Bästa ikoner (ICX) plånböcker för att lagra ICX 2019

ICON är en symbol som syftar till att hyperförbinda hela världen genom att skapa ett decentraliserat nätverk där olika blockkedjor kan interagera med varandra som liknar hur moderna smartphones interagerar med varandra via internet. ICON-nätverket består av ett stort antal institutioner, såsom försäkringsbolag, sjukhus, universitet, finansiella institutioner och många fler.

Använd Binance för att köpa eller handla för ICON ICX idag!

Även om ICON fortfarande är nytt på kryptomarknaden är det utan tvekan revolutionerande eftersom det för närvarande rankas bland de 30 bästa kryptovalutorna i världen beroende på dess marknadsstorlek.

För att köpa ICX behöver du en säker och användarvänlig plånbok för att säkert lagra tokens. Att välja en lämplig plånbok kan dock vara en utmanande uppgift särskilt för nya kryptoanvändare.

Den här guiden innehåller de bästa ICON-plånböckerna baserat på deras funktioner, som du kan använda specifikt för lagring av ICX.

Källa: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Hemsida: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Plånbokstyp: Hårdvara

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Betald

Ledger Nano S är en hårdvaruplånbok som lägger stor vikt vid säkerhet. Kryptohårdvaruplånboken är utformad som en USB-enhet som kan anslutas till USB-porten på en dator. Detta innebär att kryptovalutorna lagras offline där inga hackare eller obehöriga tredje parter kan komma åt dem.

Ledger Nano S är utrustad med en skärm för enkel verifiering av känsliga funktioner. Att utföra kryptovalutatransaktioner med plånboken kräver ingen teknisk expertis eller kunskap eftersom alla operationer på enheten manuellt styrs av endast två knappar.


Som en ytterligare säkerhetsåtgärd använder Ledger Nano S ett säkert chip för att bekräfta enhetens integritet varje gång den ansluts till en USB-port. detta eliminerar behovet av att placera en anti-manipulering klistermärke för att skydda plånboken. Det säkra chipet är utformat för att motstå alla attacker genom att säkert isolera alla privata nycklar i enheten.

Plånboken drivs av det unika operativsystemet, BOLOS, utvecklat av Ledger. BOLOS huvudfunktion är att placera skärmar på varje app på användarens enhet för att säkerställa att de inte kan komma åt plånbokens känsliga information.

Förutom, Ledger Nano S stöder flera kryptovalutor, inklusive ICON, vilket gör det möjligt för användare att hantera olika mynt med en enda plånbok.

Ikonplånböcker

Källa: chrome.google.com (app)

ICONex ICON plånböcker

ICONex Hemsida: https://icon.foundation/

ICONex Plånbokstyp: Chrome-tillägg / mobil

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Betald: Fri

ICONex-plånbok lanserades i februari 2018 och är den officiella ICON-plånboken och är tillgänglig via en kromförlängning samt en mobilapp som är kompatibel med iOS- och Android-enheter. Bortsett från ICON stöder kromförlängningsplånboken och mobilkryptoplånboken ett brett utbud av kryptovalutor, till exempel Ether och andra Ethereum-baserade ERC20-tokens..

Med ICONex kan du skapa flera plånböcker som är separerade med namn och innehåller enskilda adresser för att skicka och ta emot pengar. När du har skapat en ICONex-plånbok får du en Keystore för förvaring, som är plånbokens backupfil för tillfällen när plånboken äventyras.

Därefter får du en randomiserad privat nyckel som kommer att vara under din fulla kontroll. För att förhindra obehörig åtkomst till plånboken kan du dessutom ställa in den med en sexsiffrig PIN-kod, vilket krävs varje gång du öppnar plånboken. Om du vill överföra ERC20-tokens till mainnet-mynt kan du använda den avancerade token-swap-funktionen.

Ytterligare funktioner i ICONex inkluderar ett användarvänligt gränssnitt. Den fullt fungerande plånboken har bara några flikar att växla mellan, och användare kan exportera alla sina plånböcker för en enkel korsöverföring av kryptovalutor.

Källa: chrome.google.com (app)

MyEtherWallet ICON plånböcker

MyEtherWallet Hemsida: https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet typ: Webb

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

MyEtherWallet är en öppen källkodsplånbok och en klientsidig plånbok som gör det möjligt för användare att interagera med Ethereum Blockchain och samtidigt se till att de förblir i full kontroll över sina privata nycklar. Det är dock avgörande att notera att även om du kan skapa plånböcker i en webbläsare med MEW, är det inte en onlineplånbok eftersom all användardata och pengar sparas säkert på användarens dator och inte på deras servrar.

Installationsprocessen på MyEtherWallet är relativt enkel eftersom inga personuppgifter krävs, vilket är ett plus för användare som prioriterar anonymitet och integritet. Plånboken är redo att användas när du laddar ner den.

Dessutom stöder webbplånboken ett brett utbud av Ethereum-baserade tokens, såsom ETH-, ETC-, EOS- och ERC20-token via ett enda gränssnitt. Den är också kompatibel med andra kryptohårdplånböcker, som Geth, Mist, MetaMask, Jaxx Wallet, Ledger Nano S hårdvaruplånbok och TREZOR-plånboken.

MEW ger användare möjlighet att skapa kryptovalutaplånböcker och initiera offline-transaktioner, vilket är säkrare än att använda en webbläsare. Det finns många riktlinjer och ett urval av vanliga frågor på deras webbplats som kan ge ytterligare information till användare som kanske inte känner till hur MyEtherWallet fungerar.

Ikonplånböcker

Källa: steemit.com

Eidoo plånbok

Eidoo plånbok Hemsida: https://eidoo.io/

Eidoo Plånbokstyp: Desktop och mobil

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

Eidoo är både en stationär kryptovaluta-plånbok och en mobil kryptoplånbok som är kompatibel med Android- och iOS-enheter. Förutom att vara en av de bästa ICON-plånböckerna tillåter Eidoo användare att effektivt hantera andra typer av kryptovalutor, som BTC-, ETH-, ERC20- och ERC223-tokens.

Eidoo är inte en depåplånbok, vilket innebär att den inte behåller äganderätten till de privata nycklarna eftersom de är krypterade i appen där ägaren är den enda som kan dekryptera den. För att använda plånboken med flera kryptor behöver inte ägare lämna någon av deras personliga information. Det är också en hierarkisk deterministisk plånbok där användare kan lagra sina tokens med en enda lösenfras.

Eidoo är integrerat med en hybrid kryptobörs som har ett säkert och lättanvänt gränssnitt och en intuitiv orderbok för smidig korshandel mellan ETH och andra ERC20-tillgångar.

Dessutom har Eidoo en ofta uppdaterad lista över utvalda ICO: er. Listan innehåller information om varje ICO och användare kan delta i ICO direkt från appen. Alla listade ICO: er överensstämmer med lokala bestämmelser.

Andra funktioner i Eidoo inkluderar möjligheten att hantera Ethereum- och Bitcoin-adresserna för användarens kontakter på ett enkelt och standardiserat sätt, automatisk igenkänning av alla tokens som stöds av Ethereum Blockchain och tydlig transaktionshistorik för varje användares Ether, BTC och eventuella andra tokens.

Ikonplånböcker

Källa: trustwallet.com

Lita på mobilplånboken

Lita på mobilplånboken Hemsida: https://trustwallet.com/

Lita på mobil Plånbokstyp: Mobil

Enkel användning: Ja

Säker: Ja

Kosta: Fri

Trust är en mobil kryptovalutaplånbok som lagrar ICON- och ERC20- och ERC223-tokens. Trust-gränssnittet är enkelt att använda och ger ägare tillgång till en inbyggd dApp-webbläsare, myntlagring och avancerade inställningar. Alla privata nycklar lagras lokalt på Trust, och webbplatsen skyddar dem med hjälp av branschledande säkerhetsfunktioner som liknar det som finns i moderna smartphones.

Den mobila kryptoplånboken har implementerat avancerade säkerhetsåtgärder för att säkerställa att alla lagrade tillgångar är så säkra som möjligt. Till exempel har Trust stöd för fingeravtryck och en PIN-kod som förhindrar obehörig åtkomst till plånboken. Appen meddelar också användaren varje gång adressen används. Förutom dessa åtgärder använder Trust en återställningsnyckel som ökar fondernas säkerhet.

Förtroende är användarvänligt eftersom användare enkelt kan manövrera mellan de olika funktionerna i appen med hjälp av flikarna. Viktigt är att ägare inte är skyldiga att lämna personlig information för att kunna börja använda kryptovalutaplånboken. Detta gör Trust till en av de bästa ICON-plånböckerna på marknaden.

Det finns en dApp-marknadsplats i plånboken där decentraliserade applikationsutvecklare kan skicka in sina projekt så snart de har verifierats. Plånboken använder en symbol som ett sätt att uppmuntra en hälsosam gemenskap inom marknaden.

Slutgiltiga tankar

Detta har varit vår lista över de bästa ICON-plånböckerna. Kom ihåg att för att garantera säkerheten för dina ICX-tokens, bör du ladda ner dessa plånböcker från deras officiella källor efter att ha utfört detaljerad forskning om plånboken när det gäller leverantören, eventuella tidigare säkerhetsöverträdelser och oberoende recensioner från andra användare. Du bör också se till att du implementerar befintliga säkerhetsfunktioner, som att ställa in ett PIN-nummer på kontot och aktivera 2-faktor autentisering.

Dessutom är det viktigt att alla enheter som kommer att användas för att komma åt kryptoplånböckerna har uppdaterat antivirusskydd. Du bör aldrig dela dina privata nycklar med någon och se till att plånboken du väljer låter dig behålla full kontroll över dina privata nycklar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map