEC för, eller välj alternativet “Marknader” för att köpa till det aktuella priset (detta rekommenderas för nybörjare eller nybörjare).

zec binance 2

Lägg sedan in hur mycket du vill köpa. Det kan vara ett specifikt belopp i ZEC eller BTC / ETH, eller så kan du välja att spendera 25%, 50%, 75% eller 100% av din BTC / ETH-plånbok.

Steg 7: Köp Zcash!

Klicka på den gröna knappen “Köp ZEC” så är du klar!

Steg 8: Flytta dina mynt till en säker Zcash-plånbok

Den bästa metoden i krypto är att alltid lagra dina mynt i din egen plånbok när du inte handlar aktivt. Att lämna mynt på en börs lämnar dina pengar i händerna på börsens säkerhetsåtgärder, medan det i din egen plånbok är lättare att kontrollera.

För att ta bort din ZEC från börsen behöver du en plånbok som stöder Zcash. Ledger Nano S och Trezor Model T hårdvaruplånböcker erbjuder högsta säkerhetsnivå. Alternativa alternativ inkluderar Exodus plånbok för skrivbord, eller Coinomi för mobil.

För att göra ett uttag, gå till huvudmenyn och välj “Fonder” och sedan “Uttag”. Välj ZEC i rullgardinsmenyn.

zec binance 3

Lägg in ZEC-adressen från din plånbok och den mängd ZEC du vill ta ut. Dubbelkolla adressen är korrekt och klicka sedan på “Skicka”. När nätverket har slutfört din transaktion ska dina mynt visas i din ZEC-plånbok.

Läs mer

Läs vår täckning av ZCash-listan på Coinbase Pro i slutet av 2018. Eller, om du är intresserad av att förvärva ZEC, kan du läsa om hur man bryter det i vår guide här.

För dem som är intresserade av att investera, kolla in vår artikel om Zcash Price Prediction – men gör alltid din egen undersökning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map