De bästa Zcash (ZEC) plånböckerna som ska användas 2019 | iOS och Android ZEC plånböcker

Zcash är en av de populära altcoins som fokuserar på integritet och anonymitet. När du väl har fått några ZEC-mynt behöver du en säker och säker plånbok för att hålla dem. Digitala plånböcker är de utvalda faciliteterna för kryptovalutalagring. De håller dina mynt säkra, säkra och under din kontroll.

Binance är (fortfarande) vårt rekommenderade utbyte att köpa ZCash. Lär dig hur du köper ZEC här!

För ZEC-mynt är det lämpligt att använda den bästa Zcash-plånboken för att säkerställa att de förblir säkra hela tiden. Dessutom handlar det inte bara om kryptovalutan att hitta den bästa plånboken. Du måste tänka på användarvänlighet, kostnad och de enheter den stöder. Först då kan du välja Zcashs bästa plånbok.

Med olika digitala plånböcker på marknaden kan det vara lite mer förvirrande att välja det bästa. Den här guiden granskar noggrant ett antal Zcash-plånböcker som du kan tänka dig att skicka, ta emot och lagra dina ZEC-mynt.

image4 4

Källa: tokenclub.io

Ledger Nano S

Plånbokswebbplats: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Plånbokstyp: Hårdvara; Stöd för flera valutor

Enkel användning: Lätt; stöder Windows, Linux och Chrome OS

Säker: Väldigt säker

Kosta: Betald

Ledger Nano S är den mest populära hårdvaruplånboken på marknaden. Den erbjuder en hög säkerhetsnivå, är enkel att installera och använda och lagrar flera kryptovalutor, inklusive Zcash. Den enda nackdelen med den här plånboken är att den är dyr – om än till konkurrenskraftiga priser. Det är också viktigt att notera att den inte är mobilkompatibel.

Denna plånbok passar bäst för användare som först tänker på säkerheten för sina medel innan något annat. Hårdvaruplånböcker som Ledger Nano S ger offline lagring av dina medel så att du alltid har kontroll över dina pengar.

Plånboken är liten, bärbar och kan anslutas till din dator via USB-porten. Med den här plånboken förblir din privata nyckel i en PIN-skyddad, säker, offline-lagring. Nano S-plånboken levereras med en inbyggd OLED-skärm med två knappar på varje sida av enheten. Med den här plånboken kan du verifiera dina transaktioner manuellt. Dessutom kan denna plånbok rymma mer än 1000 kryptomynt och token, inklusive ZEC.

bild6 3

Källa: unhashed.com

Jaxx plånbok

Plånbokswebbplats: https://jaxx.io/

Plånbokstyp: Skrivbord / mobil

Enkel användning: Lätt; stöder Windows, Linux och Chrome OS

Säker: Inte riktigt

Kosta: Fri

Jaxx passar bäst för användare som främst är bekymrade över användarvänlighet och åtkomst. Plånboken pryder ett användarvänligt gränssnitt som är lätt att komma åt. Användare kan komma åt den på olika plattformar, inklusive webbläsartillägg, Android- och iOS-mobiler och surfplattor, Windows, OS X samt Linux-skrivbord. Den breda kompatibilitetsnivån tillsammans med en användarvänlig upplevelse gör den till en av Zcashs bästa plånböcker.

Med den här plånboken kan du lagra flera digitala tillgångar och med sin ShapeShift-integration är det enkelt att ta emot och överföra olika tillgångar under ett tak. Stora kryptovalutor som omfattas inkluderar Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Zcash, Dash och många fler. Plånboken levereras med en 12-ords masterfrö med vilken användare kan hantera sina privata nycklar.

Nackdelen är att Jaxx är benägen att hacka attacker, vilket bekräftades av tidigare fall av sårbarhet där dess säkerhet komprometterades.

Plånboken har dock genomfört adekvata säkerhetsåtgärder för att säkerställa att användarnas medel förblir säkra. Sådana åtgärder inkluderar införandet av Jaxx Liberty, som är en ny plånbok med förbättrade användargränssnitt och säkerhetsfunktioner.

Det är viktigt att användarna måste förstå att plånbokens säkerhet inte är ensam ansvar för företaget. Användare måste också anta bästa praxis, särskilt med heta plånböcker som Jaxx.

bild5 5

Källa: cryptocoinzone.com

Guarda plånbok

Plånbokswebbplats: https://guarda.co/

Plånbokstyp: Skrivbord, mobil, webbplats

Enkel användning: Lätt

Säker: Säker

Kosta: Fri

Guarda är en av de bästa plånböckerna på marknaden för att lagra Zcash (ZEC). Denna plånbok har utvecklats med tanke på hur man kan erbjuda användarna möjlighet att hantera ett stort antal kryptovalutor via många olika plattformar. För närvarande stöds över 40 olika digitala tillgångar, inklusive ERC-20-mynt. 

Förutom ZEC inkluderar några av de mynt som stöds av Guarda Waves (WAVES), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Qtum (QTUM), Tron (TRX), XRP, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB) och många andra. 

Användare kan köpa, skicka, ta emot, byta och hålla virtuella valutor med hjälp av Guarda genom sin icke-depåprodukt. En av de viktigaste egenskaperna för den här plånboken är att den stöder många olika plattformar, inklusive stationära datorer, webb och mobil. 

Samtidigt har denna plånbok erkänts av olika stiftelser på kryptovalutamarknaden och fått stöd från populära personer i branschen. När det gäller Zcash utvecklade Guarda till exempel en mobil Zcash-plånbok för Android som skulle skräddarsys för Zcash i UX och funktioner. 

Changpeng Zhao, VD och grundare av Binance-kryptovalutautbytet, nämnde att denna plånbok stöder BNB sedan början. 

Således erbjuder denna plånbok flexibla tjänster till individer och investerare som vill lagra eller hantera sina Zcash-kryptovalutor. Även om denna plånbok inte är en hårdvaruenhet är den gratis för användare och den kan användas på många olika plattformar och enheter. 

Atomic Wallet

Atomic Wallet

Atomic är en decentraliserad Zcash plånbok som grundades 2018. Det har redan varit en av de populära lösningarna för att hantera ZCash, Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Litecoin och mer än 500+ tokens. Plånboken har mer än 500 000 nedladdningar på alla de vanligaste operativsystemen, Android, som stöds & iOS. Plånbokens funktioner gör Atomic till en av de ledande mjukvaruplånböckerna på marknaden. 

För det första är Atomic en plånbok med flera valutor som låter dig hantera, byta, satsa och köpa alla de bästa kryptovalutorna bland 500+ tokens helt enkelt i ett säkert gränssnitt. Dessutom byter du över 60 kryptopar anonymt och får en cashback-registrering för Atomic Wallet-medlemsprogram. 

Dessutom behöver du inte riskera att handla digitala tillgångar på börser, eftersom Atomic erbjuder dig ett säkert inbyggt köpkryptoalternativ. Det stöder ett bankkort med över 17 lokala fiatvalutor över hela världen. Inte bara detta, men du kan också spela 10 (och räkna) kryptovalutor med ATOM, XTZ, ZIL och andra med 5-23% APR för att få belöningarna direkt från validerare och stödja decentralisering av nätverket. 

Slutligen kontrollerar ingen annan än dina pengar eftersom privata nycklar från plånboken är krypterade på din enhet och lämnar den aldrig. Förutom det kan du vara helt anonym eftersom du inte behöver skapa ett konto för att använda Atomic eller skicka någon KYC för grundläggande plånboks funktioner. Om du någonsin är förvirrad är utmärkt kundservice redo att hjälpa till med ett effektivt och snabbt svar 24/7.

Cryptonator plånbok 

Plånbokswebbplats: https://www.cryptonator.com

Plånbokstyp: Webb / mobil

Enkel användning: Lätt

Säker: Ja

Kosta: Fri

Cryptonator är en webbplånbok som erbjuder säkerhet i bankkvalitet samt kontoskydd på högsta nivå. Den levereras med betrodda IP-adresser, krypterad SSL-anslutning och tvåfaktorautentisering. Dessa funktioner och andra gör det till en fantastisk Zcash-plånbok för både nya och veteran Zcash-älskare. Plånboken stöder ZEC-transaktioner liksom andra kryptovalutor.

Med inbyggda funktioner som möjliggör direkt kryptoutbyte kan användare av Cryptonator enkelt konvertera, lagra och överföra sina ZEC-mynt. Dess säkerhetsnivå i bank och krypterad SSL-anslutning tillsammans med tvåstegsautentisering ger användarna sinnesfrid att veta att de har att göra med en pålitlig och pålitlig enhet.

Dessutom är Cryptonator-konton gratis och tillgängliga dygnet runt på olika plattformar, inklusive stationära, bärbara och mobila enheter. Detta gör det till en av de bästa Zcash-plånböckerna att använda på språng. Dess förmåga att acceptera flera virtuella valutor gör det ännu bättre, så att användare kan hantera sina tillgångar på ett konto. Med Cryptonator-plånboken kan de lagra, skicka och ta emot följande kryptovalutor:

  • Zcash
  • Rusa
  • Bitcoin
  • Bitcoin kontanter
  • Ethereum
  • Litecoin och många fler

Eftersom den levereras med inbyggda utbytesfunktioner, erbjuder plånboken säker lagring, enkla transaktioner och omedelbar utbyte av olika kryptovalutor som den stöder – allt i ett enda personligt konto. Förutom transaktioner från person till person är det också möjligt att betala fakturor, begära eller skicka betalningar via e-post med den här plånboken.bild2 2

Källa: finder.com

Officiell Zcash-klient 

Plånbokswebbplats: https://z.cash/download

Plånbokstyp: Officiell Desktop-klient

Enkel användning: Inte lätt för nybörjare

Säker: Ja

Kosta: Fri

Den officiella Zcash-klienten är en grafisk GUI-plånbok som passar bäst för erfarna användare, särskilt de som fokuserar på ZEC-gruvdrift. Plånboken är utformad för Linux-operativsystem, men användare kan också få Mac- och Windows-versionerna från Zcash-community. Denna plånbok gör det möjligt för alla att köra kontantklienten på en dator, och den kräver en fullständig nätverksnod. Vid nedladdning av klienten kan användare skicka ZEC-medel till privata adresser. Denna plånbok kräver dock minst 2 GB RAM-minne för att underlätta en skyddad transaktion. Därför kan denna plånbok inte anses vara användbar utan tillräckligt hårddiskutrymme.

För att säkerställa optimal transaktionsintegritet rekommenderas användare att använda transparenta adresser, som är Bitcoin-kompatibla och enkla att använda. De bör också använda skärmade adresser som använder ett standardavgiftsval enligt plånboken. Dessa adresser är också perfekta för bättre integritet.

Zcash har båda typerna av adresser. De transparenta adresserna börjar med “t” medan de skärmade adresserna börjar med “z.” Transparenta adresser syns i blockchain och erbjuder inte stark integritet.

image3 3

iBITcome plånbok

Plånbokswebbplats: https://www.ibitcome.com/

Plånbokstyp: Mobil

Enkel användning: Lätt att använda

Säker: Ja

Kosta: Fri

iBitcome är en one-stop-plattform som integrerar tokenlagring, trading, dApp och marknadsnyhetsflöden. Plattformen fokuserar på att tillhandahålla säkra och bekväma transaktioner och det ger en ny dimension i det mobila handelsekosystemet, som omfattar de mest säkra och användarvänliga funktionerna.

IBitcome-plånboken är en enhet med flera valutor som stöder både Bitcoin och altcoins. Det stöder också alla ERC-20-tokens som fungerar på Ethereum blockchain. Huvudsakliga funktioner inkluderar följande:

  • Säkerhet: skyddad med en AES-128-CTR-krypteringsalgoritm;
  • Sekretess: decentraliserad och innehåller inte användarnas privata nyckel;
  • MPORT: användare kan importera fröfraser, privata nycklar och keystore.

Dessutom omfattar plånboken ett inbyggt decentraliserat börs (DEX), vilket gör det möjligt för användare att avveckla sina transaktioner på blockchain, vilket gör dem säkra och transparenta. Den mobila handelsupplevelsen förbättras genom att användarna får tillgång till börsen direkt från plånboken. iBitcome omfattar också en Replayed-On-Chain (ROC) -mekanism, som skapar omedelbara transaktioner.

Med en dApp-webbläsare gör den här plånboken användarna åtkomst till sin favorit-dApp till hands. För appbyggare kan de använda dApp SDK för att skapa en av deras val.

Slutgiltiga tankar

Zcash använder teknik på hög nivå som gör att den går utöver andra digitala tillgångar. Användare kan styra informationen de delar. Med plånböckerna som nämns i detta stycke kan användare hitta de bästa Zcash-plånboksalternativen för att skydda sina ZEC-mynt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map