Hur man köper Dash på Binance

Kort för ”Digital Cash”, är Dash ett av de längst löpande mid-high market cap-mynten idag. Från att vara en av de största altcoins för flera år sedan behåller den nu en plats precis utanför de 10 mest värdefulla mynten. Det finns dock mycket att vara glada över när det gäller Dash och dess pågående utveckling.

Den här guiden visar hur du kan få dina första Dash-mynt genom det populära Binance utbyte.

Vad är Dash?

Dash är en transaktionsvaluta, som har en stark position på två olika marknader. Tillsammans med Monero och ZCash är Dash positionerat som ett av de starkaste integritetscentrerade mynten, genom nätverkets “PrivateSend” -funktion. Detta tillåter användare att skicka och ta emot Dash utan att andra kan spåra transaktionen (och i förlängningen användarnas plånböcker).

Mer betydelsefullt är dock de framsteg som Dash har gjort när det gäller kryptovertagande i verkligheten. Dess användarvänlighet för transaktioner har lett till att Dash har blivit ett ledande alternativ till kämpande nationella valutor i länder som Venezuela och Colombia. På baksidan av resurser avsedda av utvecklingsteamet för att öka sin räckvidd i Sydamerika, finns det för närvarande över 3000 handlare som accepterar Dash som betalning i landet, vilket gör det till en av de mest använda kryptovalutorna i den verkliga världen.

Utöver dessa två försäljningsställen presenterar Dash också ett inbjudande fall för investerare med möjlighet att tjäna passiva inkomster genom att köra en Dash Masternode.

Intresserad? Så här kan du köpa Dash-tokens.

Steg 1: Registrera dig för ett konto på Binance

Det bästa alternativet att köpa Dash-tokens just nu är att byta Bitcoin eller Ethereum på en stor börs som Binance. För närvarande erbjuder några stora fiat-gateways eller börser möjligheten att köpa Dash med alternativ som kredit- eller bankkort eller banköverföring.

Det första steget, om du inte redan har gjort det, är att registrera dig för ett konto på Binance.

binance register 2

Steg 2: Verifiera ditt konto

När du har öppnat ditt konto måste du skicka in flera verifieringsdokument innan du kan börja handla.

Dessutom tar du dig tid att ställa in 2-faktor autentisering för att skydda ditt konto.

Steg 3: Skicka BTC eller ETH till ditt Binance-konto


När ditt konto har konfigurerats och verifierats måste du ha lite Bitcoin eller Ethereum i din Binance-plånbok för att handla med.

Om du inte redan har något av dessa mynt eller vill köpa mer kan du köpa antingen ett kredit- eller bankkort på plats, t.ex. Coinmama och Changelly, eller genom ett fiat-utbyte som Coinbase.

För att skicka mynt till ditt Binance-konto, gå till menyn högst upp på sidan och välj “Fonder” och sedan “Uttag”.

Välj det mynt du ska skicka från rullgardinsmenyn.

insättningsbalans 1

Du får en plånbokadress att skicka dina mynt till. Se till att du bara skickar det angivna myntet till den här adressen (dvs. BTC till BTC-plånboken eller ETH till ETH-plånboken). Alla andra mynt som skickas hit kan gå förlorade.

Steg 4: Vänta på bekräftelse

Vänta tills Binance bekräftar transaktionen. Det slutförs ofta nästan direkt, men det kan ta upp till flera timmar beroende på nätverksbelastningen.

Steg 5: Hitta och välj BTC- eller ETH-paret

När din transaktion har slutförts framgångsrikt, flytta till utbytesdelen på webbplatsen. Kom hit genom att välja “Exchange” och sedan “Basic”.

Gå till sökrutan till höger på sidan. Välj det mynt du handlar med och sök efter “Dash”. Klicka på paret som kommer upp (DASH / BTC eller DASH / ETH).

streck binance 21

Valfritt: Använd Binances avancerade verktyg för att köpa vid rätt tidpunkt

Binance erbjuder data, till exempel analytiska diagram i realtid, handelsvolym och orderhistorik för att hjälpa dig att göra rätt drag vid rätt tidpunkt.

De ger dig också möjlighet att ställa in begränsningsorder. Detta innebär att du anger det pris du vill köpa eller sälja Dash för, och bytet kommer automatiskt att göra din handel när priset når denna punkt.

Steg 6: Välj hur mycket Dash du vill köpa

I rutan under handelsdiagrammen väljer du hur mycket Dash du vill köpa och det pris du vill köpa till. Alternativt går du till fliken “Marknader”, där du kan köpa Dash för det aktuella marknadspriset (detta rekommenderas för nybörjare eller nybörjare).

streck binance 2

Steg 7: Köp Dash!

Klicka på den gröna knappen “Köp DASH” så är du klar!

Steg 8: Flytta dina mynt till en säker Dash-plånbok

Den bästa metoden i krypto är att förvara dina mynt i en säker plånbok, utanför en börs när du inte handlar. På det här sättet har du total kontroll över säkerheten för dina medel istället för att sätta ditt förtroende för börsens säkerhetsåtgärder.

För att göra detta behöver du en plånbok som stöder Dash. För den högsta säkerhetsnivån kan du investera i en hårdvaruplånbok som Ledger Nano S eller Trezor Model T. Alternativ inkluderar Dash Core-plånboken för stationära eller mobila enheter och plånböcker med flera mynt som t.ex. Exodus (för skrivbord) eller Coinomi (för mobil).

När du har din Dash-plånbok klar måste du ta ut dina mynt från Binance. För att göra ett uttag, gå till “Fonder” och sedan “Uttag”.

Välj Dash på rullgardinsmenyn på nästa skärm.

streck binance 3

Ange nu adressen från din Dash-plånbok. Dubbelkolla adressen är korrekt och tryck sedan på Skicka.

Än en gång, vänta några ögonblick tills Binance bekräftar att din transaktion har slutförts. När det rensas bör mynten visas i din Dash-plånbok.

Läs mer

Läs mer om DASH på UseTheBitcoin! Du kan läsa om hur Dashs innovativa masternode-system fungerar, eller, alternativt, hur du bryter det populära myntet.

För investerare kan du läsa om Dashs bevis på ekonomi, eller gå direkt till artikeln DASH om prisförutsägelse och teknisk analys som uppdateras regelbundet.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map