6 frilansplattformar och jobb som betalar i Bitcoin!

Världen går gradvis bort från konceptet 9-5, kostym och slips och månadslön. Över hela världen har människor uppmuntrats att vara självförsörjande och självförsörjande genom att arbeta bekvämt från sina hem.

Det blir bättre, uppfinningen av virtuella valutor som Bitcoin, Ethereum och liknande bröt hinder för hur frilansare betalas efter att de tillhandahållit sina tjänster till kunder i andra änden av världen. Den konventionella metoden var att hitta människor som kunde betala på din löptid – vad du enkelt kan göra utbetalningar – och de kända metoderna var banköverföring, Western Union och PayPal, som alla hade sina egna utmaningar.

Nu kan frilansare dra nytta av den gränslösa fördelen kryptovalutor erbjuder, vilket gör det enkelt att få betalt för sina tjänster oavsett var de är i världen. Och med kryptovalutor som är mycket efterfrågade blir det väldigt enkelt att hitta vem man ska byta med eller handla på kryptovalutor för lokala valutor.

Fler och ännu fler plattformar dyker upp varje dag där frilansare kan arbeta och få betalt i Bitcoins och andra former av kryptovalutor som de väljer. Nedan listas några platser där du kan hitta arbetsgivare på jakt efter virtuella arbetare eller lägga upp erbjudanden om vad du kan göra i utbyte mot kryptovalutor.

6 jobb som betalar i Bitcoin

# 1. CryptoGrind

En av de bästa platserna för en frilansare att få betalt i Bitcoin är Cryptogrind. På den här plattformen ges användarna möjlighet att bläddra igenom olika sektioner av tillgängliga jobb med hjälp av grundord eller nyckelordstaggar. Frilansaren kan skapa en profil som inkluderar hans CV, grundläggande information och vilken typ av tjänster han / hon kan tillhandahålla. En av de unika funktionerna på plattformen är en frilansares förmåga som dikterar priset på hans tjänster.

Plattformen fungerar också som en escrow mellan arbetssökaren (frilansare) och arbetsgivaren, och håller den överenskomna summan tills tjänsten är helt levererad och arbetsgivaren är cool med jobbet genom att indikera med ett klick på en knapp.

Till skillnad från andra frilansplattformar, CryptoGrind tar relativt mindre ut för att använda sin plattform. Dessutom kan du tjäna ytterligare 2% provision från användare som du introducerar till plattformen från vad de tjänar på plattformen.

Så om du letar efter lite extra inkomst eller bara har några timmar varje dag, varför inte erbjuda din tjänst på den här plattformen för någon som behöver det och få betalt med lätthet.

# 2. XBTFreelancer

Till skillnad från det förra, XBT-frilansare är en anställningsnämnd där arbetsgivare fritt kan lägga upp erbjudanden och alla som kan lämna tjänsten. Jobberbjudanden på plattformen är av flera kategorier, från skrivning, översättning, webbdesign och utveckling, moderering av sociala medier och en mängd andra.

Plattformen uppmuntrar användare att använda sin escrow-tjänst för att skydda dem som tillhandahåller sina tjänster från att bli lurade.

Plattformen har funnits ganska länge och har fått mycket uppmärksamhet från kryptosamhället. Det är ganska enkelt att hitta önskat jobb på den här plattformen beroende på vad du kan erbjuda.

# 3. Myntlighet

Detta är utan tvekan en av de mest populära jobbplattformarna för kryptovaluta på internet idag. Populariteten beror på att det finns ett stort antal arbetsgivare på denna plattform, som ständigt letar efter olika grader av frilansare i inget litet mått. Programmerare, webbdesigners, innehållsförfattare och alla efterfrågas regelbundet på plattformen.


Till skillnad från XBT Freelancer ger arbetsgivarna fullständig information om hur man ansöker om dessa jobb, så som de skickas ut av arbetsgivare. Även om detta i vissa fall kan vara riskabelt, men människor har också kunnat träffa pålitliga arbetsgivare via denna plattform..

Jobbaffisch / arbetsgivare skulle normalt ange betalningsmetoden, som vanligtvis finns i kryptovalutor, men ibland för att vara säker skulle arbetsgivare föredra att arbeta med människor som är registrerade på andra frilansplattformar som Fiverr och Upwork bara för att se till att de inte gör det träffa människor som skulle samla in en förskottsbetalning för ett jobb som ska levereras och försvinna.

i alla fall, Myntlighet kan sägas vara en av de bästa platserna där arbetssökande och arbetsgivare träffas, och oftast är jobb som publiceras på denna plattform på lång sikt.

# 4. r / Jobs4Bitcoins

Till skillnad från de andra är detta en grupp på en social medieplattform som heter Reddit, som har blivit populär genom åren för att lägga upp jobberbjudanden och erbjuda kryptovalutor som betalningssätt, särskilt bitcoins för den som kan slutföra uppgiften.

Om du känner till Facebook-grupper bör du ha en ganska bra förståelse för hur subreddits fungerar.

De r / Jobs4Bitcoins sub-reddit har för närvarande en medlemsbas på cirka 19 000 användare från hela världen. Även om detta inte är en egen plattform, har det blivit mer populärt än vissa plattformar där ute, eftersom det att få något att göra inte är så långt borta och att ansöka om önskat jobb är lika enkelt som att skicka en chattkonversation också.

I skrivande stund har den senaste uppdateringen av Reddit-appen inkluderat en anmälningsfunktion, precis som YouTube, för Reddit-användare. Detta är till hjälp för dem som inte har tid att alltid kontrollera plattformen med jämna mellanrum för jobb som de kvalificerar sig för. Appen meddelar helt enkelt människor om vad som nyligen har publicerats, och frilansare kan enkelt filtrera vad han är intresserad av från vad han inte är.

Även om det är möjligt att hitta personer som vill betala i andra metoder utanför kryptovalutor, men betalningar för tjänster här erbjuds i Bitcoin, Ethereum och andra former av kryptovaluta, båda parter är överens om i början..

# 5. Kryptojobb

Ett annat populärt jobbkort för kryptovalutavärlden. Precis som andra jobbstyrelser använder arbetsgivarna Kryptojobb plattform för att hitta kvalificerade kandidater för olika uppgifter de behöver utföra, på heltid eller deltid.

Plattformen har cirka 5 000 medlemmar vilket gör det till en bra plats för att hitta önskade jobb. Upplagda jobb spänner över en hel del kategorier. För dem som har en ganska bra idé om hur man utvecklar decentraliserade applikationer och fixar andra blockchain-relaterade uppgifter är Crypto Jobs förmodligen det bästa stället att vara.

Författare utesluts inte, eftersom den ökande efterfrågan på erfarna författare fortsätter att öka dagligen. 2 av 10 jobb som publiceras på plattformen bör vara en position för dem som har en känsla för att skriva och som sådan en möjlighet att göra betydande inkomster som gör skrivförmåga via internet.

# 6. Cointelegraph

Cointelegraph är först och främst känd för att släppa uppdaterade nyhetsartiklar om händelser i blockchain- och kryptovalutavärlden. På senare tid har plattformen dykt in i att ansluta sin läsarbas med lediga jobb.

Till skillnad från andra plattformar kan du vara säker på att jobb som publiceras på Cointelegraph kommer från äkta källor eftersom de är korrekt verifierade innan de släpps på plattformen.

Webbplatsens jobbdel finns på underdomänen, jobs.cointelegraph.com. Den enkla att använda plattformen kopplar inte bara människor till deras önskade / avlägsna jobb utan guidar också användare / arbetssökande om bästa praxis när de söker jobb online.

Det är en av de mest pålitliga plattformarna, välkända, respekterade och belägrade av arbetsgivare som letar efter kvalificerade personer.

Vad du behöver

Att arbeta hemifrån kräver att du har en fungerande internetanslutning, en persondator, stabil el och särskilt en kryptovalutaplånbok som behövs för att få betalningar online.

Vilken typ av kryptovalutaplånbok som krävs beror på vilket mynt / token du accepterar. För att undvika att installera flera plånboksappar för kryptovalutor på din telefon kan du enkelt installera en plånbok från tredje part som kan innehålla flera mynt som Exodus, Coinomi, och en hel del mer.

Till sist

Listan som sammanställts ovan har valts anses ha klarat tidens test. Många andra frilansplattformar har kommit och stängt, och få fler har inte riktigt fått den uppmärksamhet som behövs.

Om du använder någon av plattformarna som listas ovan kan du vara säker på att du är ett steg närmare att tjäna pengar online beroende på vilken tjänst du kan erbjuda eller din tillgänglighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map