5 Lönsamma kryptovalutor för intyg – del I

Med kryptovalutor finns det några sätt att tjäna lite extra inkomst:

  • Inköp och hodling av kryptovalutor – som prisspikar, så att du får några häftiga inkomster. Problemet med detta är att det också kan gå åt andra håll och du förlorar massor av pengar.
  • Handel med kryptovalutor – försöker köpa lågt och sälja högt. Så enkelt som det låter måste du ha rätt kunskap för att detta ska ge dig in i det.
  • Gruvkryptovalutor – detta kommer att kosta dig lite pengar för att köpa hårdvaruenheter som krävs för att tjäna någon rimlig summa pengar. Även om det är kul att göra kan det vara katastrofalt att välja fel mynt. Den goda delen är att en gruvdrift vanligtvis fungerar för mer än en kryptovaluta, så att du enkelt kan byta.
  • Att sätta kryptovalutor – genom en process som kallas Proof-of-Stake, kan du tjäna lite extra pengar medan du slingrar de kryptovalutor som är intresserade av ännu fler vinster.

Vi kommer att undersöka det fjärde alternativet i den här artikeln för att lära dig hur man tjänar lite extra kontanter från Proof-of-Stake-kryptovalutor.

Hur fungerar Coin Staking?

Staking, även kallat Proof-of-Stake, handlar om att köpa specifika mynt och förvara dem i en bestämd plånbok under en bestämd period utan att spendera dem. Du kan relatera det till en fast insättning i en affärsbank. När den inställda tiden går ut kan du välja att spendera dina mynt + ränta eller investera på nytt för att få fler vinster.

Även om alla dessa låter intressanta, finns det några nackdelar och fördelar du bör ha i åtanke.

Till skillnad från gruvdrift för kryptovalutor, med staking, behöver investerare inte köpa enheter med hög konfiguration för att tjäna. Dessa pengar skulle användas för att köpa mynt till hodl, och ju fler mynt du har, desto mer tjänar du.

En stor nackdel är dock att när mynt är låsta för investeringar kan du inte använda dessa medel förrän investeringsperioden är över. Eftersom dina pengar är med dig, medan du satsar, kan du bestämma dig för att spendera dem ändå, men det betyder att du kommer att förlora all vinst du kunde ha haft om du var tvungen att hålla dina mynt / tokens under den perioden.

Nöja sig med det bästa PoS-myntet

Så, hur vet du vilka kryptovalutor du ska nöja dig med? De här frågorna, men mycket viktiga, har inget enkelt svar. Först och främst måste du identifiera Bevis på insatsmynt, och för det andra måste du välja de mynt som är ansedda. För att göra detta måste du engagera dig i långa timmar av forskning så att du inte får mynt som kommer att upphöra någonstans längs linjen.

Lyckligtvis har du hamnat på rätt artikel. Följande är toppval du kan vara säker på att du investerar några av dina hårt förvärvade pengar och satsar under längre perioder.

Topp 5 du borde prova

I ingen särskild ordning, här är några bra val som vi tycker har ett stort rykte på marknaden. Om du sätter in dessa mynt tjänar du en procentsats som sträcker sig från 20%, 50% och till och med 99% av värdet på dina insatta mynt.

NavCoin (NAV)

Detta är en decentraliserad kryptovaluta som använder peer-to-peer-teknik för att driva, vilket eliminerar mellanhänder som är centrala myndigheter eller affärsbanker som kommer att hantera transaktionen mot en avgift. Med NavCoin-kryptovaluta, ingen äger eller kontrollerar sina transaktioner, och vem som helst kan vara en del av det.

Hur man satsar NavCoin (NAV)

Vad du först och främst behöver är kärnversionen av NavCoin-kryptovalutaplånboken med värdet av de mynt du vill sätta i den.

För att få några tokens att spela måste du köpa med fiat (EUR) eller byta BTC-, ETH-, BNB- eller USDT-kryptovalutor för det på kryptobörser.

När du först skickar några mynt till din plånbok bör dina mynt gå i ett omogent tillstånd som kräver att du väntar cirka 2 timmar eller i 240 block för att vara exakt. Sedan startar satsningen automatiskt utan ytterligare ansträngningar.

På varje NavCoin satsat, du får 5% vilket är 0,05 NAV per år. Så för att göra något väsentligt måste du investera något konkret. Här är NavCoin-kalkylator för att hjälpa dig hur mycket du tjänar på din budget.

För att ladda ner NavCoin Core Wallet för din enhet, Klicka här.

För maximala vinster måste din enhet som du har din plånbok installerad på vara och din plånbok aktiv.

NEO (NEO)

Neo token är inte bara en kryptovaluta; Det är också en plattform för att köra decentraliserade applikationer (dApps) precis som Ethereum blockchain.

Neo, annars känt som kinesiska Ethereum, är en plattform som använder blockchain-teknik för att automatisera digitala tillgångar med smarta kontrakt.

Hur man sätter in NEO (NEO) -token

Att ta dina NEO-mynt ger dig GAS, en annan symbol som används för att betala för tjänster på NEO-blockchain. GAS-token kan också bytas mot andra kryptovalutor på börserna.

Du kan sätta dina NEO-tokens på två sätt, på börserna och i en NEON-plånbok.

Om du väljer att satsa på en börs är det tillrådligt att be supporten för din börs om du får GAS för dina NEO på plattformen. Två favoritbörser bekräftade för att ge användare sina GAS-belöningar är Binance och KuCoin-kryptovalutautbyten.

Om du sätter ihop med din NEON-plånbok krävs det att du installerar NEON-plånboken på din dator. Du kan Klicka här för att få nedladdningslänken.

Du får en 3,34% årligen på insatta mynt. För varje NEO du innehar får du 0,0980 GAS årligen. Du kan använda NEO-kalkylator att veta avkastningen på din investering.

Med NEO behöver du inte din plånbok aktiv för att få dina GAS-belöningar.

Lisk (LSK)

Lisk är en plattform som liknar Ethereum och NEO. Plattformen tillhandahåller en JavaScript-baserad SDK till utvecklare som utökar funktionaliteten för att bygga sin önskade applikation.

Lisk-kryptovaluta (LSK) är den ursprungliga valutan för Lisk-plattformen. Dessa tokens kan förvärvas från vissa kryptovalutautbyten som YoBit, CoinEgg, Bit-Z, Binance, HitBTC, Livecoin och en mängd andra. Lisk kan handlas för dollar, pund och euro. Det kan också handlas / bytas mot andra kryptovalutor.

Hur man sätter in Lisk (LSK) -token

Det första steget för att börja tjäna lite passiv inkomst med Lisk är att ladda ner Core-plånboken för dina LSK-tokens. Att göra det, Klicka här för att ladda ner din Lisk Nano plånboksapplikation för din dator.

När du installerar och ställer in din plånbok, skicka in den Lisk du köpte till den. Det är viktigt att ditt frö sparas på ett säkert ställe så att du inte tappar dina tokens.

Du kan rösta upp till 33 delegater på en gång och högst 101 representanter. Klicka på fliken “Röstning” och välj dina favoritdelegater genom att markera kryssrutorna framför deras namn.

Det kommer att kosta 1 LSK att rösta. Ju fler delegater du röstar, desto mer tjänar du. Nano-plånboken kräver bekräftelse, klicka på “Bekräfta” och det är det.

Eftersom att tjäna LSK-tokens har att göra med att rösta på delegater, är dessa delegater de som anger procentsatsen du får på din investering. Priset varierar mellan 6,25% – 100% beroende på vilken delegat du väljer. Här är en bra resurs som visar Lisk-delegater och procentandel de betalar. Du kan också använda kalkylator att veta den genomsnittliga avkastningen.

Nu när du har gjort det behöver du inte hålla din plånbok aktiv eftersom de delegater du har röstat på har sina noder för dig. För mer nyheter om Lisk kan du kolla in våra Lisk Magazine

ARK (ARK)

ARK ger startups, utvecklare och användare innovativa blockchain-lösningar som skapar ett ekosystem av länkade kedjor. ARK-plattformen är säker och väl utvecklad för massanpassning och kommer att leverera de tjänster som konsumenter och utvecklare vill ha och behöver.

De har också utvecklat en teknik som heter SmartBridge, som är skapad för att låta flera blockkedjor kommunicera med varandra.

ARK-token körs på ARK-blockkedjan och används för att betala för tjänster som görs i nätverket. Du kan sätta dina tokens för lite passiv inkomst. För att få lite kan du byta ut andra kryptovalutor mot det på Binance, Bittrex, Upbit, OKEx och Cryptopia.

Hur man stakar ark (ARK) -token

ARK använder DPoS-konsensusalgoritmen, precis som Lisk-plattformen, kan ARK-innehavare rösta en delegat åt gången. Det kostar 1 ARK att rösta på din valda delegat. Ju fler ARK-symboler du har, desto kraftfullare blir din röst.

Med detta sagt måste du ladda ner Core-plånboken för att hålla Ark-kryptovalutor. För att få det, ladda ner här.

Nu när du har fått rätt plånbok, skicka dina Ark-tokens till den genererade plånbokadressen så är du redo att sätta in dessa tokens.

För att börja satsa, klicka på fliken “Rösta” och “LÄGG TILL DELEGERA” -knappen direkt inuti din plånbok. Välj det delegatnamn du stöder och klicka på knappen “Lägg till delegat”.

Du borde se en ökning av balansen därifrån. Allt du behöver göra är att fortsätta spela för att fortsätta tjäna.

Här är den bästa resursen på webben som vi hittade för att beräkna vad du tjänar på din Ark-investering. Allt du behöver göra är att ange ett belopp och din Ark-adress som innehåller dessa tokens. Du bör se en tabellrapport om hur mycket du tjänar dagligen, vecka, månad och årligen.

Reddcoin (RDD)

En social valuta som den hänvisas till, Reddcoin kryptovaluta gör virtuella valutor enkla att använda för allmänheten som de hävdar. Den digitala valutaplattformen kan integreras sömlöst med stora sociala nätverk, vilket gör att skicka och ta emot tips och små betalningar enkelt, snabbt och enkelt.

Hur du sätter in dina Reddcoins (RDD)

För att komma igång bör du ladda ner RDD-plånboken på deras officiella webbplats för din persondator. Köp några mynt om du inte redan har gjort det och skicka dem till plånboken du just installerat.

Mynten bör ta lite tid att mogna, men när det gör det bör du börja tjäna på dina outnyttjade mynt.

Du får en 6,1% årlig avkastning på din Reddcoin-investering. Så om du innehar 100 RDD, bör du få ytterligare 6.183 RDD-token med din första insättning. Här är Reddcoin Staking Calculator som du kan använda för att beräkna hur mycket du tjänar enligt din investeringsbudget.

Slutsats

Att satsa är inte ett snabbt rika program. Du vill tjäna ett ton på utbetalningar och sedan vara redo att investera ett ton. Det som är bra är att dina mynt ligger i dina händer när du sätter ihop. Du kan välja att avbryta när som helst.

När priset stiger, när du tjänar fler tokens, ökar också värdet (priset) på tokens, så det är en tvåvägs vinst.

Vet att du har kunskapen, fortsätt och genomför den. De flesta av dessa kryptovalutor finns på Binance Exchange.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map