7 sätt att acceptera Monero-betalningar på din webbplats

Monero, en av de 10 bästa kryptovalutorna med börsvärde, blir gradvis accepterad av många. Individer och offentliga företag tar också emot Monero-myntet direkt eller via deras webbplats / butik för tillhandahållna varor eller tjänster. Detta har bidragit till att Monero kommer in i rampljuset och också placerat det för massadoption.

Om du också vill vara en del av gemenskapen för dem som accepterar Monero för varor och tjänster online kanske du vill ta en titt på dessa verktyg för att veta hur varje funktion fungerar och hur du implementerar dem på din webbplats.

Innan du kan acceptera Monero online måste du ha en webbsida / webbplats. Detta krävs eftersom det är gränssnittet som beskriver produkten eller tjänsten du gör betalningar och sedan kopplas Monero API-skript eller plugin till webbplatsen för att behandla betalningarna.

Några sätt och plattformar gör det möjligt för dig att bearbeta Monero-betalningar automatiskt och vi går igenom var och en i detaljer.

Hur kan du acceptera Monero-betalningar på din webbplats?

1. Acceptera Monero-betalningar via din plånbokadress

Monero-betalningar

Du kan också spara dig lite stress genom att undvika att betala behandlingsavgifter genom att helt enkelt ha din Monero Wallet-adress på din webbplats. Den som betalar för din produkt eller tjänst kopierar bara den och meddelar dig sedan när de har skickat betalningar från sina Monero Wallets. Allt du behöver är en transaktionshash eller ett betalnings-ID för att bekräfta betalningen via Monero Blockchain Explorer i en situation där du har flera betalningar av samma belopp.

2. Myntbetalningar

Monero-betalningar

De myntbetalningar plattform låter dig acceptera Monero och över 80 andra kryptovalutor på din webbplats mot en avgift på 0,50%. Detta är användbart för dem med onlinebutiker eller de som tillhandahåller någon tjänst, kan vara frilansare eller något liknande. Registrering med plattformen ger dig möjlighet att välja om du bara vill acceptera Monero-myntet eller alla mynt de för närvarande stöder. Du kan också konvertera din Monero till andra kryptovalutor och vice versa. Du kan välja om du vill att betalningar ska hållas i saldot för myntbetalningar eller att betalningar automatiskt ska skickas till din angivna plånbokadress. Coinpayments är tillgängligt för större plattformar som WHMCS, WooCommerce, Opencart, Prestashop, Magento och OSCommerce.

3. Coingate

Monero-betalningar

De coingate plattform är en annan som hjälper till att bearbeta dina mottagna Monero-betalningar och betalar dig i EUR, USD eller i Bitcoins. Registreringsstegen är enkla och om några minuter är du redo att börja acceptera betalningar. Coingate är också tillgängligt för POS som du kan använda i offlinebutiker.

4. Monero WooCommerce-tillägg


Detta är tillgängligt på GitHub och beroende på din kunskap om PHP; du kan behöva en PHP-programmerare som hjälper dig att ställa upp saker. Nedladdnings- och installationsguiden finns här https://github.com/monero-integrations/monerowp. Om du har ställt in dem på rätt sätt är du redo att börja acceptera några Monero-mynt i din WooCommerce-butik.

5. GloBee

De GloBee plattform är ett enkelt att integrera plugin för BitPay-användare. Det har plugins för fler e-handelsplattformar än Coinpayments-plattformen, så du har en mängd att arbeta med.

Idén att ha en webbplats för att hantera dina betalningar sparar att du måste skicka din Monero-adress varje gång din kund behöver betala. Det gör dig också mer professionell och du får betalt av vem som helst, var som helst i världen med eller utan ditt meddelande.

6. PayKassa

PayKassa är en online-betalningsport för Monero och många andra kryptomynt som hjälper användare att omedelbart acceptera XMR-betalningar på sina webbplatser. Användare har också möjlighet att göra massbetalningar via många betalningssystem. Hittills har plattformen över 2214 webbplatser som använder sina tjänster.

På plattformen kan användare säkert lagra, skicka och byta kryptomynt enkelt. Kontotillgång är tillgängligt dygnet runt för användare oavsett var de befinner sig och från vilken enhet som helst.

PayKassa-instrumentpanelen är lätt att navigera för användare och låter dem hantera sin Monero i ett enda personligt skåp. För att säkerställa maximal säkerhet säkerställer plattformen att alla dess tjänster fungerar med SSL (HTTPS) -anslutning. Dessutom krypteras viktig information med de bästa kryptografiska algoritmerna.

7. Vardagsrum för Satoshi (Endast för australier)

Denna plattform fungerar som mellanhand för betalningar. Monero-betalningar på webbplatsen / butiken hamnar på ditt bankkonto. Detta gör det super enkelt att få din betalning för alla varor eller tjänster som köpts på din webbplats.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map