Förbättra din anonymitet på kryptovalutamarknaden med BitMix

Vi har hanterat kryptovalutor under långa perioder. Medan många av oss vet att digitala valutor är mycket användbara, anser vissa användare att de också är anonyma. Ändå är detta ett mycket fel koncept som individer har.

Virtuella valutor är inte anonyma. Faktum är att utbyten, regeringar, hackare och stealers kan extrahera din information när de hanterar digitala tillgångar. Det är därför det är mycket viktigt att ha bättre anonymitetsfunktioner i utrymmet.

BitMix är en av lösningarna som syftar till att ge kryptoanvändare den integritet de behöver för att göra överföringar och hantera sina medel på marknaden.

Problem med kryptovalutamarknadsanonymitet

Som nämnts tidigare anser många användare att hantering av digitala tillgångar kan göras anonymt. Olika kriminella grupper kunde dock få värdefull och privat information från användare så att de kunde veta vilka som är dina huvudsakliga Bitcoin (BTC) eller Litecoin (LTC) plånböcker..

Utbyten samlar in data från användare som adresser, namn, IP-adresser, lokalisering, skatteinformation och mer. Det är därför som utbyten kanske inte bara exponerar användarnas medel – om de håller dem i heta plånböcker – utan också privata data.

Denna privata information kan extraheras och användas för att rikta offer som senare kan hackas, attackeras eller hotas. Om det händer skulle den här användaren verkligen inse att virtuella valutor inte var anonyma.

Dessutom har regeringar kontaktat företag som Chainalysis som gör blockchain-analyser för att upptäcka brottslingar. Även om detta kan vara mycket användbart för att fånga olagliga handlare, används det också för att undersöka normala handlare.

Öka anonymiteten med BitMix

BitMix, en av de mest populära och begagnade Bitcoin-mixers på kryptovalutamarknaden, ha en mycket bra lösning på detta problem. BitMix skyddar kryptoanvändare för att ta hand om deras integritet. Detta skulle minska risken för att bli attackerad av hackare.

I själva verket skulle angripare inte få din privata information när du köper din måltid med virtuella valutor. All information om överföringarna och pengarna du äger lagras på offentliga blockkedjor.

BitMix är en mycket lättanvänd tjänst som tillhandahåller lösningar för dem som behöver ha bättre integritet när de använder sina digitala tillgångar. BitMix erbjuder support på ett stort antal språk för att inte utesluta någon person från någon region.

För närvarande omfattar de språk som stöds: engelska, ryska, hindi, portugisiska, kinesiska, koreanska, indonesiska, tyska, nederländska och polska. I framtiden kan nya språk läggas till i BitMix.

Även om Bitcoin är den mest populära kryptovalutan på marknaden, tar BitMix hänsyn till att det finns användare av andra virtuella valutor som vill ha sina privata data skyddade. Det är därför de erbjuder stöd till Bitcoin, Dash (DASH) och Litecoin (LTC).

Det är också värt att nämna att BitMix erbjuder stöd för Clearnet, Tor och NoJS (utan JavaScript). Detta är särskilt användbart för de mest krävande och sofistikerade användarna som arbetar med ett brett utbud av plattformar.

För tillfället är den minsta mängden för blandning 0,005 BTC eller 0,015 LTC, som för närvarande är värda $ 46 respektive $ 1,04. Det betyder att användare inte behöver hantera stora mängder virtuella valutor, men genom att skicka bara några dollar kan de redan skydda sina data och integritet.

Bli ännu mer anonym

BitMix Bitcoin-mixern är en tjänst som fungerar med de högsta standarderna i rymden. Det är därför som alla överföringar bearbetas direkt och mynten kommer att tas emot av den adress du valde efter bekräftelsen av nätverket. Mottagaren kommer att få pengarna helt städade och undvika att bli riktade av hackare eller brottslingar.

För att skydda integriteten ytterligare och för att erbjuda toppmodern anonymitet till kryptoanvändare använder BitMix kryptering av hårddisken och lagrar aldrig några loggar. Alla poster tas bort efter 72 timmar eller direkt med en begäran på beställningssidan.

Användare kommer också att kunna välja den avgift de betalar för att minska risken för angripare att upptäcka de överföringar som gjorts. Om en angripare känner till serviceavgiften kan de enkelt analysera blockchain och få den exakta summan överförd av användaren.

Individer som använder BitMix Bitcoin-mixer får också en unik kod som gör att de aldrig får några av de tidigare mynt som de har skickat till reserverna. Detta skulle säkerställa att användarna kommer att vara helt anonyma på kryptovalutamarknaden när de hanterar sina medel.

För mer krävande handlare och individer kommer randomiseringsalternativet att vara ett bra verktyg. Genom att bara skicka 0,1 BTC eller 1 LTC har användarna helt enkelt möjlighet att ta emot mer än en transaktion till destinationsadressen. Detta är mycket användbart för att skydda användarnas anonymitet och integritet eftersom det gör det mycket svårare för blockchain-analysatorer att förstå hur transaktionerna beter sig.

Denna Bitcoin-blandningstjänst ger dig också inställningar för manuell och automatisk justering. Detta hjälper dig att uppnå maximal prestanda medan du blandar dina medel. Utöver det kommer denna Bitcoin-mixer också att erbjuda ett partnerprogram där de ger kunderna omedelbara utbetalningar för varje enskild transaktion som görs av en inbjuden användare.

Alla adresser som genereras av BitMix bekräftas digitalt att de verkligen genereras slumpmässigt av företagets server.

Slutligen, och för kryptoprojekt som hanterar kunders medel, tillhandahåller de ett API som gör det mycket enkelt att hjälpa användare att rensa sina mynt, skydda deras privata data och förbli anonyma när de använder sina favorit digitala tillgångar.

Slutsats

I den här artikeln har vi delat med dig vilka är de största fördelarna med att använda de lösningar som tillhandahålls av BitMix och hur de kan vara mycket användbara för att förbättra anonymiteten på kryptomarknaden.

Genom att hantera dina medel med denna Bitcoin-mixer kommer du säkert att vara säker på att de medel du transaktioner är privata. Dessutom, när du kommer att utföra transaktioner, kommer du att veta att din privata information är skyddad mot hackare eller brottslingar.

Om du vill veta mer om denna Bitcoin-blandningstjänst kan du besöka företagets officiella webbplats:

Huvud: https://bitmix.biz/en

NoJS: https://bitmix.biz/en/nojs

TOR (rekommenderas): http://bitmixbizymuphkc.onion

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map