10 bästa Ethereum-plånböcker för att säkra din ETH

Att ha en säker Ethereum-plånbok är avgörande för alla som äger ETH-mynt. Ethereum (ETH) är en av världens mest kända kryptovalutor och näst största efter marknadsvärde. Det fortsätter sin utveckling och expansion och det är inte konstigt att fler entusiaster vill investera i plattformen.

Med det sagt, om du planerar att köpa Ethereum såväl som att handla eller hålla ETH, är det viktigt att hitta en säker Ethereum-plånbok som passar perfekt för dina behov. Om du precis börjat i kryptovärlden och Ethereum är din favoritkryptovaluta, kan det vara förvirrande att välja rätt plånbok eftersom det finns många faktorer att tänka på, för att inte tala om ett stort antal Ethereum-kompatibla plånböcker där ute.

Om du för närvarande är ute efter de bästa Ethereum-plånböckerna, se till att du kolla in vår lista:

1. Ledger Nano S

De Ledger Nano S är nästan allestädes närvarande bland seriösa Ethereum-handlare, och av goda skäl – det är för närvarande en av de bästa digitala plånböckerna. Ledger Nano S är en hårdvaruplånbok som erbjuder stöd för Ethereum och alla typer av ERC-20-tokens, liksom andra kryptovalutor (Bitcoin, Ripple och Litecoin, för att nämna några) – allt detta till en mycket konkurrenskraftig pris.

Den huvudsakliga försäljningsargumenten för denna Ethereum-plånbok är den starka säkerhet den ger. Dina kryptovalutor lagras offline på enheten. Ledger Nano S inkluderar tvåfaktorautentisering, säker PIN-kod och tillgänglighet för återhämtningsfrö. Ledger Nano S inkluderar också integrationer med MyEtherWallet (en annan Ethereum-plånbok) för att skicka, ta emot och lagra tokens. Det fungerar på Windows, macOS och Linux.

2. Trezor

Precis som Ledger Nano S, Trezor är också en hårdvaruplånbok som stöder lagring av Ether och alla typer av ERC-20-tokens. Trots att den uppfanns för att hålla Bitcoin är Trezor nu en av de mest populära Ethereum-plånböckerna som kan användas med MyEtherWallet webbgränssnitt. Det erbjuder stöd för Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BTH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE), Ethereum Classic (ETC) och många andra kryptor.

Den har avancerade säkerhetsfunktioner som 2-faktor autentisering, SSH, samt kryptering via GPG. Den är lätt, kompakt och finns i två färger: vit och svart. Det är kompatibelt med Windows, macOS och Linux.

3. Lumi plånbok

De Lumi Crypto plånbok är en mycket säker kryptovaluta och Ethereum-plånbok som tillåter användare att lagra sina privata nycklar och hantera sina kryptovalutor på ett snabbt och enkelt sätt. Specifikt är Lumi-plånboken perfekt för Ethereum-innehavare och investerare eftersom det gör att de kan hantera inte bara ETH utan också mer än 1200 ERC20-tokens.

Lumi Wallet erbjuder också stöd till bland annat Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) och EOS. Detta gör denna plånbok till en av de mest attraktiva för krypto- och ETH-innehavare. För tillfället kan användare hantera sina medel via sin webbversion av att använda mobilplånboken som kan laddas ner från App Store eller Google Play.

Dessutom skulle Lumi Collect tillåta dig att hantera och lagra ERC-721-tokens som är kända som icke-fungibla tokens eller också krypto-samlarföremål. Detta är bra för spelare som behöver hantera varor från olika spel. Alla föremål kan visas i plånboken och det skulle tillåta användare att spela spel direkt på den mobila enheten.

4. KeepKey

KeepKey är en USB-aktiverad hårdvaruplånbok som har samma funktioner som Ledger Nano S och Trezor. Det är den dyraste Ethereum-hårdvaruplånboken från vår lista, förmodligen på grund av dess större skärm. En av de viktigaste höjdpunkterna i denna plånbok är dess förmåga att generera privata nycklar med hjälp av en maskinvarubaserad slumptalsgenerator. Precis som de andra två kommer det med stöd för några av de mest populära operativsystemen.


produkt5

Källa: https://www.keepkey.com

5. MyEtherWallet

Om lite mer tillgänglighet är vad du vill ha från dina Ethereum-plånböcker, blir det inte mycket bättre än MyEtherWallet. Det är den mest populära webbaserade Ethereum-plånboken och låter dig logga in på valfri enhet med bara ett användarnamn och ett lösenord. Som nämnts tidigare erbjuder den integration med hårdvaruplånböcker som de tre som nämns ovan. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar stöd för smarta kontrakt, ETH till BTC-swap-anläggning samt möjligheten att lagra dina Ethereum privata nycklar på din dator, vilket ger bättre säkerhet jämfört med andra plånböcker av denna typ.

6. Mist

Dimma är den officiella Ethereum-plånboken, och den är utformad för att erbjuda säker lagring för alla dina ETH och alla typer av ERC-20-tokens. Det är ganska enkelt att ladda ner, installera och ställa in på din dator och är också mycket användarvänligt, så det kräver inte mycket teknisk kunskap att använda det. Du får möjlighet att komma åt både offentliga och privata nycklar samt att utföra transaktioner.

7. Exodus

Exodus är ännu en stationär plånbok med flera valutor som är en favorit bland Ethereum-communityn. Några av de främsta fördelarna med Exodus är dess attraktiva GUI (med tydliga och vackra cirkeldiagram för din portfölj), den inbyggda ShapeShift (användbar för att utbyta kryptovalutor med nästan ingen ansträngning) och det faktum att den stöder dussintals populära kryptor som Bitcoin, Litecoin, Dash och Zcash och många fler. Exodus är tillgängligt för Windows, macOS och Linux. En av de största nackdelarna med Exodus är det faktum att det inte stöder smarta kontrakt.

8. MetaMask

MetaMask är ett annat populärt val bland Ethereum-fans. MetaMask är ett webbläsartillägg som ger omedelbar åtkomst till Ethereum Network. Den är tillgänglig för Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, liksom modig. Det låter dig lagra, ta emot och skicka Ether samt få åtkomst till dApps i Ethereum-ekosystemet.

En av de största fördelarna med MetaMask är det faktum att det kan kryptera dina lösenord och lagra dem på din dator, som senare kan exporteras mycket enkelt. För en avancerad användare kan plånboken verka intuitiv, men sanningen är att MetaMask på grund av sin natur kommer att kräva lite att vänja sig, särskilt när det gäller nybörjare.

ethereum metamask krom

Källa: https://metamask.io/

9. Jaxx

Jaxx är mest känt på grund av sin popularitet bland iOS- och Android-användare. Men om du vill ha en webbläsare som fungerar på de flesta av dina enheter, är Jaxx definitivt vägen att gå eftersom den också erbjuder stöd för Windows, macOS, Linux, och det kommer också i form av en Chrome-förlängning.

Det är en plånbok med flera kedjor som erbjuder stöd för några av de mest populära kryptovalutorna, som Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin, Dash, DAO, Litecoin, Bitcoin Cash, REP och mer. Den har en ganska användarvänlig design, några mycket robusta säkerhetsfunktioner, och bäst av allt erbjuder den stöd för smarta kontrakt.

Hem

Källa: https://jaxx.io/

10. Guarda

Guarda är förmodligen det mindre kända Ethereum-plånboksalternativet från vår lista, men precis som Jaxx erbjuder det stöd för alla större operativsystem, stationära och mobila enheter. Det fungerar på Windows, macOS och Linux samt på mobila plattformar som iOS och Android. Det kommer till och med i form av en webbplånbok.

Den stöder alla typer av ERC-20-tokens, liksom Ethereum, Zcash, Ripple, Dash och EOS.

Guarda är också känt för en viss säkerhetsfunktion, nämligen att den inte lagrar någon klientinformation, plånboksdata eller privata nycklar. I själva verket lagras den privata nyckeln i enhetens säkra minne och raderas om du loggar ut från plånboken.

affisch

Källa: https://guarda.co/

Slutsats

Även om det kan tyckas att det finns många alternativ, kom ihåg att Ethereum-ekosystemet fortfarande är ett relativt nytt koncept. När blockchain-tekniken utvecklas kommer Ethereum som helhet att göra. Det finns goda chanser att framtiden kommer att föra med sig en ny våg av plånböcker. Tills det händer hoppas vi dock att du hittar en som passar perfekt för dina behov. Välj vist.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map