10 steg för att bemästra handel med kryptohävlingar

Om du är en nybörjare med hävstångseffekt eller vill vara en, skulle du ha hört detta en miljon gånger. Hävstångshandel Cryptos är farligt. Det är mycket riskabelt och lyxen du måste göra misstag är mycket minimal, särskilt när du handlar med marginal över 20x. Därför är det mycket viktigt att hantera risker för alla affärer du tar. Med detta sagt, här är de 10 stegen du behöver följa för att bemästra Crypto leverage trading.

Om du vill få hävstångshandeln för ett professionellt team av handlare, tillsammans med deras exakta portfölj, lektioner och en komplett kurs för kryptovalutahandel, gå till Boss Crypto Trading Academy – Prova gratis.

Börja smått

Att förstå riskerna med hävstångshandel med Cryptos, att börja med små är det bästa sättet att börja din resa. Att tänka på de pengar som du investerar i marginalhandel är inte ditt längre, det bästa sättet eftersom du inte är säker på hur dina affärer kommer att gå. Skynda dig inte in i den helt. Ha en liten och tydlig portfölj. Lär dig att gå innan du planerar att springa.

Har en plan

Det är mycket viktigt att ha en spelplan innan handel, i synnerhet marginalhandel eftersom det finns en stor riskfaktor. Att spendera det mesta av din tid på att lära dig spelreglerna kan ge dig en bra ledning över att bara hoppa i havet. När du väl har en klar förståelse för de regler du har lärt dig kan du bygga strategier kring dem. Strategi är att en sak som skiljer professionell handel över spel.

Handla Spot-marknaden innan du använder Cryptos

Spotmarknader består av enkel köp och försäljning av alla tillgångar. Diagrammen du ser där är mycket mer stabila än i alla Cryptocurrency-diagram. Varje ny näringsidkare borde vara ständigt lönsam på spotmarknaderna innan de ens överväger att utnyttja handel. Genom att använda hävstång ökar dina vinster och förluster. Det kan vara särskilt bra för dagshandel men se bara till att du vet vad du gör.

Ta vinst och stoppa förluster

Det är en bra praxis att ta ut vinster längs vägen på de vinnande affärer. Om du handlar med hävstångsmätningsrisk för att belöna kommer du troligen att ha ett svårt stopp och ta vinst. Flera veckors swinghandel på plats kan använda både Take Profit och Stop Loss. Stopporder kan också användas mot dig. Det finns många tillfällen där “stopporderjakt” med stora institutioner som driver priset förbi stöd eller motstånd. När detta händer kanske din beställning inte utförs till utlösningspriset utan stänger dig till det värsta möjliga priset där du inte kan göra mer vinster.

Behärska ett kick spark


Att ha en plan innan du genomför en marginalhandel är mycket viktigt och att bemästra en effektiv strategi som kan ge konsekventa resultat kan tjäna dig bättre än att bara veta hundra strategier. Du behöver inte något intellektuellt, av denna världsteknik för att tjäna pengar, bara en enkel taktik som fungerade för dig tidigare och som du är bekväm med är mer än tillräckligt. Hitta din söta plats på marknaden, välj din favoritkryptovaluta och håll dig till din plan. Om du inte har en plan bör du inte vara på slagfältet. Handlare som tenderar att utföra slumpmässiga order utan en plan förlorar vanligtvis sina pengar, särskilt med avseende på marginalhandel.

Handelskvalitet över kvantitet

Ett vanligt misstag som Crypto leverage-handlare gör är deras önskan att alltid vara i en handel. Att jaga marknaden under tuffa förhållanden är inte alls ett bra beslut att göra i marginalhandel. Du bör ha tålamod för att vänta på affärer som har större sannolikhet att vinna över att förlora affären. Du måste också alltid ha en exitstrategi för att hantera risker. Håll dig borta från stabila prisåtgärder om du inte har en algoritm som har förmågan att skalpa en platt marknad. När marknaderna är ineffektiva är det bästa du kan göra att vara tålamod och vänta.

Handla med fiat när priserna är höga

Det är en allmän praxis att de flesta altcoins handlas med Bitcoins, eftersom i de flesta börserna är altcoins parade med BTC. Att handla altcoins är ett bra sätt att samla mycket BTC. Men när du hämtar handel under trender med kryptobjörnar är det ofta bäst att använda USD eller andra fiatvalutor som din ammunition. Att använda en avskrivningstillgång som säkerhet kan öka dina förluster.

Hantera risker

Oddsen för att du vinner en handel garanteras inte alls även om du har den mest effektiva handelsstrategin med de bästa marknadsförhållandena, särskilt när du handlar Cryptos på hävstångseffekt. Det finns inga absolutter i handeln och ingenting garanteras någonsin. Därför är riskhantering mycket viktigt för att mildra förlusten. Teknisk analys är ett effektivt sätt att läsa prisåtgärden och utforma din strategi. Minska motpartsrisk, Positionsstorlek, ställa in stopp eller säkra din position och gå lätt på hävstång är några av de steg du kan ta för att minska risken medan du utnyttjar handel Cryptos.

Lås in vinster och diversifiera

I det ögonblick du inser att du tjänar livsförändrande pengar är det bättre att ta in några av dina mynt för att låsa in vinsten. Det innebär att ta bort pengar ur kryptomarknaderna helt och diversifiera dem någon annanstans. Om du lyckas göra detta perfekt har du redan vunnit spelet.

Ta pauser och lär dig

Handel är beroendeframkallande, särskilt när du ser några enorma vinster genom att utnyttja handel med Cryptos. Träna och meditera. Att spendera tid med din familj och vänner kan slappna av dig mer. Du behöver den lugnet när du ser prishandlingsscheman hela dagen. Spendera lite tid på att undersöka utvecklingen som händer. Varje dag finns det några eller andra nya innovationer i Crypto-rymden. Förstå vad de som lärande och förvärv av kunskap är en ständig process. #Cryptolove

Bildkälla: BitcoinExchangeGuide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map