Bästa Binance Coin plånböcker du bör överväga

Binance Coin (BNB) är en ERC20-baserad kryptovaluta som driver alla operationer på Binance-börsen. BNB erbjuder sina ägare en mängd olika alternativ i Binance-ekosystemet, såsom budgivning, utbyte, notering, investering i ICO och avdrag från transaktionsavgifter. Det finns olika metoder där man kan lagra BNB. I den här artikeln kommer vi att presentera de bästa Binance Coin-plånböckerna som du kan välja mellan.

Binance plånböcker

Källa: TokenClub.co

Ledger Nano S

Webbplats för Ledger Nano S Wallet: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s 

Ledger Nano S Plånbokstyp:  Flervaluta, hårdvaruplånbok

Enkelhet använda sig av: Hård – kräver en komplex konfiguration

Säker: Mycket säker

Kosta: Betald

Ledger Nano S är en hårdvaruplånbok som utformades för att erbjuda krypteringsfonder fullständig säkerhet. Det ser ut som en USB-enhet som kan anslutas till din bärbara dator eller dator via USB-porten. Ledger har två sidoknappar för transaktionsbekräftelse och en OLED-skärm. Det har också implementerat ett kryptografiskt förfarande som verifierar enhetens integritet när den är påslagen.

När du konfigurerar Ledger för första gången måste en PIN-kod väljas för att säkra din plånbok. Därefter genereras en 24-ords återhämtningsfras som du kan använda för att återvinna dina pengar om plånboken förloras.  

Ledger är bland de säkraste Binance Coin-plånböckerna i branschen eftersom det implementerar en mängd olika säkerhetsprotokoll och kryptografiska procedurer, och alla dina mynt lagras offline. Tjänsten stöder ett stort utbud av mynt och token, inklusive Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Stratis, Dash, Zcash, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Monero och, naturligtvis, Binance Coin.

image4 2

Källa: toshitimes.com

Trezor


Webbplats för Trezor Wallet: https://trezor.io/ 

Trezor plånbokstyp:  Multivaluta, hårdvara, kompatibel med OS X (version 10.8 och senare), Windows (version 7 och högre), Linux- och Android-enheter.

Enkel användning: Hård

Säker: Säker

Kosta: Betald

Trezor var den första Bitcoin hårdvaruplånbok som någonsin skapats, och den är känd för sina bästa säkerhetsfunktioner som skyddar dina BNB-mynt mot virtuell och fysisk stöld. Det är utan tvekan en av de bästa Binance Coin-plånböckerna om du är angelägen om att ha den största säkerheten som finns tillgänglig.

Trezor är en liten enhet med knappar och en OLED-skärm som kan anslutas till din dator via USB-port. Du kan också komma åt och hantera dina medel genom att använda Google Chrome och Trezor Bridge.

När du ansluter enheten för första gången har den en PIN-kod gjord av nio siffror på sin OLED-skärm och du måste ange samma PIN-kod genom att klicka på PC-skärmen du är ansluten till. Den här koden genereras slumpmässigt varje gång Trezor nås, och den säkerställer att även om din dator är infekterad med skadlig kod, är dina medel fortfarande säkra.

När du har angett PIN-koden genereras ett 24-ords återställningsfrö som ska användas för återställning av plånboken. En annan lösenfras kan läggas till i 24-ordets utsäde för ytterligare skydd. Dess höga säkerhetsstandarder gör det till en av de bästa Binance-myntplånböckerna.

Trezor stöder också ett imponerande antal kryptovalutor utöver Binance Coin, inklusive Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Monero, Zcash och många andra.

Plånboken kan också användas tillsammans med appar som Multibit HD, Mycelium och TREZOR Wallet.

Binance plånböcker

Källa: bitcoinexchangeguide.com

Guarda plånbok

Guarda Wallet-webbplats: https://guarda.com

Guarda plånbokstyp:  Multivaluta, mobil, stationär plånbok

Enkel användning: Lätt

Säker: Säker

Kosta: Fri

Guarda plånbok har utformats för att erbjuda lättanvända kryptolagringstjänster utan att ge upp säkerheten. Guarda är en icke-förvaringsplånbok och plånbok med flera tillgångar som erbjuder tjänster till ett stort antal användare av olika digitala tillgångar. 

Denna plånbok kommer att vara mycket användbar för innehavare av Binance Coin (BNB) som vill lagra sina digitala tillgångar säkert. Det låter dig inte bara enkelt hantera dina BNB-mynt, men det hjälper dig också att ta emot, skicka och byta ut dessa mynt. Utöver det arbetar Guarda Team dygnet runt för att lösa användarnas problem genom deras kundsupport. 

Eftersom Guarda är en plånbok med flera valutor kommer användare att kunna lagra andra kryptovalutor, inklusive bland annat XRP, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC), Bitcoin Gold (BTG) och Ethereum (ETH). Vissa ERC-20 digitala tillgångar stöds också av denna kryptoplånbok. 

Enligt trustpilot är cirka 85% av Guarda-användare hävdade för att ha en bra eller utmärkt upplevelse när de använde applikationen sa bara 9 procent av användarna att de hade en dålig upplevelse. 

Binance Coin-användare kan välja ett brett utbud av tjänster och lösningar som passar alla behov de har. Dessutom, med Guarda webbaserade tjänster, kommer individer att kunna hantera sina digitala tillgångar på varje enhet de vill ha. 

Om du är osäker på Guarda kan du alltid kontakta dem på [e-postskyddad]

Trust Wallet | Binance Coins plånböcker

Trust Wallet-webbplats: https://trustwallet.com/ 

Trust Wallet-typ:  Mobil, kompatibel med Android och iOS

Enkel användning: Medium

Säker: Måttlig

Kosta: Fri

Trust Wallet är en användarvänlig mobilplånbok-app som kan användas för att lagra och hantera alla tokens som utfärdats av Ethereum blockchain. Plånboken kan laddas ner gratis i Googles Play Store och Apples App Store.

Trust Wallet kan användas för att lagra nästan alla ERC-20 och ERC-223 tokens, såsom Ether (ETH), Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC), OmiseGO (OMG), Qtum (QTUM), Maker (MKR) ), Augur (REP), VeChain (VEN), ICON (ICX), Aeternity (AE), 0x (ZRX) och mycket mer.

Beträffande säkerheten har Trust-plånboken inte tillgång till användar- eller plånboksdata och lagrar inte de privata nycklarna på sina servrar. Knapparna lämnar aldrig enheten du använder. Ingen KYC-procedur eller registrering behövs för att använda Trust Wallet. Denna Binance crypto plånbok kan också användas som en mobil web 3.0-webbläsare som gör att du kan komma åt alla Ethereum-baserade dApps.

De som vill ha extra säkerhet kan aktivera ett antal säkerhetsfunktioner, till exempel autentiseringssystem för biometriska markörer som använder PIN- och fingeravtryckssökning.

bild5 4

Källa: medium.com

Atomic Plånbok | Binance Coins plånböcker

Webbplats för Atomic Wallet: https://atomicwallet.io/ 

Atomic Wallet-typ: Kompatibel med operativsystemen Windows, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android och iOS.

Enkel användning: Intuitivt och användarvänligt gränssnitt

Säker: Måttlig

Kosta: Fri

Atomic Wallet är en decentraliserad plånboksapp som stöder tvärkedjig och transparent kryptovalutaväxling och inte styr någon av de privata nycklarna. Plånboken är känd för sin atombytesfunktion som gör det möjligt för användare att dölja kryptor utan att lämna plånboken. Genom integreringen av ShapeShift och Changelly-plugin-program kan användare också utföra affärer på ett mer traditionellt sätt.

Atomic stöder över 300 kryptovalutor (inklusive Zcash) och är kompatibelt med operativsystemen Windows, macOS, Ubuntu, Debian och Fedora. Mobilanvändare har också Android- och iOS-versioner. Atomic är en av BNB: s bästa plånböcker om du också vill handla och lagra flera kryptor.

image3 3

Källa: finder.com

Coinomi plånbok

Webbplats för Coinomi Wallet: https://www.coinomi.com/en/ 

Coinomi plånbokstyp:  Multikurrency, Android, iOS och Desktop.

Enkel användning: Användarvänlig

Säker: Måttlig

Kosta: Fri

Coinomi är en populär mobil kryptoplånbok som också stöder BNB-lagring. Det tillåter lagring av 500 andra kryptor, inklusive Zcash, Bitcoin och Ethereum.

Plånboken skapades 2014 av ett team av experter som har en “bevisad meritlista inom Fintech, kryptovalutor och entreprenörskap.” Det var ursprungligen en mobilplånbok för iOS och Android men i slutet av 2018 släppte teamet också en Desktop-version.

Coinomi har ett inbyggt utbyte som låter dig handla BNB med andra digitala tillgångar du äger. Tjänsten är också unik, eftersom den kommer med en betalningsprocess med ett klick över hela kedjan. Ur ett säkerhetsperspektiv implementerar den en mängd olika säkerhetsåtgärder, till exempel avancerad integritet och lösenfras för återställning.

Ingen KYC-process eller IP-koppling behövs för att komma åt plånboken. Coinomis servrar maskerar din IP-adress för att anonymisera alla förfrågningar. Alla privata nycklar lagras lokalt på din enhet, vilket innebär att du har full kontroll över dina pengar.

Detta är en bra Binance Coin-plånbok eftersom den inte bara har ShapeShift / Changelly-integration, men det låter dig också köpa kryptor med fiat.

Sammanfattningsvis

När du letar efter de bästa Binance Coin-plånböckerna måste du ta hänsyn till flera funktioner, såsom säkerhet, privat nyckelkontroll, fortsatt utveckling, kundsupport och användbarhet. Beroende på dina behov och användning finns det olika lagringsalternativ som passar dina behov för din önskade Binance Coin-plånbok.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-binance-coin-bnb/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map