6 bästa Bitcoin SegWit-plånböcker för 2019

Segwit (Segregated Witness) aktiverades i Bitcoin-nätverket den 24 augusti 2017 som en mjuk gaffel som är kompatibel med tidigare bitcoin-transaktioner. Sedan dess har bitcoin-plånbokutvecklare och kryptovalutautbyten varit långsamma med att implementera SegWit på sina plattformar. I det här stycket ska vi dock titta på sex av de bästa Bitcoin SegWit-plånböckerna som finns tillgängliga 2019.

Implementeringen av Segwit har därför lett till en snabbare kapacitetsökning och andra blockstorleksökningar som föreslagits. Segwit ger användarna omedelbar 80% avgiftsreduktion. Segwit- och Core-plånböckerna kan också handla sömlöst med varandra, till skillnad från alla andra Bitcoin-gafflar som inträffade.

Din standardplånboksstandard kommer inte att fungera när du försöker återställa dina kryptovalutor på en Segwit-aktiverad plånbok. Ändå kan du överföra dina Bitcoins till en Segwit-plånbok som du skulle skicka till någon annan standardplånbok. Allt du behöver göra är att skapa en ny Segwit-adress från din Segwit-plånbok och skicka dina mynt från din standardplånbok där inne.

De bästa Bitcoin SegWit-plånböckerna (Bitcoin-plånböcker som stöder SegWit)

Ledger plånbok

Ledger Nano S - Den säkra hårdvaruplånboken

Ledger plånbok är en hårdvaruplånbok som låter dig säkert lagra dina privata nycklar på enheten. Nycklarna som lagras i det skyddade området på mikrokontrollern kan inte skickas ut från enheten i klartext. Segwit-adresser aktiverades för Ledger-enheterna den 24 augusti 2017. Även om detta inte helt ersatte de äldre adresserna, är det lämpligt att flytta dina bitcoinfonder till den nyligen genererade Segwit-adressen. Klick här för en steg-för-steg-guide om hur du ställer in en Segwit-adress på Ledger-enheten.

Trezor plånbok

Trezor-plånboken liknar storleksplånboken. Det är också en hårdvaruplånbok. Det var den andra hårdvaruplånboken som snabbt implementerade SegWit på enheten. Det har lagt till nytt kryptovalutastöd och har också uppgraderat sin programvara för optimal användarupplevelse.

Enheten är en säker och smart bitcoin-plånbok (stöder även andra alternativa kryptovalutor) på en USB-enhet, som är liten och lätt.

Samourai plånbok

Samourai Wallet är en annan plånbok för att lagra bitcoin-kryptovalutor som stöder SegWit för lägre och snabbare transaktioner. Teamet har också fokuserat på säkerhet och integritet vilket har gjort plånboken till ett av de bästa valen när man överväger plånböcker för att säkert lagra dina tillgångar.

Plånboken är krypterad på den mobila enheten med AES-256-kryptering. Den har också en säker stiftinloggning som gör det möjligt för användare att ställa in en 5-8-siffrig stift för att komma åt funktionerna i plånboksprogrammet. Det återanvänder aldrig adresser och läcker inte heller värdefulla metadata om dig eller dina transaktioner.


Electrum plånbok

Electrum är en lätt Bitcoin-klient som har funnits sedan november 2011. Den SegWit-aktiverade plånboken skrevs i Python och har en kortkod som är lätt att granska.

Den krypterade plånboken som innehåller dina bitcoins skyddas av ett lösenord som håller tjuvar borta. Kunder behöver inte ladda ner hela blockchain innan de använder applikationen, eftersom de begär information från en server. Transaktioner signeras direkt på enheten och inga data skickas ut utan ditt meddelande. Detta gör Electrum-plånboken till en säker och pålitlig plånbok över tiden.

GreenAddress plånbok

De GreenAddress plånbok är ett opensource-projekt som tillåter användare att skicka och ta emot, och också lagra bitcoins på den enhet som de är installerade på. Den SegWit-aktiverade plånboken integreras med både stationära och mobila enheter och implementerar ett användarvänligt gränssnitt.

Utvecklingens lagmål är att ge bekvämlighet och säkerhet på GreenAddress-plånboken. Enheten implementerar ett multipel tvåfaktorsskydd och autentisering mot skadlig programvara riktad till sina användare.

SegWit pappersplånbok

bästa Bitcoin SegWit-plånböcker

Slutligen avslutar vi vår lista över de bästa SegWit med SegWitAddress pappersplånbok. Den består av en pappersutskrift som innehåller dina offentliga och privata Bitcoin-nycklar och en QR-kod som du kan skanna och skicka bitcoins till plånboken. Denna plånbok är för uber-paranoid, och att lagra privata nycklar blir inte säkrare. Men med tillgången på hårdvaruplånböcker som tjänar samma syfte och är mer effektiva kan pappersplånböcker vara mer tidskrävande.

bästa Bitcoin SegWit-plånböcker

Slutliga anteckningar

Det hör nu till det förflutna att sitta och klaga på höga avgifter och latens i transaktionsbekräftelse i Bitcoin-nätverket. Ovan är några alternativ som du kan börja använda idag. Vi förväntar oss att fler plånböcker och även utbytesstöd aktiverar SegWit på deras plattformar snart.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map