Bästa 14 MinerGate-alternativen

Det finns många MinerGate-alternativ som ganska mycket kan ge en trevlig gruvmiljö. Idag listar vi de bästa 14 av dem. Men först om gruvdrift: Det skulle betraktas som olagligt om du var tvungen att skriva ut US-dollarsedlar eller pund eller euro. Det är ett brott som straffas enligt lagen. Men med digitala valutor (kryptovalutor) gruvdrift (som liknas vid utskrift av pappersanteckningar) är lagligt, och det finns många sätt att bryta dessa kryptovalutor.

Den här artikeln granskar de bästa plattformarna som rankas högt av användare utan bedrägeri från och med idag. Men innan du börjar med någon av dessa plattformar, se till att du har utbildat dig själv om gruvkonsten.

För att veta vilken kryptovaluta som är lönsam att bryta rekommenderar vi webbplatsen WhatToMine.

Det finns olika sätt man kan bryta kryptovalutor inklusive; solo mining (gruvdrift för dig själv), gå med i en pool av gruvarbetare, och slutligen kan du få människor att gruva åt dig med sin datorresurs.

Vad är MinerGate?

MinerGate grundades den 24 mars 2014 och var den första gruvpoolen för kryptovalutor. Den stöder betalningssätt PPS och PPLNS.

På MinerGate använder människor sina datorer för att lägga till hashkraft (styrkan på sina datorer baserat på hårdvarukonfiguration) tillsammans med andra gruvarbetare globalt. Programvaran kan hämtas öppet och låter användare omedelbart börja bryta utvalda kryptovalutor direkt, vilket hjälper till att eliminera komplexiteten i gruvdrift.

Medan MinerGate är enkel att använda finns det många komplicerade algoritmer i bakgrunden. Den har ett lättanvänt gränssnitt som gör det möjligt för användare att ställa in med några få klick och programvaran är redo att utnyttja din hårdvara till fullo baserat på hur mycket du vill ägna.

MinerGate delar i sin tur belöningarna baserat på hur mycket input alla gör. Detta är ett sätt att öka din passiva inkomst genom att sätta din dator i arbete, särskilt när den inte används.

Låt oss granska några av de bästa MinerGate-alternativen.

14 bästa MinerGate-alternativ

Cudo Miner

MinerGate

Cudo Miner är ett av de bästa MinerGate-alternativen. Det är en kryptovalutagruppplattform som gör det möjligt för användare att bedriva automatiserad gruvdrift. Programvaran förvandlar tomgång eller bortkastad datorkraft till krypto utan att påverka användarens maskiners prestanda eller prestanda. Programvaran använder en användares lediga datorkapacitet för att generera intäkter för dem eller deras företag.

Programvaran är gratis att installera och minskar manuell konfiguration och ingripande med upp till 95% utan att förlora lönsamheten. Programvaran är tillgänglig via en stationär applikation och en dedikerad webbkonsol för fjärrhantering och övervakning av gruvaktiviteten.

När den används är programvaran osynlig och bleknar i bakgrunden när man använder sin maskin. Men när maskinen är inaktiv kommer programvaran att leva upp och förvandlar den oanvända datorkraften till inkomst.

Programvaran är helt automatiserad och optimerad för vinst och har högsta prestanda på Linux, Windows och CudoOS. Det är också lämpligt för alla gruvarbetare oavsett erfarenhetsnivå.


Komma igång med Cudo Miner

  1. Besök den officiella webbplatsen och klicka på Registrera dig och ladda ner. Programvaran stöder Windows 7 eller senare (x64), Ubuntu 18.04, macOS 10.9+ och CudoOS.
  2. Skapa ett konto eller om du redan har en inloggning genom att ange ditt användarnamn och lösenord.
  3. Fortsätt med att ange ditt namn och användarnamn som kommer att visas i Cudo-portalen och i Cudo Miner-applikationen. Klicka på spara för att fortsätta.
  4. Verifiera din e-postadress och logga in för att ladda ner programvaran.
  5. På den inbyggda skärmen väljer du den inställning du vill komma igång med. Du kan välja att göra det möjligt för tredje part gruvarbetare att ladda ner gruvarbetare med slutna källor. Företaget varnar dock att även om de gör sitt bästa för att säkerställa att de är säkra, är de inte ansvariga för eventuella problem som kan orsakas av dem.
  6. Inställningsfliken gör det möjligt för användare att gå tillbaka och ändra valfri inställning från ombordskärmen.
  7. Klicka sedan på aktivera så kommer mjukvaran att benchmarkas. Det kan ta upp till fem minuter, så luta dig tillbaka och slappna av.
  8. Användarna kommer att hitta enhetsmenyn användbar. Det expanderar för varje enhet för att visa drivrutiner och hårdvara installerad, benchmarkresultat, aktuell gruvstatus och GPU-hälsodata inklusive temperatur och watt.
  9. På transaktionsfliken i webbkonsolen kan användare ta ut pengar. Man kan välja sitt utbetalningsmynt i inställningsmenyn. Uttagsprocessen är enkel, och allt du behöver göra är att klicka på uttag och ange deras plånbokadress.
  10. Plattformen tillåter också användare att tjäna mer genom att hänvisa vänner.

MultiMiner

MinerGate

Den här är ett MinerGate-alternativ för nybörjare, de som är helt nya för begreppet kryptovalutor. Om du hamnar i den här gruppen kan det vara lite skrämmande att bryta Bitcoin på egen hand. Det faktum att majoriteten av gruvverktygen som finns idag är kommandoradsbaserade gör det lite svårt.

MultiMiner är en av de enklaste Bitcoin-gruvprogramvarorna. Det är en stationär applikation som har ett imponerande utbud av funktioner. Den är tillgänglig för alla populära datoroperativsystem inklusive Windows, Mac OS X och Linux.

Programvaran tillåter användare att växla mellan olika gruvutrustning, dvs ASIC och FPGA på olika kryptovalutor som BTC och LTC utan några problem. Programvaran använder den underliggande gruvmotorn för att upptäcka tillgänglig gruvhårdvara och låter användaren välja kryptomynt de vill bryta.

Programvaran har också många avancerade funktioner såsom möjligheten att fjärrövervaka och styra andra MultiMiner-riggar och även automatisk detektering av nätverksenheter.

Eftersom det är ett öppen källkodsprojekt är programvaran kompatibel med många gruvanordningar, inklusive HashBuster Micro, Block Erupter och BFL / Bitforce.

Honey Miner

De HoneyMiner är ett mer lönsamt tillvägagångssätt för att bryta kryptovalutor i stället för att spendera mycket, men genom att helt enkelt använda vilken dator som helst med en rimlig processor eller GPU.

För att starta gruvdrift kan användare enkelt ladda ner och få tillgång till den sofistikerade gruvprogramvaran som byggts av Stax Digital, ägare av HoneyMiner-plattformen.

Gruvmjukvaran är nu tillgänglig för Windows och MAC-användare.

Det tar bara ett ögonblick att ställa in kryptovalutagruppsprocessen. Allt som behövs är en giltig e-postadress och ett lösenord genereras automatiskt för att användaren ska börja bryta.

Dessutom eliminerar plattformen processen att räkna ut de mest lönsamma kryptokurvorna som jag kan bryta vid varje tidpunkt. Programvaran identifierar det för sig själv och justerar sig vinst genom att delta i blockchain-utvecklingen.

Mynt som bryts hade konfigurerats för att konverteras till bitcoin, vilket garanterade en ökning av användarbalansen dag för dag. Denna plattform kommer inte bara att gynna de som är på gruvbrytning för första gången, med HoneyMiner Pro kan etablerade gruvarbetare också använda denna plattform för att bryta sig mer lönsamt.

Behöver veta hur mycket vinst du kan göra över tid gruvdrift med HoneyMiner? Klicka här.

NiceHash

NiceHash är en av de största gruvmarknaderna för kryptovaluta. Det är där användare byter sin datorkraft till gruvarbetare som vill skapa kryptovalutor. De tillåter också användare att bryta sig själva med någon hashingalgoritm. NiceHash tar ut en avgift på 3% och gruvarbetare får sina utbetalningar i Bitcoin. Klicka här för mer information om hur du kommer igång.

NiceHash, mot slutet av 2017, bekräftade att de hackades. Totalt förlorades 4 736 bitcoins, som var mer än 74 miljoner dollar då, i attacken.

NiceHash var snabb med att bekräfta händelsen och informerade också allmänheten om de snabba åtgärder de vidtagit för att utreda händelsen.

Saker har sedan återgått till det normala med att NiceHash sorterade ut alla sina användare och har genomfört starkare åtgärder för att förhindra framtida attacker.

MiningPoolHub

MiningPoolHub är en gruvplattform med flera pooler som har det automatiska handelssystemet som automatiskt omvandlar dina utvunna kryptovalutor till en annan för utbetalningsändamål. Det betyder att du till exempel kan bryta Litecoin och få betalt i Ethereum. Det finns en hel del kryptovalutor som kan brytas på MiningPoolHub-plattformen. Besök MiningPoolHub officiell hemsida att veta mer och processen att komma igång. Detta är en av de äldsta och mest respektabla webbplatserna.

Kryptex

Det här är en plats att sälja din datorkraft. Kryptex bryter ut kryptovalutor och betalar dig i bitcoins eller verkliga pengar. De har gjort saker ganska enkla, allt du behöver göra är att sätta Kryptex i arbete och du får betalt. Vad du tjänar på Kryptex beror på processorkraften för din datormaskinvara. Du kan besöka Kryptex webbplats för att starta.

Winminer

Vi gjorde en recension om Winminer i den här artikeln: Topp 3 bästa användarvänliga alternativ till NiceHash, kanske du vill kolla in det.

WinMiner använder sig av din oanvända datorkraft och gör det till kontanter. Det får din dator att fungera för dig 100% av tiden istället för att vara 90% inaktiv. Det enkla att använda programmet kräver bara att du sätter på din dator och det gör resten på egen hand. Precis som Airbnb är för husägare, genererar Winminer intäkter för datorägare. Klicka här att veta mer.

Prohashing

Prohashing är en multipool-krypteringsplattform med bra utbetalning. Du kan använda Prohashing för att bryta flera krypterade mynt baserat på lönsamhet. De tar gruvdrift vidare genom att slå samman gruvdrift samtidigt för att öka vinsten. Scrypt mining är för närvarande en hög lönsamhetsbrytning med marginaler högre än shaa256 och Prohashing verkar göra bra i detta avseende. Du kan besök deras webbplats att veta mer.

Coinimp

Coinimp är en JavaScript-programgruvare som används för att bryta Monero (en kryptovaluta). Det här skriptet kan enkelt bäddas in på en webbplats / sida, det här gör det möjligt för användare / besökare på min webbplats Monero (XMR) i sina webbläsare åt dig när du söker, läser en artikel eller strömmar en video. Detta är ett utmärkt alternativ till att placera annonser runt hela sidan som distraherar användarna oftast. Du får tjäna för varje resurs du lägger på din webbplats med sin CPU-kraft. För mer information, besök här.

Crypto-loot

Crypto-loot är ett annat JavaScript-program för din webbplats. Gruvarbetaren låter dig bädda in en Monero (XMR) gruvarbetare på din webbplats. Det har inget gränssnitt för sig själv. Det är en bra metod att meddela användarna vad som händer när de är på din sida. Besök deras officiell hemsida att veta om Crypto-loot.

P2pool

P2pool är en decentraliserad Bitcoin-gruvpool. Det fungerar genom att skapa ett peer-to-peer-nätverk av gruvarbetare. Användare har möjlighet att välja om de vill bryta på en privat eller offentlig nod. Avgifter som ska betalas beror på en vald nod av gruvarbetaren och transaktionsavgiften på denna plattform delas. En lista över offentliga P2pool-noder finns här: http://p2pool.co/.

Gridcash

Gridcash erbjuder en gruvtjänst för kryptovaluta till webbplatsägare som omvandlar besökare till gruvarbetare via deras webbläsare. Webbplatsägare tjänar intäkter så länge besökare stannar kvar på sidan. I tre enkla steg är du redo att börja göra några kryptovalutor. Klicka här för att starta.

MegaMiner

MegaMiner är en automatisk algoritm och poolbrytande gruvprogramvara som baseras på multipool-gruvarbetare med olika funktioner. MegaMiner är en Windows-gruvarbetare; det är för närvarande inte tillgängligt för andra användare med andra operativsystem. Du kan se kraven för att köra programmet på detta tråd på Bitcointalk. Gruvearbetaren kan laddas ner från deras GitHub-sida.

MultiPoolMiner

MultiPoolMiner är en bildskärm för kryptogruvpooler i realtid för att hitta lönsamma maskiner. MultiPoolMiner ger dig tillgång till att kontrollera alla gruvarbetare som är tillgängliga via kommandoraden. MultiPoolMiner är en smart gruvpool med flera kryptovalutor som hjälper användare att bryta över 30 kryptovalutor. Ladda ner MultiPoolMiner från GitHub.

Slutgiltiga tankar

Nu när du är medveten om alla tillgängliga alternativ där ute, är det upp till dig att fatta ett beslut. Se dock till att du väljer en av gruvarbetarna ovan och inte mer eftersom det kan överväldiga din maskin. Se också till att din maskin är av hög standard för att undvika skador och se till att du tjänar mer.

Slutligen, överväga dina uttagsalternativ när du bryter. Du vill inte bryta och dina mynt är till ingen nytta. Kärnan är att bryta och konvertera dem till riktiga kontanter som går att spendera, såvida du inte vill köpa en artikel online med dina minade mynt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map