Hur man köper OmiseGO (OMG) på Binance

Ökningen av Ethereum under de senaste åren har gett plats för många nya och spännande blockchain-projekt, byggda på Ethereum-nätverket. Några av dessa projekt har blivit betydande framträdande, inklusive OmiseGO, den första Ethereum-token som bryter en värdering på 1 miljard dollar. Sedan dess har OMG-priset fluktuerat med resten av marknaden. Du kan läsa mer om det i vår guide om OMG-pris eller se vår senaste OMG-tekniska analys.

Den här guiden berättar hur du får dina första OMG-tokens, på den populära Binance utbyta.

Vad är OmiseGo?

OmiseGO använder blockchain för att minska världens beroende av traditionella, centraliserade finansinstitut. Projektet försöker skapa en plattform som gör det möjligt för människor att kontrollera sina egna tillgångar och direkt utbyta mellan tillgångsslag (Fiat, Crypto och mer) utan behov av en central mellanhand.

Genom att göra detta kommer OmiseGO att ge mer bekvämlighet och användbarhet för den bankbaserade befolkningen och en ny nivå för inkludering för icke-banker (som de i tillväxt- eller utvecklingsländer). Det som gör OmiseGO mest lovande är deras plan för skalbarhet, med hjälp av Plasma-ramverket, ett liknande koncept som Lightning-nätverket.

Projektet är byggt av företaget Omise, en digital betalningsleverantör som är verksam i flera länder i Sydostasien. OmiseGO-nätverket är dock byggt för att vara helt decentraliserat och utan någon kontroll av Omise själva. Plattformen ägs huvudsakligen av sina användare och OMG-tokeninnehavare. Användare som “satsar” OMG-tokens, med en viss summa i sin plånbok, tjänar en del transaktionsavgifter som debiteras i nätverket.

Vill du köpa OmiseGo (OMG) tokens och börja tjäna passiva belöningar? Denna guide visar dig hur.

Steg 1: Registrera dig för ett konto på Binance

Om du inte redan har ett konto måste du registrera dig. Registreringsprocessen för Binance är mycket snabb och öppen för människor nästan var som helst i världen.

binance register 2

Steg 2: Verifiera ditt konto

Innan du kan börja handla måste du skicka in flera verifieringsdokument. Processen är återigen ganska snabb i de flesta fall jämfört med andra börser.

Dessutom skyddar du ditt konto genom att ställa in 2-faktor autentisering.

Steg 3: Skicka BTC eller ETH till ditt Binance-konto

Få börser erbjuder möjligheten att köpa OMG med Fiat just nu. Så om du inte redan har investerat i krypto eller vill investera mer, är det bästa alternativet att köpa Bitcoin eller Ethereum och sedan handla för OMG.


Om du vill köpa något av dessa mynt kan du göra det med ett kredit- eller betalkort från Coinmama eller Changelly.

När du har BTC eller ETH redo måste du skicka mynt till din Binance plånbok. För att göra detta, logga in på Binance-webbplatsen och välj “Fonder” och sedan “Insättningar”.

Välj det mynt du skickar från rullgardinsmenyn.

insättnings binance 2

Binance visar en plånbokadress att skicka till. Se till att du bara skickar det angivna myntet till den adressen (dvs. BTC till BTC-plånboken eller ETH till ETH-plånboken). Alla andra typer av mynt du skickar kan gå förlorade.

Steg 4: Vänta på bekräftelse

Transaktioner genomförs vanligtvis mycket snart efter inlämnandet, men beroende på nätverksbelastningen kan det ta upp till flera timmar.

Steg 5: Hitta och välj BTC- eller ETH-paret

När din transaktion har bekräftats, gå till utbytesavsnittet på webbplatsen. Du kan komma hit genom att klicka på “Exchange” och sedan “Basic”.

Leta nu efter sökrutan till höger på sidan. Välj det mynt du vill handla med och skriv OMG i sökrutan. Välj det par som kommer upp (OMG / BTC eller OMG / ETH).

omg binance 1

Valfritt: Använd Binances avancerade verktyg för att köpa vid rätt tidpunkt

Binance erbjuder en mängd data, till exempel analytiska diagram i realtid, handelsvolym och orderhistorik för att hjälpa dig att göra rätt drag vid rätt tidpunkt. De ger dig också möjlighet att ställa in begränsningsorder. Detta innebär att du lägger in det pris du vill köpa (eller sälja) OMG för, och bytet kommer automatiskt att göra din handel när priset når denna punkt.

omg binance 2

Steg 6: Välj hur mycket OMG du vill köpa

Hitta rutan under handelsdiagrammen. Lägg till önskat pris på sidan “Köp” eller välj “Marknad” för att köpa till det aktuella priset (detta bör vara bra för nybörjare).

omg binance 3

Lägg sedan in den mängd OMG du vill köpa. Alternativt kan du välja att spendera 25%, 50%, 75% eller 100% av din BTC / ETH på Binance.

Steg 7: Köp OMG!

Klicka på den stora gröna knappen för att slutföra din beställning. Och du är klar!

Steg 8: Flytta dina mynt till en säker OmiseGO-plånbok

Det smartaste att göra när du är klar med handel är att flytta dina mynt till en säker plånbok, från en börs. På så sätt kan du ha full kontroll över säkerheten för dina medel istället för att förlita dig på ett börs säkerhetsåtgärder.

För detta behöver du en kryptoplånbok som stöder OMG-token. MyEtherWallet är en pålitlig webbaserad plånbok som stöder alla ERC-20-tokens, inklusive OMG. De Exodus plånbok är en kraftfull skrivbordsplånbok för Windows, Mac och Linux. Exodus stöder ett brett utbud av tokens och har också ett inbyggt utbyte.

För den högsta säkerhetsnivån kan det vara värt att spendera pengarna på att få en hårdvaruplånbok som Ledger Nano S eller Trezor. Båda stöder OMG.

När du har din plånbok klar kan du ta ut dina tokens från Binance. För att göra detta, gå till “Fonder” och klicka sedan på “Uttag”.

Välj OMG i rullgardinsmenyn. Ange nu hur många tokens du vill ta ut och lägg in adressen från din OMG-plånbok.

omg binance 4

Dubbelkolla att plånbokens adress är korrekt och tryck “Skicka”. När din transaktion är klar (det kan ta upp till flera timmar om nätverket är upptaget) är du klar! Du har nu avslutat guiden om hur du köper OmiseGo (OMG) tokens. Njut av!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map