4 kända personer som stödde Ripple (XRP)

Krusning är namnet som delas av en blockchain-plattform och en valuta som först lanserades 2012 som en efterföljande iteration av Ripplepay. Nedan hittar du några av de största människorna som stödde Ripple i sin resa att bli en av de bästa kryptovalutorna någonsin!

Ripple-plattformen har många funktioner, som är ett realtids bruttoavvecklingssystem (RTGS), valutaväxling och remitteringsnätverk. Denna multifunktionalitet möjliggörs genom användning av en gemensam storbok som övervakas och styrs av ett nätverk bestående av oberoende validerande servrar som kontinuerligt jämför transaktionsregister. Det har också ett open source-protokoll som skapades för att möjliggöra snabba och billiga monetära transaktioner.

Ripple (XRP) använder en delad offentlig databas som implementerar en konsensusprocess mellan valideringsservrarna för att säkerställa att de fortsätter inom nätverkets bästa. Valideringsservrarna kan ägas av vem som helst, oavsett om de är en individ eller en institution.

XRP-myntet och Bitcoin delar inte samma design, eftersom det förra aldrig var tänkt att fungera som bara en form av elektronisk valuta. Eftersom Ripple inte bryts kräver det ingen energi och datorintensiva åtgärder som i Bitcoins fall.

När hela kryptomarknaden blomstrade i slutet av 2017-början av 2018 hade Ripple sin högsta pris på 3,83 $, men när kryptomarknaden sjönk i sommar följde Ripple också, vilket ledde det till sitt nuvarande pris på 0,297389 $..

Enligt uppgifter från Coinmarketcap, Ripples XRP-token är nu det största altcoinet och når ett marknadsvärde på 15 miljarder dollar och överträffar Ethereums 13 miljarder dollar. Som ett resultat har ETH avskedats från sin position och blivit den tredje största kryptovalutan, vilket placerar XRP i spetsen som den näst största valutan i världen.

Den nyförvärvade statusen för XRP kan bero på den ständiga publiciteten som Ripple har sett de senaste månaderna.

krusning XRP

Källa: Pixabay.com

Tjänsten har gjort rubriker för dess utveckling och användning, och det har också blivit uppenbart att många kända namn stödde Ripple, dess plattform och dess inhemska mynt.

Lista över de mest kända personerna, som stödde Ripple

Snoop Dogg

Snoop Dogg, Snoop Doggy Dogg, eller Snoop Lion – som han gillade att kallas 2013 – en av de mest kända rapparna från musiken, blev inbjuden av Ripple att uppträda vid deras community-möte under konsensuskonferensen 2018.

Även om han inte har sagt något om att investera eller inneha något XRP, ska vi anta att han stödde Ripple och projektet i allmänhet eftersom han gjorde ett utseende vid evenemanget. Publiken kunde njuta av en intim show utförd av Snoop, som sedan följdes av XRP-lanseringen.

Även om detta bara är spekulation, tror många att Ripple betalade artisten inte bara kontant utan också i XRP-tokens.

Ashton Kutcher


Du kanske vet Ashton Kutcher från sina roller i Two and a Half Men, That 70s Show, Dude Where’s My Car och Punk’d, men Kutcher är också en skicklig riskkapitalist och en av XRPs mest högljudda anhängare.

Med tanke på Kutchers förkärlek för tekniska investeringar var det bara en tidsfråga innan han visade intresse för Ripple och dess XRP-mynt. I maj 2018 avslöjade han att de tillsammans med sin affärspartner Guy Oseary donerade XRP till ett värde av 4 miljoner dollar till Ellen DeGeneres för sin välgörenhetsfond.

“Du tänker alltid på alla andra”, sa Kutcher till talkshowvärd. “Vi ville visa dig att människor tänker på dig.”

“Ripple är i grunden en plattform för att låta människor överföra pengar från bankkonto till bankkonto, person till person, riktigt säkert, riktigt enkelt, riktigt snabbt”, var Kutchers korta förklaring av plattformen för publiken på DeGeneres Show.

Han stödde Ripple genom att grunda riskkapitalföretaget A-Grade Investments och har investerat i över 60 företag och nystartade företag från teknikbranschen, den mest framstående av dem är Skype, Foursquare, Airbnb, Path och Fab.com.

Ashton Kutcher - en av de personer som stödde Ripple

Källa: Ripple XRP News Tech

Madonna

Listan över kändisar som stödde Ripple inkluderar även popdrottningen själv. Det här året, Madonna publicerade på sitt Twitter-konto att hennes 60-årsdag var hennes mål att skicka en betydande donation till föräldralösa barn i Malawi via Ripple-mynt. Efter att partnerskapet offentliggjordes publicerade Ripple (XRP) på sin webbplats att de skulle matcha alla donationer från sångarens Facebook-sida.

Det ursprungliga målet sattes till $ 60.000 av både Ripple och Madonna, men Malawis välgörenhetsorganisation lyckades samla in mycket mer, summan uppgår till $ 200.000 (doneras senare av 800 personer).

Senior Vice President of Operations, Eric van Miltenburg, sa följande angående partnerskapet:

“Vi är hedrade över att vara en del av att höja Malawis fantastiska arbete med några av världens mest underbetjänade barn och är tacksamma mot våra investerare på Sound Ventures för att de introducerade oss och denna viktiga sak.”

Räkningen Clinton

Den tidigare 42: e presidenten i USA., Bill Clinton, blev inbjuden att vara huvudtalare vid Ripples Swell-konferens i San Francisco som ägde rum i oktober.

Ripple uppgav att de valde Clinton eftersom han hade “hjälpt till att inleda en period av extrem tillväxt och antagande av Internet och utformat vad det är idag.”

Clinton stödde Ripple och krypto- och blockchainvärlden i allmänhet och uppgav att den distribuerade huvudteknologin (DLT) har “häpnadsväckande” möjligheter och att den inte litar på nationella gränser.

”Hela blockchain-affären har den potential den gör bara för att den är tillämplig över nationella gränser [och] inkomstgrupper. Permutationerna och möjligheterna är otroligt stora, säger den tidigare presidenten. ”Vi kan förstöra allt genom negativ identitetspolitik och ekonomisk och social politik. Du tänker på det. ”

Bill Clinton - en berömd Ripple-supporter

Källa: ripple.com

Slutord

Ripple har gjort stora framsteg när det gäller att få in många finansinstitut till sin plattform sedan starten. Dess nuvarande nätverk har hundratals av några av världens största banker och betalningssystem.

Dessutom har Ripple Labs ytterligare fått stöd och uppmärksamhet från kända personer, vilket kommer att öka antagandet av plattformen och myntet för mainstream-användning, liksom att göra token användarvänlig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map