Bästa Tezos (XTZ) plånböcker för att lagra XTZ-poletter 2019

Innan du börjar välja bland de många Tezos-plånböckerna på marknaden är det bättre att först förstå hur Tezos blockchain fungerar – de problem det syftar till att lösa och de lösningar det ger.

Tezos-nätverket grundades för att lösa några av de problem som blockchain-teknologin stod inför när de körde på Ethereum-nätverket. Som sådan lånar den tungt från Ethereum-blockkedjan men ger specifika kännetecken ombord.

Handla token på Binance idag!

Tezos blockchain omfattar protokollet “community consensus” som ger innehavarna möjlighet att fatta beslut genom omröstning utan att avbryta nätverkets funktioner. Dessutom upprätthåller Tezos en “on-chain governance” -mekanism, som gör det möjligt för sitt team att fatta demokratiska beslut och ändringar. Fokuspunkten för kedjestyrningen ligger i protokolländringarna inom nätverket. Med hjälp av denna mekanism kan innehavare föreslå ändringar i protokoll. En omröstningsprocess av Tezos innehavare följer förslaget. Om innehavarna accepterar förslaget fortsätter det för implementering i systemet. I gengäld får utvecklarna kompensation för godtagandet av deras förslag.

Sedan lanseringen har Tezos övervunnit utmaningarna i kryptoutrymmet och är nu redo för en bättre produktutveckling efter lanseringen av huvudnätet i september 2018. Detta innebär att Tezos-tokens (XTZ) nu kan handlas på olika börser.

Med det i åtanke presenterar den här guiden en uttömmande lista över Tezos bästa plånböcker, som du kan överväga att lagra dina XTZ-tokens säkert.

Tezos plånböcker

Källa: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Plånbok hemsida:https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Plånbok typ: Hårdvara

Enkel användning: lätt att använda

Säker: mycket säker

Kosta: Betald

Om du planerar att lagra flera valutor i en säker och säker miljö är Ledger Nano S plånbok den perfekta. Denna plånbok rymmer mer än 700 digitala tillgångar, inklusive XTZ, och det är den säkraste kryptohårdplånboken som finns där.


Produkten kommer i en USB-liknande design, vilket gör det enkelt att komma åt den på din stationära plånbok via Ledger Live-tekniken. Genom att använda Ledger Live kan du enkelt installera Tezos-appen på din enhet och ansluta den till ett GUI-gränssnitt från tredje part för att hantera dina Tezos-medel. Ett exempel på ett tredjeparts GUI-gränssnitt är TezBox. Med Nano S plånbok och TezBox kan du satsa på att dina XTZ-medel är säkra och kan delegera pengarna genom plånboken. Eftersom det är en betald plånbok måste du bekräfta priset på deras officiella webbplats innan du köper. Kom ihåg att alltid köpa pålitliga, äkta produkter.

När du köper Nano S-produkten, kom ihåg att installera den senaste firmware på din enhet. På så sätt undviks obehörig infiltration som kan äventyra säkerheten för dina medel. Med den smala designen, det intuitiva användargränssnittet och den enkla användningen är den Tezos-stödda Ledger Nano S plånboken definitivt en av Tezos bästa plånböcker.

Tezos plånböcker

Källa: chrome.google.com (app)

Tezbox plånbok | Tezos plånböcker

Tezbox plånbok hemsida: Https://texbox.com/

Tezbox Plånbok typ: Mobil / skrivbord

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

TezBox är en av de äldsta Tezos GUI-plånböckerna designade av Tezos-communityn. Den fungerar både som en mobil och stationär plånbok, och den stöder Mac- och Windows-operativsystem.

TezBox är utformat med hänsyn till säkerhet och har ett intuitivt gränssnitt för att säkerställa att dina XTZ-medel förblir säkra hela tiden. Det skördar inte dina data, eftersom din privata nyckel förblir säker i din enhet. Som ett extra säkerhetsskikt integreras plånboken med hårdvaruplånböcker som Ledger Nano S och Trezor. I själva verket blir det den första plånboken som utför den typen av integration. Det är också enkelt att integrera dina dApps via TezBox eftersom det har ett vänligt användargränssnitt.

Nyckelfunktioner i TezBox Wallet inkluderar:

  • On-Chain-styrning: Styrning på kedjan är en nyckelkomponent i Tezos-protokollet. Detta ger en formell process genom vilken intressenter effektivt kan styra plattformen och genomföra nya innovationer.
  • Säkerhet: Tezos blockchain syftar till att underlätta formell verifiering som hjälper till att säkra smarta kontrakt för att undvika eventuella fel i systemet.
  • Bevis för insats: Tezos omfattar PoS-konsensusalgoritmen, som gör det möjligt för utvecklare att delta i valideringen av transaktioner på Tezos blockchain. Till slut får de ersättning från protokollet för att göra det.

Tezos plånböcker

Källa: themoneymongers.com

Guarda plånbok

Guarda Wallet-webbplats: https://guarda.co/

Guarda plånbokstyp: Skrivbord, mobil, webb

Enkel användning: Lätt att använda

Säker: Säker

Kosta: Fri

Om du är en kryptovalutainvesterare som äger olika virtuella valutor, inklusive Tezos, kommer Guarda att vara en bra lösning för dig. Plånboken erbjuder stöd för flera valutor för ett stort antal digitala tillgångar. Några av dessa virtuella valutor inkluderar Tron (TRX), Stellar (XLM), XRP, NEO, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) och Monero (XMR). 

Samtidigt kommer XTZ-innehavare att kunna hantera sina medel på många olika plattformar. Guarda erbjuder stationära, mobila och webbplånböcker för användare. Målet är att locka så många användare som möjligt. 

På detta sätt kan du välja vilken tjänst som passar alla dina behov, oavsett hur du hanterar dina digitala tillgångar eller vilka kryptovalutor du har. Att lagra virtuella valutor i ett kryptobörs är mycket osäkert. Dessa plattformar har påverkats många gånger av hack och attacker. 

Guarda tillhandahåller inte bara ett brett utbud av tjänster utan har också en kundsupport som är tillgänglig dygnet runt för att lösa alla problem som kunderna kan möta. Med Guarda har användarna möjlighet att hålla alla sina digitala valutor, inklusive XTZ, i bara en plånbok i många olika enheter. 

Även om detta inte är en hårdvaruplånbok, erbjuder den säkerhet och också ett mycket enkelt gränssnitt för användare att hantera sina virtuella valutor.

CorTEZ plånbok | Tezos plånböcker

CorTEZ plånbok hemsida: https://gitlab.com/tezos/cortez-android

CorTEZ Plånbok typ: Mobil

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

CorTEZ Wallet utvecklades av Tezos-communityn för Android-användare. Android-plånboken är en produkt från Nomadic Labs i Paris och syftar till att öka säkerheten och införa den bästa användarupplevelsen via ett Android-operativsystem.

CorTEZ-plånboken är en öppen källkod för kryptovaluta och ger användarna en 24-ords mnemonic-fras vid initialisering. Kom ihåg att hålla mnemonic säkert och hemligt för att undvika obehörig åtkomst eftersom det ger direkt tillgång till dina Tezos-medel.

För att förbättra säkerheten för dina medel bör din CorTEZ-plånbok ha ett huvudlösenord som du ställer in när du får plånboken för första gången. När din plånbok är igång kan du använda huvudlösenordet för att skydda dina privata nycklar. För att till exempel skicka XTZ-medel till en viss adress måste du ange lösenordet. Alternativt kan du använda fingeravtrycksalternativet.

De populäraste funktionerna i CorTEZ Wallet inkluderar:

· Du kan skapa och återställa en Tezos-plånbok.

· Du kan övervaka offentliga nyckelhashar i en enkel adressbok.

· Du kan ta emot eller skicka Tezos.

· Du kan se över din verksamhetshistorik.

Med dessa funktioner klassificeras plånboken som en av Tezos bästa plånböcker att tänka på.

klistrad bild 0 26

Källa: busy.org

Tezos.Blå plånbok | Tezos plånböcker

Tezos.Blå plånbok hemsida: https://tezos.blue/

Tezos. Blå Plånbok typ: Mobil

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

Tezos.blue är en förvaringsfri plånbok designad för Android-enheter. Du kan överväga detta om du letar efter den bästa plånboken för kryptovaluta. Med det kan du skydda dina Tezos-tokens utan krångel. Den supersnabba lätta plånboken gör att du kan hålla dina tokens anonymt och säkert på Tezos blockchain.

För närvarande är den mobila kryptoplånboken tillgänglig för nedladdning på Google Play för Android-användare och App Store för iOS-användare. Du kan också få det från Microsoft. Tezos.blue låter dig skapa ett konto effektivt och efter aktivering kan du delegera, skicka, ta emot eller lagra dina Tezos-medel med förtroende.

Toppfunktionerna i plånboken Tezos.blue:

· Flernivåkryptering av nycklar i minnet och lagring på enheten

· Tvåvägsanslutning i realtid till Tezos blockchain

· Helt öppen källkod

· Minimal resursanvändning och optimerad datatrafik

Att komma igång med Tezos.blue plånbok är enkelt eftersom du inte längre behöver gå igenom en KYC-kontroll eller använda din e-post för att logga in. I stället kan plånboken laddas ner direkt och du kan börja använda den. När det gäller säkerhet behöver du inte oroa dig så mycket för att du är ensam vårdnadshavare av din plånbok. Detta möjliggörs genom kryptering på flera nivåer av dina nycklar både på enheten och i minnet.

Tezos plånböcker

Källa: medium.com

Atomic Wallet

Atom Plånbok hemsida: https://atomicwallet.io/tezos

Atom Plånbok typ: Desktop

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

Atomic Wallet är en relativt ny lösning för flera valutor som du kan använda för att lagra dina Tezos-medel. Denna plånbok med flera kryptovalutor för skrivbord stöder mer än 300 digitala mynt och token. Dessutom uppdateras plattformen varje vecka för att lägga till fler tillgångar och funktioner. Desktop-appen för Atomic plånbok stöder olika operativsystem, inklusive Windows, MacOS, Ubuntu, Fedora och Debian. Mobilappen stöder å andra sidan både Android- och iOS-enheter.

De bästa fördelarna med Atomic-plånboken:

· Dina privata nycklar finns kvar på din enhet och du kan skapa dem från mnemonic

· Du har en inbyggd köpkrypto med kreditkortsalternativ

· Veckovisa uppdateringar med nya mynt, tokens och användbara funktioner

· Atomic Swaps för utbyte med reducerade avgifter

· Omedelbar kundsupport dygnet runt

· Anpassad tokenfunktion – du kan lägga till valfri ERC20-token på några sekunder

· ShapeShift och Changelly-integration för omedelbar utbyte

Dessa funktioner gör Atomic Wallet till en av de bästa om inte bästa kryptoplånböckerna för att skicka, ta emot och lagra dina Tezos-medel. Med Changelly och ShapeShift-integrationen kan du till exempel byta ut dina Tezos till andra kryptovalutor direkt och på samma plattform.

klistrad bild 0 34klistrad bild 0 35

Källa: medium.com

Tezzer plånbok

Tezzer plånbok hemsida: https://github.com/Tezzerwallet/tezzer-v1.0.4

Tezzer Plånbok typ: Officiellt skrivbord för Tezos

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

Tezzer släpptes i juli 2018 och är den officiella skrivbordplånboken för kryptovaluta för Tezos blockchain. Den lätta stationära kryptovalutaplånboken gör att du kan lagra och hantera dina Tezos-medel utan att behöva köra en hel nod eller ladda ner hela blockchain.

Ursprungligen utvecklats enbart av Tezos-communityn, granskades Tezzer senare av Tezos Foundation för att stärka förtroendet för produkten och för att befria den från eventuella fel som kan äventyra dess användning. Plånboken är en Windows-enhet som låter dig behålla kontrollen över dina Tezos-medel. Den levereras med fröord för att säkra dina XTZ-tokens.

I huvudsak genomgick Tezzer-plånboken två externa granskningar med fokus på säkerhetsgranskning och hotmodellering. Detta ledde till hög säkerhet för användare, eftersom alla fel eller hot som upptäcktes under granskningarna antingen eliminerades eller skickades till sin rättmätiga plats efter undersökningar.

Att vara en enda Windows-produkt kan vara en nackdel för vissa användare, men det är en av Tezos bästa plånböcker när det gäller säkerhet och säkerhet för medel.

Slutgiltiga tankar

Tezos blockchain är ett växande samhälle med ett brett spektrum av mål, som att minska kostnader, spara tid och underlätta transaktioner. Projektet för ett ungt par genererade upp till 232 miljoner US dollar under det första erbjudandet 2017. När fler människor adopterar Tezos blockchain finns det ett behov av att säkra medlen och lagra dem säkert. Med hänsyn till vår lista över de bästa Tezos-plånböckerna kan du vara säker på att dina pengar är säkra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map