En nybörjarguide för OmiseGO (OMG)

OmiseGO är en oberoende gren av Omise, en leverantör av online-gatewaytjänster som är verksamma i Sydostasien. OmiseGO använder kraften i Ethereum blockchain för att tillhandahålla finansiella transaktioner i både krypto och fiat.

OmiseGO (OMG) -token används för att driva aktiviteter på plattformen.

Hur OmiseGO övervinner bristerna i Ethereum-plattformen

Med lägre transaktionshastigheter kunde OmiseGO inte ha använt Ethereum-blockkedjan som den är. För att övervinna denna barriär byggde OmiseGO sin plattform som en skalningslösning för Ethereum.

Enligt OmiseGO, “OMG är svaret på ett grundläggande samordningsproblem mellan betalningsbehandlare, portar och finansinstitut.” Plattformen möjliggör peer-to-peer-finansiella transaktioner som inte är begränsade till överföringar, supply chain-finansiering eller business-to-business-finansiering.

En del av att lösa Ethereums brister var att använda en annan konsensusalgoritm, Proof of Stake, som kunde uppnå högre transaktionshastigheter per sekund.

Genesis från OmiseGO

Moderbolaget Omise startade sin verksamhet 2013 och OmiseGO föddes 2017 efter ett Initial Coin Offering (ICO) som samlade in 25 miljoner dollar. Jun Hasegawa och Donnie Harinsut grundade OmiseGO. Plattformens rådgivare inkluderar Vitalik Buterin, grundaren av Ethereum.

Plattformen använder en Proof of Stake (PoS) konsensusalgoritm istället för Ethereums Proof of Work (PoW) konsensusalgoritm. PoS-algoritmen använder validerare över nätverket som spelar OMG-token. Validerare belönas OMG-tokens.

Skadliga validerare straffas mjukt genom att sänka deras avkastning. Ett strängt straff innebär att man skär ner hela insatsen.

OMG-token

Förutom att använda OMG-token för att betala transaktionsavgifter på OmiseGO-blockkedjan, används OMG-token för insättning genom att ge sina innehavare rätt att köra en valideringsnod. Valideringsnoder använder deras OMG-innehav som en deposition. Beloppen som transakts på plattformen lyfter tokens värde.

Grundläggande grunder för OmiseGO-plattformen

OmiseGO har fyra olika aspekter som gör det möjligt att vara en omfattande global finansiell gateway. Dessa är:

 1. White-label Wallet Software Development Kit (SDK)

  Denna aspekt av OmiseGO-plattformen innehåller standardiserade element som ska användas av tjänsteleverantörer av digitala plånböcker. OmiseGO-teamet utvecklar fortfarande detta lager så att ett stort antal applikationsutvecklare kan använda plattformen.

 2. Skalbarhetsnätverksmekanism

  Denna mekanism lägger till ytterligare ett skalbarhetslager med fokus på Ethereum. Skalbarhetsnätverksmekanismen använder plasmaarkitekturen. Arkitekturen innehåller Proof of Stake-algoritmen för att förbättra root / child chain ramverket med Ethereum som root chain och OmiseGO som child chain.

 3. OmiseGO Digital Wallet Software Development Kit

  Denna aspekt av plattformen gör det möjligt att ansluta plattformen med betalkort och / eller kreditkort för att underlätta “påfyllnings- och utbetalningsalternativ via bankomater eller över disk.” Denna process symboliserar kontanter till en plånboksprogram och som sedan kan användas för att köpa andra tokeniserade tillgångar på OmiseGO-plattformen.

 4. OmiseGO Decentralized Exchange (ODEX)

  ODEX erbjuder en plattform där digitala tillgångar kan byta händer. OMG stakers validerar transaktioner på den decentraliserade börsen. Dessutom kommer det decentraliserade börsen att rymma tokens på Ethereum- och Bitcoin-blockkedjorna bland andra Bitcoin-liknande plattformar.

OmiseGOs färdplan

OmiseGO har spännande projekt i pipeline inklusive Plasma Cash som är en plasmakonstruktion som syftar till att ändra fungibla tillgångar till unika mynt på Ethereum-plattformen.

Den inledande plasmaimplementeringen pågår. Detta kommer att introducera Proof of Authority (PoA) med OmiseGO som operatör.

Kommande utveckling inkluderar Hybrid Proof of Stake där validerare och OmiseGO (operatör) kommer att validera block i plasmakedjan. En annan framtida utveckling är införandet av Full Proof of Stake som kommer att ge alla valideringsbefogenheter till OMG-spelarna.

Läs mer

Vill du lära dig mer om OMG-projektet? Läs tre skäl till varför OMG-priset kan stiga snart.

För de som är intresserade av att investera, börja med den aktuella OMG-tekniska analysen. (Gör alltid din egen forskning innan du investerar). Om du är intresserad av att köpa OMG kan du lära dig hur du köper OMG på Binance, vår föreslog utbyte för investerare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map