OKEx ser 7 nya DeFi-listor, fler kampanjer och största OKB-bränning

OKEx Weekly Update ger en översikt över kampanjer, tävlingar, listor och diskussioner som anordnas varje vecka

Den här veckan på OKEx avslutade vi den nionde omgången av OKB Buy-Back & Bränn tillsammans med listning av fler tokens och derivat, som SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE och KSM, för att stödja vårt DeFi-ekosystem. 

Vi lanserade också OKEx-belöningsprogrammet för krypto-rookies för att lära sig att handla på OKEx medan vi tjänar BTC och USDT. Nya marknadsföringsaktiviteter pågår också, inklusive OKExAlts YouTube Video-giveaway och nya myntlistor. Slutligen uppgraderade vi också vårt nivåplan för underhållsmarginalkvot – vilket innebär att du nu kan handla med högre hävstång!

Nionde OKB-återköp & Bränna 

I våra fortsatta ansträngningar för att främja OKB-ekosystemets hållbarhet och tillhandahålla större långsiktigt värde för OKBelievers slutförde vi den nionde omgången av OKB Buy-Back & Bränn mellan 1 juni och 31 augusti. 

Denna omgång var den största någonsin, med 30% av transaktionsavgifterna från spotmarknaden för att återköpa och bränna totalt 3 816 358,49 OKB, motsvarande 21 000 000 USD.

Kampanjer

OKExAlts YouTube Video Giveaway

Titta på vår tredje #OKExAlts-videon när vi guidar dig genom två av de vanligaste typerna av altcoins – gruvbaserade mynt och stallmynt. Du kan också prenumerera på vår Youtube-kanal, gilla videon och följ reglerna i beskrivningsrutan för att gå in i vår tidsbegränsade USDT 100-givning. Kampanjen pågår till 23:59 UTC den 6 september. 

OKEx-nybörjarbelöningar

OKEx-belöningsprogrammet gör att alla nybörjare i OKEx får $ 80 i värde för BTC och USDT helt enkelt genom att köpa, sätta in och handla krypto. Registrera dig och lär dig hur du får dessa belöningar nu.


UMA-lista x Twitter-bonuskampanj 

Gå med i UMA-bonusevenemang på vår Twitter att dela 2000 UMA-prispotten genom att utföra dessa enkla steg: retweet, kommentera och tagga två vänner. Vi väljer en lycklig vinnare för en 100 UMA-bonus och 30 användare för en 30 UMA-bonus. 

Tjäna upp till 200% april på UMA (exklusivt för nya OKEx-användare)

Under UMA-kampanjen måste deltagarna netto hålla minst 10 UMA-token. De 100 bästa nya användarna som sätter in eller handlar UMA på OKEx får upp till 200% APR. Registrera dig före 18:00 UTC den 9 september för att dra nytta av denna kampanj. 

Tjäna upp till 200% KLAY (exklusivt för nya OKEx-användare)

Under kampanjperioden för KLAY kan användare som har token på OKEx njuta av upp till 200% årlig procentavkastning. Totalt kommer 100 000 i KLAY att delas ut och kampanjen kommer att pågå fram till 2:00 UTC den 10 september.

Nya listor den här veckan

OKEx noterade sju nya DeFi-tokens den här veckan – SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE och KSM – tillsammans med marginalhandel & besparingar och eviga byten för fler DeFi-tokens.

SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap är nästa steg framåt i Uniswap-protokolldesignen. SushiSwap har tagit Uniswaps eleganta kärndesign och lagt till community-orienterade funktioner som hjälper till att förbättra protokollets system och ger ytterligare fördelar för de inblandade.

YFVärde (YFV)

YFV är styrelsen för YFValue-protokollet. Det syftar till att göra det verkliga värdet av avkastningsjordbruksfinansiering tillgängligt för alla användare via dess unika funktioner, såsom att rösta om inflationens tillförsel, och ett referenssystem med automatisk förbränning helt i kedjan.

PowerPool (CVP)

PowerPool är ett protokoll som erbjuder en bekväm lösning för att slå samman styrningstoken. Det gör det möjligt för tokeninnehavare att låna ut, samla och låna styrningstoken, få intäkter från dem och samla styrningsstyrka i protokoll baserat på Ethereum. Det syftar till att utöka nyttan av styrningstoken till slutanvändarna och tillhandahålla en ny nivå av samordning för beslutsfattande i Defi-ekosystemet.

UMA (UMA)

UMA är en plattform för DeFi-kontrakt byggd för att möjliggöra Universal Market Access och driva de finansiella innovationer som möjliggörs av tillståndslösa, offentliga blockkedjor, som Ethereum. Den definierar ett open source-protokoll som gör det möjligt för två motparter att bygga sina finansiella kontrakt. UMA-kontrakt är säkrade med enbart ekonomiska incitament, vilket gör dem självförstärkande och allmänt tillgängliga.

Klaytn (KLAY)

Klaytn är en servicecentrerad plattform av företagsklass som ger en användarvänlig blockchain-upplevelse. Det gör det möjligt för företag och entreprenörer idag att fånga värde med blockchain-teknik genom att kombinera de bästa funktionerna i både offentliga blockkedjor och privata blockkedjor via en effektiv hybriddesign.

UniTrade (TRADE) 

UniTrade är en helt decentraliserad handelsplattform i DeFi-rymden byggd ovanpå Uniswap-likviditetspooler och kräver ingen KYC, inga konton och har inga handelsgränser. Du kan börja handla TRADE på OKEx.

Kusama (KSM)

Kusama är ett nätverk byggt för förändringsagenter för att ta tillbaka kontrollen, gnista innovation och störa status quo. För utvecklare är Kusama en beprövningsplats för runtime-uppgraderingar, kedjestyrning och fallskärmar. 

SUSHI: Marginalhandel & Besparingar och evig byte 

SUSHI-marginalhandel, sparfunktion och myntmarginerad och USDT-marginal evig swap började börja från 9:30 UTC den 3 september. Du kan läsa mer om bytespar och krav på avgiftsnivå här. 

YFI / YFII / DOT: Marginalhandel, besparingar, eviga byten & Futures

Förutom lanseringen av YFI & YFII marginalhandel och sparande, nu kan du handla YFIUSDT swap och YFIIUSDT swap, samt DOTUSD swap, DOTUSDT swap och YFIUSD swap med upp till 75x hävstång.

CRV & UMA: Marginalhandel & Besparingar och evig byte 

CRV- och UMA-marginalhandel, sparande och myntmarginerade och USDT-marginaliserade eviga swappar gick i drift klockan 7:00 UTC den 4 september. Du kan läsa mer om bytespar och krav på avgiftsnivå här. 

Produktuppgraderingar

Justering av terminer och schemalagd underhållsmarginalförhållande

Efter vår senaste justering av Futures and Perpetual Swap Tiered Maintenance Margin Ratio Schema kan användare njuta av handel på OKEx med högre positionsgränser och högre hävstång – upp till 125x. Läs mer här.

Justering av schema för nivånivå för underhållsmarginal

OKEx har justerat schemat för nivånivå för underhållsmarginal från 7: 00–7: 30 UTC den 4 september. Nu kan du handla följande mynt med 10x hävstång: BTC, ETH, EOS, LTC, OKB, ETC, BCH, XRP, TRX, BSV, DASH, NEO, QTUM, ADA, ATOM, IOST, IOTA, ONT, ZEC och XMR. Dessutom kan användare handla följande med 5x hävstång: LINK, DOT, XLM och ALGO.

Du kan granska detaljerna om hävstången efter justering här.

Permanent swapupphängning

För att optimera vår tjänst och förbättra användarnas handelsupplevelse uppgraderade vi vårt eviga bytesystem kl. 12–12: 03 UTC den 3 september.

OKEx vid evenemang

Tidigare händelse: OKExDeFi Roundtable – Aave

I den här rundabordet bjöd vi in ​​Stani Kulechov, VD och grundare av Aave, att dela med sig av sina insikter om krypto- och DeFi-utlåningsinnovationer. 

Se hela sammanfattningen här för att lära sig mer om systemet bakom Aave och Storbritanniens elektroniska pengelicens, den kommande Aave v2, hur Kulechov ser de centraliserade spelarna i DeFI-rymden, och hans åsikter om DeFi i allmänhet.

OKExDeFi Roundtable: Aragon

I OKEx DeFi Roundtable 7 talade vår VD, Jay Hao, med Luis Cuende, grundare och VD för Aragon, och diskuterade framtiden för decentraliserad autonom styrning.

Prenumerera på vår officiella YouTube-kanal för hela avsnittet och andra videor från vår OKExDeFi Roundtable-serie.

Kommande evenemang: OKExDeFi AMA-serien – Universal Market Access (UMA)

Den 8 september bjuder vi in ​​Hart Lambur, medgrundare av Universal Market Access, på vår officiella Telegram-kanal. Ställ in från 12:00 till 13:00 UTC för livediskussionen om UMA, en decentraliserad plattform för finansiella kontrakt. 

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map