Bästa VeChain (VET) plånböcker att lagra VET säkert | iOS och Android Vechain plånböcker

VeChain-plattformen lanserades 2015 för att förbättra och omorganisera supply chain management. Plattformens inbyggda token är VET, som bär värdeöverföringsfunktionen på hela VeChain-blockkedjan och de aktiviteter som är associerade med den. Letar du efter några av de bästa VeChain-plånböckerna? Läs vidare.

Köp VET On Binance idag!

Om du tar emot, skickar eller bara behåller några VET-token behöver du en säker kryptovalutaplånbok för att hålla dina pengar. Plånboken du väljer för dina VET-mynt bör tillåta dig att ha kontroll över sin privata nyckel. Det betyder att du kan komma åt dina digitala tillgångar när som helst. Det finns många alternativ att välja bland, inklusive skrivbordsplånböcker, hårdvaruplånböcker, pappersplånböcker, mobila plånböcker och mer.

Innan du väljer en plånbok för dina virtuella fonder bör du dock överväga enastående funktioner som kan få dig att välja en och lämna den andra. Populära funktioner inkluderar kryptering av lösenord, 2FA och PIN-koder. Sådana funktioner säkerställer att ingen har tillgång till innehållet i din plånbok förutom dig. I den här guiden listar vi VeChains bästa plånböcker för att hålla dina VET-tokens.

VeChain plånböcker

Källa: bitcoinexchangeguide.com

VeChain Thor plånbok

VeChain Thor plånbok hemsida: https://wallet.vechain.org/

VeChain Thor Plånbok typ: Mobil

Enkel användning: Lätt att använda

Säker: Ja

Kosta: Fri

VeChain-blockkedjan lanserade Thor Wallet omedelbart efter lanseringen av Thor mainnet. Ursprungligen släpptes som en lätt mobil kryptoplånbok-app, syftet med plånboken var att ge VeChain Thor blockchain en “kraftfull, säker, enkel och fullt fungerande portal.”

Thor Wallet är tillgänglig för nedladdning på både Android- och iOS-versioner. Sedan lanseringen fortsätter den att få positiv feedback från samhället, som ett modernt och pålitligt sätt att lagra VET-mynt och VTHO-tokens. Den levereras med följande funktioner:

 • Robust säkerhetsskydd

VeChain Thor-plånboken har klarat olika stränga säkerhetstester, vilket gör den till en av VeChains bästa mobilplånböcker. Före lanseringen genomgick produkten en serie säkerhetskontroller, inklusive granskning av källkod, funktionstest, granskning av sessionshantering, granskning av smarta kontrakt och mer.

Dessutom erbjuder plånboken ytterligare lager av skydd, inklusive fingeravtrycks-ID, 2-faktor-autentisering, upprepningsförebyggande, POST-datakryptering, lokal datakryptering, omvänd skydd och mer. Dessa säkerhetsfunktioner säkerställer att dina VET-medel förblir säkra hela tiden.

 • Plattforms Crypto Asset Management

Förutom effektiva säkerhetsåtgärder erbjuder VeChain Thor Wallet en lämplig miljö för digitalvalutatransaktioner. Till exempel tillåter det användare att byta sina VET-token effektivt genom Observe Wallet-funktionen. Det är också enkelt att utföra X Node-bindning, vilket gör att de kan se balansen mellan sina digitala tillgångar i deras VeChain Thor-skrivbords- och hårdvaruplånböcker..

Guarda plånbok

Guarda Wallet-webbplats: https://guarda.co/

Guarda plånbokstyp: Mobil, stationär, webb

Enkel användning: Lätt att använda

Säker:  Ja

Kosta: Fri

Det finns många olika plånböcker för användare att hålla och lagra sina VET-tokens, men Guarda-plånboken erbjuder en annan metod för hur användare hanterar sina digitala valutor. Guarda plånbok är en kryptovalutaplånbok med flera tillgångar och flera plattformar som gör det möjligt för användare att säkert lagra, hantera, skicka, ta emot och utbyta sina virtuella valutor. 

Guarda plånbok stöder en lång lista med kryptovalutor och de analyserar hela tiden möjligheten att lägga till nya digitala tillgångar i sin plånbok. Några av dessa mynt inkluderar Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) och naturligtvis VeChain (VET). 

Det finns många olika plånböcker på marknaden men Guarda har en annan inställning till hur man hanterar och hanterar virtuella valutor. Specifikt tillåter de investerare med mer än bara en kryptovaluta för att hålla alla sina tillgångar i samma plånbok. 

Utöver det hjälper den multiplattforms strategi som företaget bestämde sig för att följa individer att hantera sina virtuella valutor på ett snabbt och enkelt sätt. Kryptomarknaden behöver för närvarande plånböcker, plattformar och tjänster som erbjuder vänliga gränssnitt för individer. 

Enligt till trustpilot, över 84% av Guarda-plånboksanvändarna bedömde plånboken som “bra” eller “utmärkt”. Bara 9% av användarna ansåg att Guarda-plånboken erbjöd en ”dålig” tjänst. De återstående rösterna fördelades lika för kategorierna ”Dålig” och ”Genomsnitt”. 

Trust Wallet | VeChain plånböcker

Trust Wallet hemsida:https://trustwallet.com/

Förtroende Plånbok typ: mobil

Enkel användning: Ja

Säker: Medium

Trust Wallet är en Android- och iOS-produkt som du kan överväga att lagra dina VET-medel. Den är säker, pålitlig och omfattar en öppen källkod som granskas av säkerhetsexperter. Du kan också komma åt Trust Wallet via en webbläsare och använda den för att skicka, ta emot eller lagra olika digitala mynt och token. Mynt och tokens som stöds inkluderar:

· Ethereum (ETH)

· Alla ERC20-, ERC223- och ERC721-tokens på Ethereum Blockchain

· GoChain (GO)

· POA-nätverk (POA)

· Callisto (CLO)

· Ethereum Classic (ETC)

· VeChain (VET)

· WanChain (WAN)

På Trust Wallet förblir din privata nyckel lokalt på din enhet, så den delas aldrig med någon tredje part. Det är dock viktigt att notera att Trust Wallet inte har någon 2FA, men den levereras med en säkerhetskopieringsfunktion som hjälper enkel återställning. Tack vare sitt samarbete med Kyber Network har plånboken dessutom ett inbyggt decentraliserat utbyte för enkel handel samt en inbyggd web3-webbläsare som du kan använda för att direkt ansluta till decentraliserade applikationer via Trust Wallet-appen.

De viktigaste funktionerna i Trust Wallet inkluderar:

 • säkerhet: din privata nyckel förblir lokalt lagrad och skyddad med många lager av säkerhet.
 • ERC20-kompatibel: plånboken stöder alla ERC20- och ERC223-tokens i Ethereum-blockkedjan.
 • Flera valutor: Den här plånboken med flera kryptovalutor stöder stora kryptotoken och mynt
 • Anonym: Ingen har någonsin tillgång till din personliga information. Plånboken håller alltid dina data privata och säkra.

Sammantaget erbjuder Trust Wallet en enkel, solid lösning med mer flexibilitet, ännu bättre än Thor Wallet. Närvaron av ett decentraliserat utbyte och webbläsare gör det bara bättre. Dess säkerhetsfunktioner är dock begränsade.

VeChain plånböcker

Källa: unblock.net

Cobo plånbok | VeChain plånböcker

Cobo Plånbok hemsida: https://cobo.com/

Cobo Plånbok Typ: Hårdvara / mobil

Enkel användning: Lätt att använda

Säker: Ja

Kosta: Betald

Cobo är också en av VeChains bästa plånböcker, och du kan använda den för att skicka, ta emot och lagra dina dyrbara VET-mynt på ett säkert sätt. Plånboken, som betjänar både hårdvaru- och mobilplattformar, är säker och enkel att använda. Dess funktioner är följande:

 • Säker dataöverföring: med sin ”air-gapped” funktionalitet skyddar den dina transaktioner från alla hackningsförsök. Detta uppnås genom att eliminera alla Bluetooth-, Wi-Fi-, NFC- eller bandbreddsfunktioner som kan leda till nätverksinfiltration.
 • Hållbarhet av militär kvalitet: Cobo är stolt över att vara den första hårdvaruplånboken som matchar USA: s militära säkerhetsstandard. Den omfattar MIL-STD-810G med vattentät värdering samt IK9-certifiering.
 • Stöd för flera valutor: Cobo är en plånbok med flera kryptovalutor som stöder alla större kryptovalutor inklusive Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ethereum Classic och mer än 500 tokens.
 • Nästa generations säkerhet: Den levereras med ett krypteringschip av bankkvalitet med anpassad firmware för att uppfylla BIP 32, 39 och 44 protokoll. Detta säkerställer att den privata nyckeln alltid finns kvar i krypteringschipet.

Toppfunktionerna i Cobo Wallet inkluderar:

 • Allt-i-ett plånbok: det är både moln och HD-plånbok.
 • Flervaluta-plattform: Den stöder mer än 20 kedjor och mer än 500 tokens.
 • Belöningar: Det tillhandahåller digitala tillgångstillväxtverktyg för PoS- och PoW-mynt.
 • dApp-butik: Cobo är värd för och driver några av världens populäraste dApps.

Sammantaget ger Cobo Wallet dig möjlighet att sätta POS-plånböcker och generera intäkter. Dessutom har du med Cobo en inbyggd dApp-butik, dApp-webbläsare och dApp SDK för utvecklare. Även om det är relativt nytt på marknaden, är dess enastående funktioner ett vittnesbörd om att det kommer att förbli en av VeChains bästa kryptomaskinplånböcker och mobila kryptoplånböcker.

VeChain plånböcker

Källa: 99bitcoins.com

Ledger Nano X

Ledger Nano X Plånbok hemsida: https://shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x

Ledger Nano X Plånbok typ: Hårdvara

Enkel användning: Mycket lätt att använda

Säker: Väldigt säker

Kosta: Betald

Ledger Nano X är en säker, Bluetooth-kompatibel enhet som lagrar dina privata nycklar för att se till att alla dina digitala tillgångar är säkra vart du än går.

Följande är de viktigaste funktionerna i Nano X Wallet:

 • Högsta säkerhet: Nano X Wallet lagrar din privata nyckel i sitt certifierade säkra chip (CC EAL5 +). Detta är samma chip som används i mycket säkra applikationer, till exempel pass och kreditkort.
 • Enkel säkerhetskopiering: Dina kryptofonder kommer att förbli säkra även om du förlorar din enhet. Detta möjliggörs av 24-ords återhämtningsfrasen som följer med plånboken vid initialisering. Du kan använda lösenfrasen för att återställa ditt konto på valfri Ledger-enhet.
 • Enkelhet: Ledger Nano X Wallet var utformad för att vara så intuitiv som möjligt. Två knappar och en skärm – det är allt du behöver för att styra din enhet. Du kan hantera dina transaktioner direkt från din smartphone eller dator med Ledger Live PC- och mobilapparna.
 • Rörlighet: Eftersom produkten är Bluetooth-aktiverad kan du ansluta den till din smartphone med Ledger Live Mobile-appen vart du än går. Dessutom oroa dig aldrig för säkerheten för dina pengar när du använder den här funktionen eftersom all Bluetooth-kommunikation har fullständig, end-to-end-kryptering som skyddar mot säkerhetshot..
 • Flera valutor: Nano X-plånboken med flera kryptovalutor rymmer upp till 100 applikationer – alla samtidigt. Stora kryptovalutor stöds, inklusive Bitcoin, Ethereum, Ripples XRP och många fler – du kan hantera alla dina tillgångar under samma tak, samtidigt.

Slutgiltiga tankar

För att säkerställa att dina VET-tillgångar förblir säkra behöver du en pålitlig kryptovalutaplånbok. Crypto-utbyten är alltid sårbara för hackingattacker, varför du behöver en plånbok som du kan hantera och kontrollera till fullo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map