TRON är en blockchain-baserad plattform som fokuserar på innehållsunderhållning. Det viktigaste är att TRON-användare kan publicera, äga och lagra data gratis. Sedan juni 2018, när nätverket lanserade sitt huvudnät, är TRONIX (TRX) den inbyggda token i TRON-nätverket, för närvarande (mars 2019) i topp 20 beroende på marknadsstorlek. Det säkraste stället att lagra TRX-tokens är i en av följande TRON-plånböcker.

Med några TRX-symboler under ditt bälte måste du förvara dem säkert och säkert. Därför behöver du en pålitlig och bästa TRX-plånbok, antingen online eller offline. Innan du nollställer en viss plånbok, bör du överväga att, förutom att välja en bra plånbok, bör du anta god praxis för att hjälpa dig att hålla dina innehav säkra och säkra.

Följande är de bästa Tron-plånböckerna för att hålla din TRX säkert för senare användning.

Ledger Nano Wallet listad som en av de bästa Tron-plånböckerna

Källa: tokenclub.co

1. Ledger Nano S

Tron Wallet-webbplats: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tron plånbokstyp: Hårdvara

Enkel användning: Enkelt men inte så lätt för nya användare

Säker: Mycket säker

Kosta: Betald

När det gäller säkerhet är en hårdvaruplånbok det bästa. Ledger Nano S är en av de bästa TRON-plånböckerna som finns på marknaden, eftersom den också är den mest pålitliga. Den är liten, bärbar och ansluts enkelt till din dators USB-port. Med den här plånboken kan du enkelt lagra dina privata nycklar säkert offline.

Plånboken levereras med solida säkerhetsfunktioner som en inbyggd skärm, ett säkert låsbart chip och säkerhetskopieringsfras som kommer till nytta om enheten går förlorad. Viktigt är att Ledger Nano S-plånboken är en multivalutaenhet som kan rymma mer än 700 andra digitala tillgångar. Alla faktorer beaktar, denna plånbok ger optimal säkerhet för dina TRX-medel. Den privata nyckeln som ger åtkomst till dina mynt förblir skyddad med det låsbara, säkra chipet precis som det som används i pass.

Det faktum att det rymmer mer än en kryptovaluta gör det också till det bästa alternativet för användare som vill hantera flera tillgångar med en enda hårdvaruplånbok.

En annan viktig sak att notera om Ledger-plånboken är att den inte är gratis. Du måste dela med pengar (nästan $ 100 USD per november 2018) för att skaffa enheten. Värdet är dock litet jämfört med den säkerhet och säkerhet det ger.

Källa: vimeo.com

2. Guarda plånbok

Tron Wallet-webbplats: https://guarda.com/

Tron plånbokstyp: Stationär, mobil plånbok

Enkel användning: Enkelt

Säker: Säker

Kosta: Fri

Guarda är en icke-vårdande webbaserad plånbok med flera valutor som gör att du kan lagra TRX-mynt säkert utan att behöva oroa dig för hackare eller tredjepartsattacker. Det mest intressanta med den här plånboken är att den erbjuder stöd till många olika digitala tillgångar mer än TRX. 

Några av dessa virtuella valutor inkluderar till exempel XRP, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Gold (BTG) och Zcash (ZEC), bland andra. 

Användare kan ladda ner den här plånboken på sina mobila enheter, inklusive iOS och Android. De som vill använda den på sin stationära dator kan ladda ner Guarda plånbok för Mac OS. Genom denna digitala tillgångsplånbok kan individer skicka, lagra, ta emot och byta ett stort antal digitala tillgångar samtidigt som de skyddar sina TRX-mynt. 

Denna plånbok har känts igen av olika kryptorelaterade stiftelser, inklusive Changpeng Zhao, Zcash Foundation, Bitcoin Gold-grundare och den officiella Ethereum Classic-webbplatsen. Det är inte en lätt uppgift att utveckla en kryptovalutaplånbok med stöd för många virtuella valutor som inte är vårdnadshavare och som tillåter användare att byta ut sina tillgångar. 

Detta är en av de bästa TRX-plånböckerna som finns på marknaden för användare som inte bara behöver lagring för sina pengar utan även andra funktioner. 

3. Altcoin.io plånbok

Tron Wallet-webbplats: https://www.altcoin.io/

Tron plånbokstyp: Desktop-klientwebb

Enkel användning: Enkelt

Säker: Säker

Kosta: Fri

Plånboken Altcoin.io är ett decentraliserat kryptovalutbyte. Dessutom tillåter det användare att få tillgång till sin atombytesplånbokstjänst. Denna plånbok stöder flera kryptovalutor, inklusive Bitcoin, Ethereum, EOS och många fler.

Sanningen om kryptobörser är att de är ett mjukt mål för hackare, vilket leder till massiva säkerhetsöverträdelser och stöld av medel. Traditionella kryptobörser kräver också att användare överlämnar sina tillgångar till en tredje part, vilket väcker frågan om förtroende.

I ett decentraliserat utbyte finns det ingen mellanhand, så kommunikationen sker mellan användaren och plattformen. Eftersom användare har kontroll över sina egna medel är plattformen mindre sårbar för hack som ofta är vanliga i traditionella börser.

Med hjälp av atombyte-tekniken är Altcoin.io ett av de decentraliserade börserna där du kan lagra dina TRX-innehav.

Högklassig kundsupport: plattformen fokuserar på kundsupport. Det har på plats ett 24/7 kundsupportteam som lyssnar på alla bekymmer från sina kunder. Dessutom är det möjligt att nå utbytet via sociala medieplattformar som Telegram, Twitter och Facebook. Med många Tron-plånböcker att välja mellan är det en bra aspekt att ha!

Fördelarna med plånboken inkluderar frånvaron av en mellanhand, vilket minskar risken för hacking. Gränssnittet är användarvänligt och kunderna har kontroll över sina medel. Trots det har plattformen några nackdelar som att den är ny och fortfarande under uppbyggnad.

Trezor plånbok för TRON listad som en av de bästa Tron plånböckerna

Källa: toshitimes.com

4. Trezor

Tron Wallet-webbplats: https://shop.trezor.io/

Tron plånbokstyp: Hårdvara

Enkel användning: Enkelt

Säker: Säker

Kosta: Betald

Bortsett från Ledger Nano S, är ett annat alternativ för en hårdvaruplånbok Trezor. Denna plånbok är ett skapande av Satoshi Labs från Tjeckien. Hårdvaruplånboken stöder mer än 700 kryptovalutor, inklusive TRX. Med det kan användare lagra sina privata nycklar i ett fryslager offline. Vid transaktionen ansluts enheten till Trezor Bridge, som så småningom interagerar med din valda webbläsare.

På samma sätt som Ledger Nano-plånboken kräver Trezor-plånboken att användare tillhandahåller information med hjälp av två knappar. Det är enkelt med ett användarvänligt gränssnitt. Plånboken är dock tillgänglig för ett pris, beroende på vilken version du köper.

Om du till exempel väljer Trezor-modell T kommer den med en inbyggd pekskärm som gör det möjligt för användare att snabbt mata in information på enheten. Denna version kan också stödja mynt som saknas i Entry-level-utgåvan. Till exempel stöder Trezor Model T Ripples XRP och Monero (XMR). Enastående fördelar med plånboken inkluderar:

 • Enkel, slutlig säkerhetskopiering av plånboken: den levereras med standardåterställningsfrön, som gör det möjligt för användare att återställa hela plånboken med ett 12-ords utsäde.
 • Säker lagring av lösenord: Trezor Password Manager låser lösenord individuellt med digitala nycklar.
 • Transparent säkerhet och positiva kundrecensioner

Atomic Wallet listas som en av de bästa Tron-plånböckerna

Källa: medium.com

5. Atomic Wallet

Tron Wallet-webbplats: https://atomicwallet.io/

Tron plånbokstyp: Desktop-klient

Enkel användning: Lätt att använda

Säker: Säker

Kosta: Fri

Atomplånboken gör det möjligt för användare att köpa, sälja och lagra mer än 300 kryptokurser med sin inbyggda atombytesbyte. De viktigaste valutorna som stöds inkluderar Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, XLM och många andra. Användare kan byta sina tillgångar genom icke-depå Atomic Swap-teknik med hjälp av en decentraliserad orderbok. Dessutom kommer plånboken med en kraftfull efterfrågad tjänst som gör det möjligt för användare att minimera den ansträngning de använder för att hantera sina digitala tillgångar. Detta gör Atomic-plånboken transparent och pålitlig. Följande höjdpunkter gör Atomic till en av TRX bästa plånböcker.

 • Atomic swap-teknik: plånboken använder atombytes-teknik för att göra det möjligt för användarna att utföra ett kedjebyte, vilket hjälper dem att undvika risker från tredje part. Dessutom har den inbyggda ShapeShift-, Changelly- och ChangeNOW-börser för att stödja mynt som inte stöds av växlingstekniken.
 • Säkra: plånboksanvändarna åtnjuter stark kryptering av sina privata nycklar samt förvaringsfria lösningar som leder till en kompromisslös säkerhetsnivå. I slutändan har användarna full kontroll över sina medel.
 • Flera tillgångar: Atomic Wallet är utformad för att rymma mer än 300 digitala tillgångar. Detta gör det till en bekväm plånbok för att lagra dina TRX-innehav. För närvarande stöder den Bitcoin, Litecoin, Ether, XMR, TRX och många fler. De fortsätter att uppdatera listan och kommer så småningom att innehålla mer.
 • Kryptoköp: med Atomic-plånboken kan användare köpa kryptovalutor som Bitcoin, Litecoin eller TRX med sina bankkort. Plånboken accepterar stora världsvalutor, som USD, EUR, samt alla andra lokala valutor över hela världen.

Tronscan Tron-tjänsteman listad som en av de bästa Tron-plånböckerna

Källa: coinbureau.com

6. TRON mobilplånbok

Tron Wallet-webbplats: https://developers.tron.network/docs/android-wallet

Tron plånbokstyp: Webb

Enkel användning: Lätt att använda

Säker: Säker

Kosta: Fri

Även känd som TRON Android Wallet, är denna plånbok ett föredraget val för många användare på grund av dess multifunktionella funktion. Den levereras med ett praktiskt användargränssnitt tillsammans med en inbyggd kall plånbok som gör det möjligt för användare att lagra och säkra sina TRX-mynt. Med sådana ädla funktioner är den här definitivt en av TRONs bästa plånböcker.

TRON Android-plånbok är en mobil enhet med fullständig kryptering med ett lösenord. Återställningsfröet på 24 ord ger ytterligare ett säkerhetsskikt och gör det möjligt för användare att återställa sitt lösenord. Plånboken är populär eftersom den är den mest rekommenderade plånboken för Android-användare.

Med den kan användare importera en plånbok med sin privata nyckel eller 24-ords återställningsfras. De kan också bara importera offentliga adresser. Plånboksfunktionerna inkluderar:

 • Individuell anslutning och möjligheten att ansluta till vilken nod som helst
 • Kontrollera frusen mängd
 • Kontrollera TRX-saldo och tokens
 • Skicka TRX-tokens och ta emot med QR-kod

Dessutom fungerar plånboken också som en blockutforskare, genom vilken användare kan se de senaste blockerna och transaktionerna. De kan visa representativa kandidater, anslutna noder, token distributioner och konton.

Tronscan listas som en av de bästa Tron-plånböckerna

Källa: Reddit.com

7. TronScan

Tron Wallet-webbplats: https://tronscan.org/#/wallet/new

Tron plånbokstyp: Webb

Enkel användning: lätt att använda

Säker: Medium

Kosta: Gratis, nedladdningsbar

TronScan, även känd som en av de viktigaste TRON-plånböckerna, är en TRX online-plånbok som ger enkel och snabb lagring av TRX-mynt. Att komma igång med plånboken är enkelt med en enkel registreringsprocess. Användare kan automatiskt spara en kopia av sin privata nyckel och plånbokens gränssnitt är lätt att navigera, men inte riktigt lätt att se.

Uppgifterna om transaktioner, kontosaldon och andra visas på skärmen och är lättillgängliga. Dessutom kan användare som vill frysa sina TRX-mynt göra det omedelbart och problemfritt. Trots dess pålitliga funktioner är online-plånböcker utsatta för hack. För TronScan-plånboken måste du bara hålla dina privata nycklar hemliga.

Med den här plånboken kan användarna komma åt sina TRX-mynt från alla enheter med internetanslutning och en webbläsare. Det är kanske inte den säkraste TRX-plånboken, men gränssnittet är lätt för användare att navigera och lagra sina tillgångar.

Det är alltid ingen bra idé att släppa ett stort antal mynt i en online plånbok på grund av deras övergripande sårbarhet. Du måste börja med en liten mängd TRX-mynt och öka beloppet bara när du är säker på att pengarna är säkra. Dessutom är det tillrådligt att använda god online-praxis och förvara din privata nyckel på ett säkert sätt.

8. Exodus plånbok

Tron Wallet-webbplats: https://www.exodus.io

Tron Wallet-typ: skrivbordsklientwebb

Användarvänlighet: Enkelt

Säker: Säker

Kostnad: Gratis

Exodus är en kryptovalutaplånbok som lanserades 2016 och som erbjuder lösningar för kryptovalutaanvändare som vill lagra digitala valutor. Även om plånboken erbjuder stöd för många virtuella valutor och inte enbart är fokuserad på Tron, finns det några funktioner som saknas från den. 

Att använda denna plånbok skulle ge användarna ett säkert sätt att hålla sina TRX-mynt och har också andra virtuella valutor i bara en applikation. Några av de funktioner som saknas inkluderar stöd för TRC Token och dApps. 

Denna stationära plånbok ger användarna möjlighet att hålla sina TRX-tokens på ett enkelt sätt utan att behöva använda olika plånböcker för att hantera sina virtuella valutor. 

9. Bitpie plånbok

Tron Wallet-webbplats: https://bitpie.com/

Tron Wallet-typ: mobil klient

Användarvänlighet: Enkelt

Säker: Säker

Kostnad: Gratis

Denna plånbok är inte så känd av de flesta användare men den har många olika funktioner som skulle vara mycket användbara för Tron-entusiaster. Plånboken stöder TRC-10 och även TRC-20-tokens. För digitala tillgångar som Tether (USDT) som lanserats i Tron-nätverket eller BitTorrent Token (BTT). 

Bitpie är också mycket användbart för dem som är intresserade av andra kryptovalutor, inklusive EOS. Detta beror på att de också har stöd för tre dApp-marknader: Tron, Lapp (relaterat till Lightning Network) och EOS. Det betyder att individer enkelt kan använda applikationerna baserade på Tron-nätverket och som kräver att användare har en TRX-plånbok. Alla dessa funktioner gör Bitpie till en mycket flexibel och mångsidig plånbok för Tron-användare. 

Köp lite TRX till dina Tron-plånböcker

Vill du lära dig mer om TRON? Läs om hur Trons transaktioner har passerat andra stora mynt i vår fördjupade artikel. Du kan också läsa om hur Trons pris höjdes tidigare i år med rykten om ett stort partnerskap.

Intresserad av att investera i Tron? Du vill börja med vår Tron-prisprognosartikel samt vår analytikers läsning om TRX-handel i vår Tron Technical Analysis.

Det bästa stället att köpa, handla eller byta TRX är på Binance. Därefter kan du använda en av de fantastiska Tron-plånböckerna som anges ovan för säker förvaring!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me