Guide: Hur man köper Cindicator On Binance

[Uppdaterad oktober 2018] – Stora kryptovalutor, som Bitcoin, XRP, Bitcoin Cash och Litecoin får mest uppmärksamhet när det gäller kryptoinvestering, men det finns många mindre mynt som är värda att prata om. CoinMarketCap listar mer än 2000 kryptovalutor just nu, och faktiskt många små-cap-tokens har betydande potential, tillsammans med ett praktiskt verktyg just nu. Cindicator är ett av dessa små mynt, med en låg kostnad just nu och en verklig potential för tillväxt. Läs den här guiden för att se hur man handlar för Cindicator på Binance.

Vad är Cindicator?

Som beskrivs av Cindicator-teamet utvecklar de en investeringsplattform ”Hybrid Intelligence”. Deras plattform kombinerar input från sina användare med maskininlärningsteknik för att ge investerare verktygen för att fatta smarta handelsbeslut.

Cindicator är en app som tillhandahåller kryptoprisförutsägelser med massor och med potential för användare att tjäna krypto för sina insatser. Människor kan delta gratis, erbjuda förutsägelser och svara på frågor. Ju mer exakta svar, desto fler poäng får du, vilket översätts till kryptobelöningar.

Svaren tas av ett maskininlärningsverktyg för att tillhandahålla aggregerad och intelligent information som användarna kan betala för åtkomst. Från och med augusti 2018, appens förutsägelser var i genomsnitt lite över 60% i noggrannhet.

Cindicator-token är fortfarande väldigt ny, efter att ha haft sin ICO bara under andra halvåret 2017. Som sådan finns det inte många börser som bär den och väldigt få sätt att köpa Cindicator med Fiat-valutor. Den här guiden visar dig byta Bitcoin eller Ethereum mot Cindicator på ett av världens största börser, Binance.

Steg 1: Registrera dig på Binance

Binance är ett av de största kryptovalutebörserna på marknaden och det tillåter användare att handla cirka 540 olika handelspar. Plattformen blev känd efter att ha haft ett mycket positivt år 2018 och blivit ett av de största börserna på marknaden. 

Som rapporterats av CoinMarketCap är Binance den näst största börsen i rymden med en handelsvolym under det senaste dygnet på 916 miljoner dollar. Cindicator har den största handelsvolymen på Binance genom sina tre handelspar CND / BTC, CND / BNB och CND / ETH. Binance representerar mer än 97,4% av den totala handelsvolymen för Cindicator runt om i världen. 

Detta är mycket användbart för investerare som alltid vill ha likviditet och möjlighet att hitta köpare och säljare.

Om du inte redan har gjort det måste du registrera ett konto hos Binance. Processen är ganska enkel och bör inte ta lång tid.

binance register 4

Steg 2: Verifiera ditt konto

Innan du kan börja handla måste du skicka in flera KYC-dokument (känner till din kund) för att verifiera din identitet. Konfigurera dessutom säker 2-faktor autentisering för att skydda ditt konto.

Steg 3: Skicka BTC, ETH eller BNB till ditt Binance-konto


Eftersom Binance inte erbjuder fiat-insättningar (USD, EUR etc) måste du skicka ett mynt som Bitcoin, Ethereum eller Binance Coin till ditt Binance-konto. Om du inte redan har något av dessa mynt kan du köpa med kredit- eller bankkort på webbplatser som Coinmama, Changelly eller Coinbase.

För att göra en insättning, gå till menyn högst upp på sidan, välj “Fonder” och sedan “Insättningar”.

I nästa skärm blir du ombedd att välja vilket mynt du vill sätta in. Välj ditt mynt (BTC, ETH eller BNB) från rullgardinsmenyn.

Binance ger dig en plånbokadress som du kan skicka dina mynt till. Se till att du bara skickar just det myntet (dvs. BTC till BTC-plånboken, ETH till ETH-plånboken). Annars kan dina mynt gå vilse.

För att köpa Binance Coin kan du göra det genom Binances byte med kreditkort. Detta är en av de senaste tjänsterna som Binance erbjuder. Dessutom kan du direkt köpa Bitcoin eller Ethereum med ett kreditkort.

Att skicka en kryptovaluta till en annan kryptoplånbok kan leda till att dina pengar förloras för alltid.

insättningsbalans 4

Steg 4: Vänta på bekräftelse

Beroende på nätverksbelastningen kan det ta flera ögonblick för insättningen att slutföras.

Steg 5: Hitta och välj BTC-, ETH- eller BNB-paret

När mynten har dykt upp i din plånbok är det dags att gå vidare till bytesdelen. Det är här du hittar priser och bestämmer ett pris för att köpa Cindicator på Binance.

Välj ”Exchange” och sedan “Basic” högst upp på sidan..

Från handelsskärmen, gå till sökrutan till höger. Välj det mynt du vill handla (BTC, ETH, BNB eller USDT) och sök “CND”. Välj CND-paret för ditt mynt (till exempel CND / BTC).

cnd binance

Valfritt: Använd Binances avancerade verktyg för att köpa vid rätt tidpunkt

Binance har en rad verktyg och data som hjälper dig att köpa lågt och sälja högt.

På handelsskärmen kan du se pris och orderhistorik för det par du valt. Du kan också ställa in köp- eller säljgränser. Det betyder att du kan ställa in ett pris som du vill köpa eller sälja, och när CND: s pris når denna punkt kommer Binance automatiskt att göra din handel. Med detta tycker vissa att de har förvärvat Cindicator on Binance utan att aktivt titta på priserna själva (så fortsätt med försiktighet).

Binance tillhandahåller avancerade verktyg för expertanvändare och handlare som vill ha en bättre upplevelse när de handlar med digitala tillgångar. Binance är ett utbyte skapat för nybörjare och även för professionella handlare som kräver många andra verktyg för att fatta bättre beslut under handel. Med dessa tjänster får individer en övergripande bättre upplevelse.

cnd binance 2

Steg 6: Välj hur mycket CND du vill köpa

Välj det pris till vilket du vill köpa CND, eller välj “Marknad” för att köpa det aktuella marknadspriset.

Välj nu hur mycket CND du ska köpa. Du kan välja ett specifikt belopp i CND eller 25%, 50%, 75% eller 100% av BTC / ETH / BNB-mynt i din Binance-plånbok.

Steg 7: Köp Cindicator!

Klicka på “Köp CND” så är du klar! När Binance bekräftar din beställning ska dina CND-tokens visas i din Binance-plånbok. Du har köpt Cindicator framgångsrikt Binance

Steg 8: Flytta dina mynt till en säker Cindicator-plånbok

Den bästa metoden i krypto är att hålla dina mynt borta från en börs, i en plånbok som du kontrollerar. För detta behöver du en kryptoplånbok som stöder Cindicator.

Hårdvaruplånböcker som Ledger Nano S eller Trezor, medan de är dyrare, erbjuder den högsta säkerhetsnivån och stöder ett brett utbud av tokens. Annars är MyEtherWallet ett gratis webbaserat alternativ för ERC-20-tokens, som Cindicator.

För att ta ut dina CND-tokens i din egen plånbok, välj “Funds” och sedan “Uttag”. Välj CND i rullgardinsmenyn.

Cryptocurrency exchange har påverkats av olika hack under de senaste åren. Binance förlorade till exempel 7000 BTC från användare för några månader sedan efter att ha upplevt en attack. Även om användarna kompenserades av utbytet skulle pengarna förloras för alltid om attacken är massiv. 

Att hålla de privata nycklarna till din digitala tillgång betyder att du är ägaren till dina medel. Även om utbyten tenderar att lova massiva säkerhetsförfaranden har de flesta redan påverkats av hack och attacker. 

Hårdvaruplånböcker är det bästa alternativet för användare att lagra sina digitala tillgångar och vara säker på att de kommer att kunna vara säkra mot hackare och attacker mot kryptobörser. 

cnd binance 3

Du kommer att uppmanas att ange en plånbokadress. Det här är adressen från din privata Cindicator-plånbok.

cnd binance 4

Se till att adressen du anger är korrekt och klicka på “Skicka”. När din transaktion har bekräftats (detta kan ta flera ögonblick, beroende på mängden nätverksaktivitet), skickas dina mynt till din plånbok.

I den här guiden har du lärt dig hur du köper Cindicator på Binance. Att använda denna plattform har många fördelar jämfört med andra, inklusive möjligheten att köpa BNB, ETH eller BTC med ett kreditkort och byta ut det mot CND, och den stora likviditet som börsen ger användarna. 

Så det är det! Nu vet du hur man köper Cindicator-tokens Binance. Du kan också ladda ner Cindicator-mobilappen från iTunes eller Google Play app store eller få tillgång till den online på https://app.cindicator.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map