Hur man köper EOS-token på Binance

EOS är det sjätte största myntet i världen med börsvärde, med en total token-tillgång värt nästan 5 miljarder dollar just nu. När användningen av blockchain och decentraliserade applikationer i mainstream ökar kan EOS-myntet lätt stiga ännu högre i värde. Myntet hotade redan marknadsledarna i april 2018, när det kort bröt över $ 21. Du kan läsa artikeln UseTheBitcoin EOS om förutsägelse för mer analys.

Läs vidare för en guide om hur man köper EOS-mynt på det populära Binance utbyta.

Vad är EOS?

EOS är skapad av företaget Block.one och är en plattform som mycket liknar Ethereum. Som en smart kontraktsplattform kan alla typer av användare bygga blockchain-applikationer i EOS-nätverket. Målet är att vara mer flexibel och skalbar än Ethereum-nätverket.

Hittills har kännetecknet för EOS varit token-försäljningen, som varade i nästan ett år och samlade in mer än 4 miljarder US-dollar, vilket gör den till den absolut största token-försäljningen hittills. Samtidigt slutade tokenförsäljningen i mitten av 2018, teamet lanserade EOS-mainnet och körde ett tokenbyte från ERC20-platshållartoken till inbyggda EOS-tokens. Sedan dess har flera dApps och ICOs redan lanserats på EOS blockchain.

Låt oss nu se hur du kan köpa dina första EOS-tokens.

Steg 1: Registrera dig för ett konto på Binance

Denna guide kommer att gå igenom hur man köper EOS-tokens på Binance-börsen med BTC eller ETH. Vid denna tidpunkt har väldigt få börser EOS och Fiat-par tillgängliga.

Om du inte redan har gjort är det första steget att skapa ett Binance-konto. Processen ska vara snabb och enkel och är öppen för människor nästan var som helst i världen.

binance register 3

Steg 2: Verifiera ditt konto

Innan du kan börja handla måste du skicka in flera verifieringsdokument till Binance-teamet. Ta också tillfället i akt att ställa in säkerhetsåtgärder för ditt konto, till exempel 2-faktorautentisering.

Steg 3: Skicka BTC eller ETH till ditt Binance-konto

När ditt konto har skapats, skicka några BTC- eller ETH-mynt till din Binance-plånbok. Om du inte har något av dessa två mynt, eller om du vill investera mer i krypto, kan du köpa krypto med kreditkort från flera webbplatser, t.ex. Coinmama eller Changelly.

För att göra en insättning, gå till toppen av din sida och välj “Fonder” och sedan “Insättningar”.


insättningsbalans 3

Välj vilket mynt du ska sätta in från rullgardinsmenyn. Nu får du en plånbokadress att skicka dina mynt till. Se till att du bara skickar det angivna myntet (dvs. BTC till BTC-plånboken eller ETH till ETH-plånboken). Alla andra mynt du skickar hit kan gå förlorade.

Steg 4: Vänta på bekräftelse

Beroende på nätverksbelastningen kan det ta en stund innan din transaktion går igenom. Vänta tills Binance bekräftar att transaktionen har slutförts innan du går vidare.

Steg 5: Hitta och välj BTC- eller ETH-paret

När mynten finns i din Binance-plånbok, flytta till utbytesdelen på webbplatsen. För att komma hit, gå till början av sidan och välj “Exchange” och sedan “Basic”.

Gå nu till höger på sidan. Välj det mynt du ska handla med (BTC, ETH, USDT eller BNB) och skriv EOS i sökfältet. Klicka på paret som kommer upp (t.ex. EOS / BTC eller EOS / ETH).

eos binance 1

Valfritt: Använd Binances avancerade verktyg för att köpa vid rätt tidpunkt

I handelsavsnittet erbjuder Binance många verktyg och data som hjälper dig att handla smartare. De har pris- och orderhistorik och live, anpassningsbara pristabeller. Du kan också utföra begränsningsorder. Med gränsorder beställer du det pris till vilket du vill köpa (eller sälja) EOS, i förhållande till BTC / ETH. När priset når den punkten kommer Binance att utföra din beställning.

Steg 6: Välj hur mycket EOS du vill köpa

Välj hur mycket EOS du vill köpa under prisdiagrammen. Ställ in det pris som du vill köpa, eller välj “Marknad” för att köpa till det aktuella priset (detta rekommenderas för nybörjare).

eos binance 2

Steg 7: Köp EOS!

Tryck på den gröna knappen “Köp EOS” så är du klar!

Steg 8: Flytta dina mynt till en säker EOS-plånbok

Den bästa metoden i krypto är att förvara dina mynt i en säker plånbok, utanför en börs när du inte handlar. På så sätt har du full kontroll över säkerheten för dina tokens, i motsats till att lita på säkerhetsåtgärderna för utbytet.

För att göra detta behöver du en kryptoplånbok som stöder EOS. De SimplEOS plånbok och Greymass eos-väljare plånbok är två plånböcker som är gjorda bara för EOS. Alternativt Infinito plånbok är en mobil plånbok för Android och iOS som stöder ett antal olika mynt.

För den högsta säkerhetsnivån kanske du vill investera i en hårdvaruplånbok som Ledger Nano S.

För att ta ut dina EOS-tokens från Binance, gå till “Funds” och sedan “Uttag”.

Välj EOS från rullgardinsmenyn. Lägg sedan in plånbokadressen från din EOS-plånbok, liksom mängden EOS du vill flytta. Dubbelkolla adressen är korrekt och tryck på Skicka.

….och det är allt! Allt du behöver veta för att börja investera i EOS-ekosystemet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map