Guide: Hur man köper NEM (XEM) på Binance

Blockchain och distribuerade ledgerplattformar har en betydande potential, vilket för det mesta ännu inte upptäckts. Ethereum, EOS, Cardano och mer har gjort stora tekniska framsteg, men ingen har ännu kunnat nå ett brett kommersiellt erkännande.

I en tid där nästan varje plattform är en gaffel av en annan, är NEM, eller New Economy Movement, ett projekt med en helt ny kodbas och målet att föra blockchain till den verkliga världen. Dessutom har nätverkets kryptovaluta XEM betydande utrymme att växa och erbjuder ett intressant alternativ för potentiella investerare.

Den här guiden tar dig igenom en steg-för-steg-process för att köpa dina första XEM-tokens på världens bästa börs, Binance.

Vad är NEM?

NEM-plattformen liknar plattformar som nämnts tidigare som Ethereum och EOS, eftersom den vill skapa en grund för utvecklare att bygga funktionella appar och program som drivs av blockchain-teknik. Men många av dessa plattformar är tysta och erbjuder begränsad möjlighet att interagera med andra nätverk eller äldre system.

Där NEM är annorlunda är dess flexibilitet. I stället för att behöva skräddarsy program och appar för NEM-nätverket ansluter nätverket till befintliga appar, servrar, databaser och mer via API-gateways. Det introducerar potentialen för mycket mer intressanta, verkliga användningsfall än andra plattformar.

NEM introducerar också en annan konsensusmekanism, känd som ”Bevis på betydelse”. Detta fungerar som ett slags staking-system, där insatta token måste “inhysas” (hålls under en viss tidsperiod) för att kunna bilda en nätverksnod. Därifrån tjänar noder tokenbelöningar, som förstärks med nodens “vikt” -poäng. Det betyder att ju mer aktivitet en användare har i NEM-nätverket, desto effektivare kan de tjäna genom att driva en nod.

För mer information om NEM-plattformen och alla funktioner de tillhandahåller, se deras officiella webbplats.

Låt oss nu se hur du får dina första XEM-tokens.

Steg 1: Registrera dig Binance

Om du inte redan har gjort det måste du registrera ett konto på Binance. Processen är snabb och enkel och öppen för användare i nästan alla delar av världen.

binance register 5

Steg 2: Verifiera ditt konto

Binance kräver att du skickar flera officiella dokument för att verifiera ditt konto innan du kan börja handla. Konfigurera dessutom 2-faktor autentisering för att skydda ditt konto.

Denna process tar vanligtvis inte lång tid men kan i vissa fall vara upp till 24 timmar.


Steg 3: Skicka BTC eller ETH till ditt Binance-konto

Inte många stora börser erbjuder ännu direktköp av XEM med Fiat-valutor (USD, till exempel EUR). Så för att få tag på XEM-tokens är den bästa metoden att köpa Bitcoin eller Ethereum och handla för XEM på ett konto som Binance. Om du inte har något av dessa mynt kan du köpa med kreditkort på Coinmama eller Changelly.

När du har BTC eller ETH redo måste du skicka den till din plånbok på Binance. För att göra detta, gå till menyn högst upp på sidan och välj “Fonder” och sedan “Insättningar”.

Välj sedan det mynt du vill sätta in från rullgardinsmenyn. När detta är gjort kommer du att ha en plånbokadress att skicka dina mynt till. Se till att du bara skickar den angivna typen av mynt (t.ex. BTC till BTC-plånboken). Alla andra typer av mynt som skickas kan gå förlorade.

insättningsbalans 5

Steg 4: Vänta på bekräftelse

Transaktioner löses vanligtvis mycket snabbt, men beroende på mängden aktivitet i nätverket kan det ta flera timmar.

Se till att din transaktion har slutförts innan du fortsätter.

Steg 5: Hitta och välj BTC- eller ETH-paret

När din insättning är klar är det dags att gå till bytesdelen i Binance.

Välj “Exchange” i toppmenyn och sedan “Basic”.

Gå till sökrutan till höger på utbytesskärmen. Välj BTC eller ETH (myntet du satte in tidigare) och skriv “XEM” i sökrutan. Välj det XEM-par som kommer upp (XEM / BTC eller XEM / ETH).

xem binance 1

Valfritt: Använd Binances avancerade verktyg för att köpa vid rätt tidpunkt

Binance erbjuder mycket data, till exempel diagram i realtid och orderhistorik, som hjälper dig att spåra ett mynts resultat och köpa vid bästa tidpunkt.

xem binance 2

Dessutom kan du ställa in köp- eller säljgränser. Det betyder att du kan sätta till pris (i BTC eller ETH) som du vill köpa XEM på. När priset når den punkten kommer bytet automatiskt att göra din handel.

Steg 6: Välj hur mycket XEM du vill köpa

Välj det pris till vilket du vill köpa XEM, eller välj “Marknad” för att köpa det aktuella marknadspriset. Marknadspriset är i allmänhet det bästa alternativet för nybörjare.

xem binance 3

Välj nu hur mycket XEM som ska köpas. Du kan välja ett specifikt belopp i XEM eller 25%, 50%, 75% eller 100% av BTC / ETH-mynt i din Binance-plånbok.

Steg 7: Köp XEM!

Klicka på knappen “Köp XEM” så görs din handel! Återigen kan det ta lite tid att bekräfta, beroende på nätverksaktivitet.

Steg 8: Flytta dina mynt till en säker NEM-plånbok

Den bästa praxis i krypto är att alltid hålla dina mynt i en säker plånbok, utanför en börs när du inte handlar. Detta för att du ska ha fullständig kontroll över dina medel och deras säkerhet. Du lämnar det inte i börsen för att hålla dina mynt säkra.

Du behöver en webbplatta, stationär, mobil eller hårdvaruplånbok som stöder XEM och NEM-blockchain. NEM: s officiella plånbok är det bästa alternativet, vilket möjliggör full användning av NEM-blockkedjefunktionerna. Mobil- och skrivbordsnedladdningar är tillgängliga här. För användare som är villiga att betala lite extra för bästa säkerhetsnivå erbjuder Trezor Hardware Wallet också komplett support för NEM och XEM-token.

För att ta ut dina tokens från Binance, gå igen till alternativet “Fonder” och välj sedan “Uttag”.

Välj XEM i rullgardinsmenyn. Lägg sedan till plånbokadressen från din NEM-plånbok. Dubbelkolla adressen är korrekt och tryck “Skicka”.

xem binance 4

… och det är allt som finns! Nu vet du hur man köper XEM-tokens och börjar delta i den spännande NEM-blockchain-plattformen.

Andrew är en författare och digital marknadsförare från Nya Zeeland, nu baserad i Sydostasien. Tillsammans med sitt arbete inom många områden av e-handelsutrymmet har Andrew ett stort intresse för kryptovaluta, särskilt altcoins och projekt som är inriktade på mainstream crypto-adoption

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map