6 bästa Litecoin-plånböcker för att lagra LTC säkert

Litecoin (LTC) är en av de mest populära kryptovalutorna på marknaden och det har ansetts vara en digital tillgång för att hantera betalningar på ett snabbt och billigt sätt. Att vara en av de äldsta digitala valutorna på marknaden har användare möjlighet att välja bland ett stort antal Litecoin-plånböcker.

Bästa Litecoin plånbok

Bästa Litecoin-plånböcker för din LTC-kryptovaluta

Efter att ha köpt Litecoin i en kryptovalutautbyte är det bästa att göra att förvara den i en kryptovalutaplånbok. Med dessa plånböcker kan du säkert hålla dina digitala tillgångar och använda dem när som helst. 

1. Ledger Nano S

Ledger Litecoin plånbok

Ledger Nano S är en av de mest populära hårdvaruplånböckerna på marknaden. Hårdvaruplånboken är verkligen det bästa för att skydda användarnas medel. Varför? Eftersom den lagrar de privata nycklarna i en nästan okrossbar miljö som skyddar användarna mot hack och tredjepartsattacker.

Att hålla medel i börser har varit ett av de värsta besluten som någonsin tagits av kryptoinvestorer. Även de mest populära och säkra utbytena hackades, med bara några få undantag. Det är därför det är mycket viktigt att hålla pengarna i åtskilda plånböcker.

Ledger Nano S tillåter användare att skicka, ta emot och hålla virtuella valutor via en hårdvaruenhet som kan lagras hemma eller på önskad plats. Även om enheten förstörs eller försvinner kommer användarnas medel att skyddas säkert.

Plånboken har en inbyggd skärm, ett säkert låsbart chip och säkerhetskopieringsfras som hjälper användare att återvinna sina pengar om plånboken går förlorad. Det är möjligt att lagra, inte bara Litecoin utan också många andra digitala valutor på marknaden. Detta är bra för investerare som har ett större antal virtuella valutor i sina portföljer och vill hantera dem alla från samma plats.

Som nämnts tidigare är det nödvändigt att betala en liten summa pengar för att köpa den här hårdvaruplånboken, nära $ 60.

2. Atomic Wallet

 • Hemsida: https://atomicwallet.io/
 • Typ: Plånbok för Litecoin på skrivbordet
 • Användarvänlighet: Enkelt
 • Säkerhet: Säker
 • Kostnad: Gratis

Plånbok för kryptovaluta

Atomic Wallet är en av de mest populära skrivbordsplånböckerna på marknaden. Litecoin-investerare kan enkelt lagra och hantera sina LTC-mynt genom denna stationära plånbok som är byggd med säkerhet, anonymitet och decentralisering i åtanke..

Användare kan hålla sina privata nycklar som finns på datorn. Det är också möjligt att göra swappar mellan valutor, vilket gör det möjligt för investerare att undvika att använda börser. Några av de virtuella valutorna som stöds av denna plånbok inkluderar Bitcoin (BTC), Litecoin, Ethereum (ETH), Monero (XMR) och många andra.

Huvuddragen i denna plånbok är att den ger möjlighet att bearbeta atombyten. Det är inte nödvändigt för individer att vara beroende av ett centraliserat kryptobörs längre för att byta Litecoin mot andra digitala tillgångar.

Det är möjligt att ladda ner Atomic Wallet gratis. Vissa tjänster betalas dock, inklusive möjligheten att köpa digitala tillgångar direkt från plånboken. De har höga provisioner för investerare som vill köpa dessa digitala tillgångar direkt via plånboken.


Om du håller Litecoin här måste du vara säker på att din stationära dator är skyddad mot virus och att ingen har tillgång till de privata nycklarna som är lagrade mer än dig själv.

3. Guarda plånbok

 • Hemsida: https://guarda.co/
 • Typ: Mobil, Desktop Litecoin Wallet
 • Användarvänlighet: Enkelt
 • Säkerhet: Säker
 • Kostnad: Gratis

Guarda Cryptocurrency Wallet

Guarda plånbok är en av de mest avancerade och innovativa Litecoin-plånböckerna för mobila och stationära datorer. Denna plånbok låter dig hålla olika virtuella valutor på bara en plats. Detta ger dig bättre kontroll över dina medel och Litecoin-stöd. Plånboken finns på olika språk för användare från hela världen, inklusive engelska, franska, spanska, polska, tyska och italienska, bland andra. 

Med denna plånbok som inte är vårdnadshavare och multiplatform kan du skicka, köpa, byta och ta emot digitala valutor på bara ett ställe. Användare kan ladda ner denna plånbok för digital valuta för iOS-enheter eller via Google Play. Samtidigt kommer du att kunna lagra Litecoin inte bara på din mobiltelefon utan också på din dator om du har en Mac OS-enhet.

Detta är inte bara en Litecoin-plånbok, eftersom de erbjuder stöd för många andra kryptovalutor, inklusive Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP eller Binance Coin (BNB), bland andra. Guarda har också samarbetat med olika kryptorelaterade stiftelser inklusive Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Binance och Bitcoin Gold (BTG). 

Alla dessa projekt anser att plånboken ger användarna ett värdefullt verktyg för att lagra digitala valutor och hjälpa användare att få en mer användarvänlig upplevelse.

4. Trezor

 • Webbplats: https://shop.trezor.io/
 • Typ: Hårdvara
 • Användarvänlighet: Enkelt men inte lätt för nya användare
 • Säkerhet: Mycket säker
 • Kostnad: betald

Trezor Cryptocurrency Wallet

Detta är ett annat alternativ för användare som vill använda en Litecoin-plånbok för hårdvara. Trezor är en av huvudkonkurrenterna till Ledger Nano S och utvecklades av Satoshi Labs, ett företag i Tjeckien. Denna hårdvaruplånbok stöder ett brett utbud av digitala valutor, inklusive Litecoin. 

Genom att hålla de privata nycklarna offline kan användarna vara säkra på att deras medel skyddas mot attacker och andra hack från tredje part. Med Trezor Bridge kopplas plånboken till den valda webbläsaren så att användare kan ta emot eller skicka pengar.

Detta är en av de säkraste plånböckerna för att lagra digitala valutor på marknaden tillsammans med Ledger Nano S. Det är värt att påpeka att det är enkelt att använda för användare som har grundläggande kunskap om digitala valutor. Plånboken har ett pris på cirka € 99.

5. Lita på plånboken

Lita på Litecoin Wallet

Litecoin-användare kan också ladda ner en av de enklaste plånböckerna att använda på marknaden, Trust Wallet. Det är möjligt att sätta in, skicka och hålla LTC och andra digitala valutor med Trust Wallet i bara enkla steg.

Trust-plånboken har också beslutat att omfamna Segregated Witness (SegWit) för att hjälpa individer på kryptomarknaden att ha de senaste tekniska innovationerna i rymden. Plånboken är väldigt enkel att använda för nykomlingar och den ger flexibilitet och alla nödvändiga tjänster till användare som vill hålla Litecoin i en kryptovalutaplånbok.

Huvudskillnaden med hårdvaruplånböcker är att den kanske inte är lika säker som Ledger Nano S eller Trezor. Ändå är det mycket säkrare att hålla pengar i en online Litecoin-plånbok som Trust Wallet än på en börs som kan hackas när som helst.. 

6 Exodus plånbok

Exodus Litecoin plånbok

Exodus är också en annan erkänd kryptovalutaplånbok som gör det möjligt för Litecoin-innehavare att lagra, skicka och ta emot LTC-mynt på ett snabbt och enkelt sätt. Exodus är en kryptoplånbok som lanserades 2016 som hjälper användare att hantera ett stort antal virtuella valutor. 

Genom att använda den stationära Litecoin-plånboken kan investerare hålla LTC-kryptovaluta och andra digitala tillgångar på samma plats. På detta sätt skulle det inte vara nödvändigt för investeraren att använda olika plånböcker enligt den krypto som den vill ha. 

Plånboken har ett mycket lättanvänt användargränssnitt som är perfekt för nya användare och det kommer att hjälpa avancerade användare att känna sig bekväma medan de håller sina LTC-mynt.

Köp LTC för dina Litecoin-plånböcker

Nu när du vet hur Litecoin-plånböcker fungerar och du har ett val, bör du tänka på om du vill köpa Litecoin-kryptovaluta för din portfölj.

Om du är intresserad av att investera i Litecoin kan du läsa vår artikel om prisprognos för Litecoin och lära dig mer om denna kryptovaluta i vår Litecoin-guide. 

Slutsats

Säkerhet är högsta prioritet när det gäller kryptovaluta. Det handlar inte bara om att köpa eller bryta ett visst mynt. Du måste plocka upp den bästa plånboken för att hålla dina mynt säkert. Observera att mycket säkra Litecoin-plånböcker betalas. Så välj klokt när du väljer mellan säkerhet och pris, för att spara en dollar kan ibland kosta dig förmögenhet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map