De viktigaste kryptovaluta- och Fintech-händelserna att delta i 2018

Bitcoin-evenemang är konferenser eller sammankomster där människor från Bitcoin-kärngemenskapen, användare, entusiaster, entreprenörer och nyfikna åskådare samlas. Eftersom de är en global gemenskap organiseras dessa evenemang ofta över hela världen. Här erbjuder vi dig information om de mest relevanta Bitcoin-händelserna.

1. London Fintech Week 2018

Datum: 13 juli 2018

Plats: London, Storbritannien

Fintech Week är en serie workshops, konferenser, utställningar, hackathons, fester och möten. Huvudevenemanget kommer att äga rum på QEII Center i Westminster. Andra diskussioner kommer att äga rum i London och “Tech City.” Cirka 600 till 1000 deltagare från över 50 nationer förväntas prata händelserna.

Huvudtalare

Prajit Datta, datavetare och blockchain-evangelist

2. Pilar Unconference

Datum: 15 juli 2018

Plats: Vilnius, Litauen

Evenemanget startar den 15 juli 2018 och avslutas den 22 juli 2018. Kom och lär dig av kryptoinfödda, blockchain-pionjärer och företagsledare. Experimentera, hacka och bygga i en vecka med Pillar-teamet. Gå med i paneldiskussioner, samtal, workshops och mästarkurser. Detta evenemang är gratis och öppet för alla. Boka bara ditt flyg och logi.

Högtalare

David Siegel, VD för Pillar Project och en amerikansk affärsmagnat som bor i London 

3. Global Blockchain Congress

Datum: 16 juli 2018


Plats: Johannesburg, Sydafrika

De Global Blockchain Congress är den ultimata upplevelsen för en person med ett öga för Blockchain-teknik. Oavsett om du är expert eller nybörjare i denna avdelning, har detta evenemang användbar information för dig. I denna speciella samling kommer experter att utforska utsikterna för denna störande teknik, ICO och kryptovalutor. Det är en plattform där civilsamhället och blockchain-evangelister samlas för ett seriöst möte om de möjliga tillämpningarna av Blockchain.

Högtalare

Ian Scarffee, en serieentreprenör och en ledande expert inom blockchain- och kryptoindustrier

Eric Annan, VD för KubitX Exchange

4. World Blockchain Summit

Plats: Singapore

Datum: 2018-07-19 – 2018-07-20

I år World Blockchain Summit kommer att äga rum i Singapore. Samlingen syftar till att ansluta globala blockchain-experter, teknikinnovatörer, startups och investerare i detta kryptomiljö. IT-ledare och experter kommer att diskutera blockchainens karaktär och dess potential.

Högtalare:

Alex Medana, FinFabriks vd och medgrundare

Anson Zeall, grundare och VD för CoinPip

5. International Blockchain Congress

Datum: 08/03/2018 – 08/04/2018

Plats: Hyderabad, Indien

Telanganas regering i samarbete med Nucleus Vision lanserar den allra första upplagan av International Blockchain Congress. Evenemanget är planerat att vara världens största blockchain-kongress som deltar i massor av högt profilerade statstjänstemän och globala blockchain-ledare. Mer än 2500 deltagare förväntas berömma evenemanget. Paneldiskussioner och keynotes kommer att genomföras av över femtio talare.

Högtalare:

Tim Draper, riskkapitalist och grundare av Draper Venture Network

Arun Seth, entreprenör, kryptoevangelist och ordförande på NASSCOM-stiftelsen

6. Blockchain Connect

Datum: 22 augusti 2018

Plats: Los Angeles, CA USA

2018 USA-Kina Blockchain och digital valutakonferens kommer att vara värd på LAX Marriott Hotel. Evenemanget organiseras och sponsras av Blockchain China Connect, Inc. och Artisan Business Group. Hundratals kryptovalutahandlare, bitcoingruvoperatörer, investerare, blockchain-evangelister och juridiska experter förväntas besvara evenemanget. Konferensen kommer att erbjuda en bra plattform för P2P-nätverk och samarbetsmöjligheter mellan Kina, USA och andra länder.

Högtalare:

Jack Liao, grundare av Bitcoin Gold och LightningASIC

Joe Rubin, medgrundare och VD för FundingPost.Com

7. Avblockera gemenskapen

Datum: 09/09/2018 – 09/10/2018

Plats: Hong Kong

De Avblockera gemenskapen händelsen som namnet antyder är inriktat på ämnen som är relaterade till gemenskapsvärde för blockchain-industrin. Det kommer att fokuseras på samhället. Till exempel vad samhällets roll i kryptoutrymmet är, hur samhället kan dra nytta av blockchain-tekniken, hur tokens kan stödja samhället och så vidare. Förvänta dig att träffa experter från forskningslaboratorier och universitet. De kommer att diskutera strategier, instrument och kommunikationskanaler under förförsäljnings-, ITO- och post-ITO-stadier.

Högtalare:

Richard Millington, en expert på att bygga onlinegrupper och grundare av Feverbee

Joel John, analytiker på Outlier Ventures

8. Crypto Expo. Moskva  

Datum: 15 september 2018

Plats: Moskva

Världsmarknaderna för digitala valutor, ICO och blockhus samlas i Moskva, Ryssland för att lösa mysterierna kring kryptovalutan. Expo är tänkt att förena alla nyckelaktörer som har gjort de viktigaste insatserna för kryptobranschen under de senaste åren. Deltagarna presenteras för experterna inom området. De lär sig vad kryptovärlden är och hur mycket det kostar att komma in i kryptoriken.

Högtalare:

Valentine Preobrazhensky, grundare och VD för Latoken

Larson & Holz

9. Blockchain Shift

Datum: 10/11/2018 – 10/12/2018

Plats: Miami, FL, USA

Blockchain presenteras som en av de mest störande teknikerna med många potentialer. Mötet syftar till att öka medvetenheten och utbilda världen om blockchain-teknikens kraft. Räkna med att gnugga axlarna med branschexperter, tillsynsmyndigheter och politiker som kommer att fira blockchain-utvecklingen. Evenemanget sponsras av tekniska giganter inklusive Tesla, IBM och tZERO.

Slutsats

Kryptovalutor och relaterad blockchain-teknik har haft en betydande inverkan på marknaderna nyligen. Vi rekommenderar att du tittar närmare på de internationella konferenserna om blockkedjor och kryptovalutor, som kommer att äga rum från juli till november i år..

Dessa Bitcoin-evenemang ger dig möjlighet att lyssna på några av de bästa högtalarna i ämnet. Det stannar inte där. Du kan också dra nytta av en mängd olika formella klassrumsträningar som du kan anmäla dig till.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map