Guide: Hur man köper NEO (NEO) från Binance

Smarta kontraktsplattformar kan ha den mest spelförändrande potentialen av alla projekt i kryptosfären. Blockchain kallas av många för ”det nya internet”, och alla vet hur mycket internet har förändrat världen.

Ethereum har länge varit marknadsledande för blockchain-utvecklingsplattformar. Men de börjar se betydande konkurrens från projekt som EOS, Cardano och NEO. Den senare, NEO, har den mest passionerade och dedikerade gemenskapen av dem alla (inklusive Ethereum). Av den anledningen garanterar det hänsyn från alla kryptoentusiaster.

Vad är NEO?

Som nämnts tidigare är NEO en smart plattform för utvecklingsavtal. NEO lanserades 2014, ursprungligen som Antshares, som senare omvandlas till NEO 2017. Gemenskapen, som styrs av NEO-rådet, försöker skapa ramarna för en digital ekonomi. Deras plattform stöder koncept som digital identitet och industriell användning av blockchain, samt ICO och decentraliserade applikationer. En lista över dApps under utveckling på NEO-blockchain finns här.

Den stora skillnaden mellan NEO och andra smarta kontraktsplattformar är token-modellen. NEO-token är inte avsedd att användas för transaktioner och är inte delbar (vilket innebär att du inte kan skicka 0,5 eller 0,25 NEO. Det måste vara en hel token). Istället använder plattformen GAS som valuta för avgifter och tjänster på NEO-plattformen. Genom att hålla NEO i din plånbok tjänar du stadigt GAS-token från transaktionsavgifter. Gör NEO till ett smart sätt att tjäna en passiv inkomst.

Med Ethereum som genomgår allvarliga strider 2018 kan det här vara NEO: s tid att lysa. Vi kommer att berätta hur du kan investera i NEO och vara en del av en av de mest aktiva gemenskaperna i krypto idag.

Samtidigt anses NEO vara det “kinesiska Ethereum” för att vara beläget i Kina och ha många partnerskap med lokala företag. Detta är också en av anledningarna till att detta blockchain-nätverk anses vara centraliserat.

För närvarande är NEO den 18: e största digitala valutan på marknaden med ett börsvärde på 708 miljoner dollar och ett pris per mynt på 10,05 dollar..

Steg 1: Registrera dig på Binance

Binance är ett av de största kryptovalutabörserna på marknaden. Enligt uppgifter från CoinMarketCap är denna digitala valutaplattform den näst största med en handelsvolym under det senaste dygnet på 927 miljoner dollar. 

En av de största fördelarna med att köpa NEO på Binance-börsen är att plattformen har en av de högsta likviditeten för altcoins. Till exempel under det senaste dygnet har handelsparet NEO / USDT registrerad 2,24 miljoner dollar i handelsvolym på Binance, vilket motsvarar 0,24% av den totala handelsvolymen på Binance. 

Andra handelspar som finns på Binance inkluderar NEO / USDC, NEO / TUSD, NEO / PAX, NEO / ETH, NEO / BTC och NEO / BNB. Alla NEO-par står för 0,42% av den totala handelsvolymen på Binance. 

Binance har också en ny tjänst som tillåter användare och investerare att köpa några digitala valutor med ett kreditkort. Även om NEO för närvarande inte ingår i denna tjänst kan det vara möjligt för denna digitala tillgång att läggas till i framtiden.

Vi ska titta på Binance för den här guiden. Trots att de har varit en av de 20 största kryptovalutorna under lång tid finns det få platser som gör att du kan köpa NEO direkt med Fiat-valutor som USD eller EUR. Så ditt bästa alternativ är att köpa Bitcoin eller Ethereum först och byta ut det mot NEO på en pålitlig börs som Binance.

Ditt första steg är att, om du inte redan har registrerat ett konto på Binance.


binansregister

Steg 2: Verifiera ditt konto

Innan du kan börja handla måste du skicka in flera KYC-dokument (känner till din kund) för att verifiera din identitet. Konfigurera dessutom säker 2-faktor autentisering för att skydda ditt konto.

Steg 3: Skicka BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT eller BNB till ditt Binance-konto

När din verifiering har godkänts, skicka Bitcoin eller Ethereum till ditt Binance-konto. Om du inte redan har något av dessa mynt kan människor från nästan var som helst i världen köpa med ett kreditkort från Coinmama eller Changelly.

För att göra en BTC-, ETH-, TUSD-, PAX-, USDT- eller BNB-insättning, klicka på “Fonder” och sedan på “Insättning”. Välj det mynt du vill skicka från rullgardinsmenyn. Detta ger dig en plånbokadress att skicka dina pengar till. Se till att alla mynt du skickar till den här adressen bara finns i den valutan – om du skickar dina pengar till en felaktig adress kan dina mynt gå förlorade.

insättningsbalans

Steg 4: Vänta på bekräftelse

Beroende på nätverksbelastningen kan du behöva vänta en kort tid för att din insättning ska bekräftas. Se till att insättningen har gått igenom innan du navigerar bort från sidan.

Steg 5: Leta reda på BTC-, ETH-, TUSD-, PAX-, USDT- eller BNB-paret

När du har deponerat din Bitcoin eller Ethereum är det dags att flytta till börsen. Klicka på “Exchange” i det övre navigeringsfältet och sedan på “Basic”.

När du är på börsen, hitta NEO-paret för det mynt du satte in tidigare. För att göra detta, gå till sökfältet längst upp till höger och sök efter NEO. Detta kommer att få upp par för Bitcoin, Ethereum, TrueUSD, Paxos Standard, Tether eller Binance Coin, Binances ursprungliga kryptovaluta.

neo binance

Klicka på önskat par så öppnas handelsskärmen för NEO.

Valfritt: Använd Binances avancerade verktyg för att köpa vid rätt tidpunkt

Binance erbjuder ett antal verktyg och data som hjälper dig att köpa lågt och sälja högt. På handelsskärmen kan du se pris och orderhistorik för det par du valt. Du kan också ställa in gränser för köp eller försäljning. Detta betyder att du kan ställa in ett pris som du vill köpa eller sälja, och när NEO: s pris når denna punkt kommer Binance att utföra din handel.

Med de olika verktygen som finns tillgängliga på den avancerade börsen som tillhandahålls av Binance, kommer användarna att kunna ha bättre kontroll över de medel de förvaltar. Binance är ett utbyte skapat för nybörjare och även för professionella handlare som kräver många andra verktyg för att fatta bättre beslut under handel. 

neo binance 2

Steg 6: Välj hur mycket NEO du vill köpa

Välj det pris du vill köpa till, eller klicka på fliken “Marknad” och köp för det pris det är just nu.

Du kan välja att köpa en viss mängd NEO eller att spendera 25%, 50%, 75% eller 100% av de mynt du satte in tidigare.

Steg 7: Köp NEO!

Klicka på “Köp NEO” för att slutföra din beställning.

Steg 8: Flytta dina mynt till en säker NEO-plånbok

När du inte handlar är det bäst att hålla dina mynt i din egen, säkra plånbok, separat från en börs. Detta är ännu viktigare för NEO, eftersom du vill ha en plånbok som kan generera GAS från dina NEO-innehav.

För högsta säkerhet kan du hålla din NEO i Ledger Nano S hårdvaruplånbok. Alternativt kan NEON stationär plånbok är en populär plånbok med möjlighet att lagra både NEO och GAS.

När din beställning har slutförts och dina NEO-token har dykt upp i din Binance-plånbok, gå till “Fonder” och sedan “Uttag”. Välj NEO i rullgardinsmenyn. Ange uttagsadressen (adressen från din NEO-plånbok) samt den mängd NEO du vill flytta.

Även om Binance-börsen erbjuder ett konto för att hantera virtuella valutor, är det bästa att göra att ta ut pengarna till en annan plånbok. Det säkraste sättet att hålla NEO-mynt är att deponera dem i en hårdvara eller offlineplånbok.

De bästa hårdvaruplånboken för NEO är Ledger Nano S-enheten. Binance påverkades av ett hack för några månader sedan som ledde till förlust av över 7000 BTC från deras plånböcker. Att använda en hårdvaruplånbok är det bästa man kan göra för långsiktiga investerare. 

neo binance 3

Klicka på “Skicka” för att slutföra processen.

Slutsats

Att köpa NEO på Binance-plattformen är ett av de snabbaste sätten att förvärva den digitala tillgången. På detta sätt kommer du att få exponering för NEO-ekosystemet och för hela kryptorummet genom att diversifiera din portfölj. 

Det finns också andra utbyten som gör att du kan få tillgång till NEO-ekosystemet. Var och en av dessa plattformar har sina egna funktionsspecifikationer. Du bör ägna stor uppmärksamhet åt det utbyte som erbjuder de bästa lösningarna för dina behov. 

Nu vet du hur man börjar investera i NEO, du kan gå med i en av de mest passionerade gemenskaperna i krypto idag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map