Hur köper jag Dogecoin?

Det finns många olika sätt att köpa Dogecoin (DOGE). Denna kryptovaluta lanserades som en skämtvaluta i december 2013. Den växte dock snabbt till att bli en av de största när det gäller marknadsvärdering i världen. 

Detta är vad som driver många investerare att på allvar överväga att köpa Dogecoin. Under åren har det visat att denna virtuella valuta mer än ett skämt är här för att stanna. I den här guiden lär du dig att köpa Dogecoin, de bästa plattformarna för att göra det och vad denna kryptovaluta handlar om.

Vad är Dogecoin?

Om du vill veta hur du köper dogecoin, måste du veta vilka funktioner som finns i denna virtuella valuta. Dogecoin är en av de mest populära digitala tillgångarna i världen. Huvudegenskapen är att dess logotyp visar en Shiba Inu-hund från “Doge” internetmeme.

Dess officiella webbplats hävdar att Dogecoin är en decentraliserad, peer-to-peer digital valuta. Den digitala tillgången kan användas för att skicka och ta emot onlineöverföringar online. Detta liknar Bitcoin men på ett snabbare och billigare sätt.

En av de viktigaste sakerna med Dogecoin är dess community. Det är en levande, vänlig och rolig gemenskap som delar memes och pratar om kryptovalutor. En av de intressanta sakerna att nämna om Dogecoin är relaterad till de aktiviteter som skapats av samhället.

Dogecoin-logotyp med flera mynt bakom

De har till exempel skapat en insamlingskampanj för det jamaicanska bobsledlaget för att gå till vinter-OS i Sotji. Hela Dogecoin-communityn kunde samla in DOGE till ett värde av 50 000 dollar.

Ta hänsyn till att priset på token tenderar att vara mycket volatilt. Ibland kan det till och med vara mer flyktigt än Bitcoin. Till exempel, under tjurmarknaden 2017 kunde DOGE överträffa $ 0,017 per mynt. Detta gjorde det möjligt för den digitala tillgången att bli en av de största i världen.

Nu när vi har mer information om denna virtuella valuta, låt oss gå till hur man köper Dogecoin.

Hur man köper Dogecoin?

Om du undrar hur man köper dogecoin-aktier, låt mig berätta att du inte kommer att kunna. Som vi har nämnt i föregående avsnitt är Dogecoin en kryptovaluta och inte en aktie. Det är därför du måste hitta olika sätt att köpa den här digitala tillgången.

Lyckligtvis erbjuder marknaden ett brett utbud av lösningar för användare att få tillgång till denna virtuella valuta. Cryptocurrency exchange är vanligtvis det bästa alternativet. De är snabba, enkla att använda och de kan till och med länkas till ett bankkonto. Detta skulle göra hela köpupplevelsen till en lätt uppgift.

Naturligtvis kan du också köpa Dogecoin från andra människor. Men det här är kanske inte den bästa eller den perfekta lösningen. Det är vanligtvis svårt att hitta rätt person att göra det. Dessutom kan priset också vara något annorlunda än det du hittar med kryptobörser.

Binance


Binance är numera ett ledande kryptovalutautbyte. Denna plattform erbjuder stöd till ett brett utbud av digitala tillgångar, inklusive Dogecoin. Binance är det enklaste sättet för dig att få tillgång till DOGE.

Binance har svaret på frågan ”Hur man köper Dogecoin med Bitcoin?.”Du kan köpa Dogecoin med Bitcoin och andra digitala tillgångar som USDT eller BUSD. Det bästa sättet att göra det är att använda USDT och BUSD om du har dem. Det här är stabila mynt som är bundna till priset på den amerikanska dollarn. Dessutom har Binance en stor handelsvolym, vilket innebär att du kan köpa eller sälja stora mängder DOGE.

Detta kryptovalutautbyte kommer också att vara ett bra alternativ för de investerare som undrar hur man köper Bitcoin med Dogecoin. Med Binance kan du faktiskt sätta in din DOGE och direkt efter köp Bitcoin, den största virtuella valutan i världen.

Hur man köper Dogecion med Bitcoin på Binance

Binance har arbetat under de senaste åren för att göra handelsupplevelsen mycket bekvämare. Användare kan använda fiat-valutor för att köpa Bitcoin (i vissa jurisdiktioner) och köpa dogecoin med Bitcoin. Utöver det är Binance alltid öppen för att erbjuda användarna möjlighet att delta i olika samhällsaktiviteter.

Det är värt att påpeka att Binance också har lanserat ett nytt avsnitt för handlare som tillåter användare att köpa digitala tillgångar från andra investerare. Denna peer-to-peer (P2P) -lösning blev mycket populär de senaste månaderna. Du kan verkligen köpa Dogecoin med det här alternativet som du hittar i avsnittet “Köp krypto” i börsen.

Du kommer att kunna lägga ett erbjudande för DOGE du vill köpa. Dessutom finns det olika möjligheter. Vissa säljare vill få en kontant betalning, andra använder ett bankkonto. Dessutom kommer erbjudandena i denna plattform att vara olika beroende på din region. Detta är något viktigt som du bör ta hänsyn till om du vill köpa DOGE eller någon annan kryptovaluta.

Coinbase

Coinbase är ett av de största och mest populära kryptovalutabörserna. Den största fördelen med denna plattform är relaterad till hur enkelt det är för användare att köpa och sälja virtuella valutor. Under de senaste åren blev Coinbase favoritplattformen för nykomlingar att hantera

Om du undrar hur man köper Dogecoin på Coinbase, är den dåliga nyheten att det inte är möjligt. Just nu erbjuder Coinbase inte stöd till Dogecoin. Det betyder att användare som vill få tillgång till Dogecoin måste göra det via en annan plattform.

Det finns dock några sätt att köpa Dogecoin på Coinbase. Du kan alltid skaffa Bitcoin (BTC) och andra virtuella valutor och skicka dem till en börs som stöder Dogecoin. Detta kan vara användbart om du vill köpa Dogecoin med PayPal.

Numera erbjuder utbyten vanligtvis inte användare möjlighet att köpa virtuella valutor med sina PayPal-konton. Coinbase tillåter dock individer i vissa jurisdiktioner att länka sina PayPal-konton till börsen. Detta gör att du kan överföra pengar till Coinbase, köpa en digital tillgång som BTC, överföra den till en annan plattform och köpa Dogecoin.

Även om detta kan låta på något sätt komplicerat är det inte. Det kan ta lite tid med de olika stegen du måste ta, men det kan vara ett bra sätt för dig att veta hur man köper Dogecoin med PayPal.

Dogecoin, hur man köper det med andra metoder?

Det finns andra kryptovalutautbyten som du kan använda för att köpa DOGE. Allt beror på utbytet du gillar och på de plattformar som finns i din region. I något av de börser som vi har nämnt ovan kan användare köpa Dogecoin på bara några minuter om de redan är registrerade användare.

Några andra stora plattformar som stöder DOGE inkluderar Bittrex, BitMax, Bitcoin.com Exchange, HitBTC, Huobi Global, OKEx, Poloniex, YoBit och många andra. Några av de mest populära handelsparen att handla med är bland annat DOGE / USDT, DOGE / USD, DOGE / BTC, DOGE / TRY eller DOGE / LTC.

Andra metoder för att köpa Dogecoin inkluderar PayPal och Bitcoin. Du kommer att lära dig hur du gör det i de kommande avsnitten i den här artikeln.

Hur man köper Dogecoin med PayPal?

Vi har förklarat för dig hur du köper Dogecoin på Binance. Detta kommer att vara till stor hjälp för dig att kunna få tillgång till DOGE med PayPal. För att göra det måste du ansluta ditt PayPal-konto till ditt Coinbase-konto.

Detta gör att du kan sätta in pengar till Coinbase och köpa Bitcoin. Det bästa sättet att köpa Dogecoin med PayPal är att använda BTC som en mellanliggande tillgång. Det blir billigare än med andra digitala tillgångar som Ethereum.

När du har förvärvat BTC med ditt Coinbase-konto måste du skicka dem till Binance. Binance har ett handelspar som är DOGE / BTC. Detta skulle hjälpa dig att förstå hur du köper Dogecoin med PayPal.

PayPal-logotyp med vit bakgrund

Det tar några minuter att överföra överföringen. Om du vet hur Bitcoin fungerar bör detta inte vara ett problem för dig. När BTC-fonderna når ditt Binance-konto kommer du att kunna köpa Dogecoin med Bitcoin.

Kom ihåg att du måste betala en liten provision för att ta ut dina pengar från Coinbase. Dessutom inkluderar BTC-överföringen också avgifter. Slutligen, att göra affärer i både Coinbase och Binance skulle också få dig att ta ut avgifter. Det betyder att om du vill köpa Dogecoin med PayPal kommer du inte att ha det bästa priset.

Köp Dogecoin med Bitcoin

Som vi har sett är det möjligt att köpa Dogecoin med olika kryptovalutor. Att köpa Dogecoin med Bitcoin kräver att du har Bitcoin i förväg. Du kan ha BTC i en plånbok eller i ditt utbyte. Men om du bara vill handla DOGE / BTC-handelsparet kan du köpa lite Bitcoin och börja göra det.

Du kommer att kunna köpa Dogecoin med Bitcoin i flera börser. Bitcoin är världens största kryptovaluta och har stor likviditet. Det betyder att du enkelt kan sätta in BTC i ett utbyte med DOGE / BTC-handelsparet och köpa Dogecoin med Bitcoin. Detta kan ta bara några minuter beroende på om du måste köpa Bitcoin innan eller inte.

Om du redan har Bitcoin i börsen kan du helt enkelt gå till DOGE / BTC-handelsparet och börja handla. Binance är ett av börserna som erbjuder dig denna möjlighet. BitMax och Bittrex hjälper också användare att köpa Dogecoin med Bitcoin.

Du måste välja det pris du vill betala för DOGE du vill köpa. Tänk på att du kanske inte kan köpa bara 1 DOGE. Du kan behöva skaffa fler mynt för att transaktionen ska kunna utföras av plattformen. Tänk på att vissa handelsplattformar inte tillåter dig att göra beställningar för små belopp.

Köp Bitcoin med Dogecoin

Du kan också köpa Bitcoin med Dogecoin. Detta kommer att bli en mindre vanlig sak. Handlare håller vanligtvis sin portfölj i USDT-, Bitcoin- eller fiat-valutor snarare än i DOGE. Det kan dock finnas några DOGE-fans där ute som vill veta hur man köper bitcoin med Dogecoin, och det är helt bra.

Processen kommer att bli väldigt enkel. Först och främst måste du ha DOGE i en plånbok eller byta med DOGE / BTC-handelsparet. Som du kan se kommer handelsparet att vara detsamma som om du vill köpa Dogecoin med Bitcoin. Men den här gången kommer du att köpa Bitcoin snarare än att sälja den för DOGE-mynt.

För det andra måste du öppna rätt handelspar. Som vi just nämnde är handelsparet du ska söka efter DOGE / BTC. Detta handelspar finns på plattformar som Binance, Bittrex och BitMax.

Slutligen måste du nu göra en beställning i DOGE för att köpa Bitcoin. Det är i allmänhet möjligt att använda marknads- och begränsningsorder. Med begränsade beställningar kan du ställa in ett pris till vilket du vill köpa Bitcoin och marknadsorder kommer att genomföras omedelbart.

Slutord om hur man köper Dogecoin

Att köpa Dogecoin är en lätt sak att göra om du vet vilka börser du ska använda. Dessutom är de mekanismer som vi har beskrivit relaterade till hur man köper Dogecoin de snabbaste och enklaste metoderna för att göra det.

Samtidigt, om du letade efter information om hur du köper Dogecoin-aktier, vet du nu att det inte är möjligt att göra det. Binance kommer att bli den bästa plattformen för att få tillgång till och exponering för DOGE. Coinbase skulle istället vara en bra lösning för dig att köpa Dogecoin med PayPal (om du till exempel har dina pengar kvar på det här kontot).

Att köpa Dogecoin från andra personer är kanske inte det bästa att göra med tanke på de begränsningar som finns att göra. Ändå kan detta också vara ett alternativ om ovanstående lösningar inte är tillgängliga i din region.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map