Hur man deltar i OKEx Jumpstart 11th Project DEAPCOIN (DEP)

STEG ETT: REGISTRERA PÅ OKEx OCH PASS KYC 2 NIVÅVERIFIERING

Klicka på OKEx-hemsidan "Bli Medlem" längst upp till höger för att registrera dig på OKEx. Du kan registrera dig via e-post eller telefon, då skickas en 6-siffrig kod systematiskt, fyll i rätt nummer, så slutför du registreringen.

För att delta i OKEx Jumpstart måste du klara KYC 2-nivåverifiering i förväg. Logga in på ditt konto och klicka "KYC-verifiering" under din profilikon. Det finns tre tre verifieringsnivåer totalt, var och en innehåller olika informationskrav och 24-timmars uttagsgränser. Ange din individuella information för att klara KYC-verifieringen. Observera att vissa områden inte är kvalificerade att delta i Jumpstart, vilket finns i tillkännagivandet.

STEG TVÅ: KÖP CRYPTO OCH HANDEL

De nya reglerna för OKEx Jumpstart inkluderar OKBelievers Exclusive Allotment Session och OKTraders Exclusive Allotment Session. Användare måste antingen inneha minst 100 OKEx-plattformskrypto – OKB är OKBelievers, eller handla inte mindre än 5 BTC-motsvarande belopp för att vara OKTraders.

För att köpa OKB måste du klicka "Köp Crypto" i det övre menyraden och välj sedan OKB, valutan som ska köpas och betalningsmetod. Fyll i valutabeloppet i rutan så beräknar systemet hur mycket OKB du får. Lägsta tröskelvärdet är 100 OKB, och nu är OKB-priset $ 4,42, då kan vi fylla i “442” och klicka "Köp nu" för att hoppa till tredje parts betalningssida. Efter att betalningen har betalats överförs 100 OKB till din OKEx-plånbok. Du kan kolla in det "Tillgång".

Du kan också handla med andra kryptor för att vara OKTrader. Klicka på i det övre menyfältet "Handel" och välj sedan "Spothandel", du kan välja handelspar på vänster hand för att köpa krypto behovet. Vi kommer att beräkna ditt ackumulerade handelsvolym motsvarande BTC-belopp sedan OKEx grundades, inklusive både spothandel och marginalhandel.

STEG TRE: FÅ TILLDELNINGSKOEFFICIENT

För att få den högsta tilldelningskoefficienten måste du hålla konsekvent minst 2500 OKB 5 dagar före token försäljning sista slumpmässiga ögonblicksbildstid, eller ditt ackumulerade spothandelsbelopp sedan OKEx-etablering är högre än 100 beräknat i BTC.

I ett nötskal, ju högre mängd OKB du har, desto högre tilldelningskoefficient garanteras. Om du inte håller OKB 5 dagar i förväg kan du köpa en större mängd OKB före tokenförsäljningens sista slumpmässiga ögonblicksbild för att nå tröskeln för deltagande. Observera att vi slumpmässigt kommer att ta ögonblicksbild av användares OKB-innehav varje dag, inklusive finansieringskonto, Spot-konto, Fiat-konto och marginkonto.

När det gäller OKTraders, var god notera att den historiska ackumulerade spothandelsvolymen inkluderar volym för handel och marginalhandel.

Tilldelningsformeln, individuell tilldelningskoefficient och OKB-ögonblicksbilder kan ses på OKEx Jumptusers hemsida och tillkännagivandet.

STEG FJÄRRE: MÖRKNINGSFÖRSÄLJNINGSSESSION DEN 8: e APRIL


OKEx Jumpstart-tokenförsäljning kommer att lanseras den 8 april. OKBelievers exklusiva tilldelningssession öppnar 04:00 (UTC) och OKTraders tilldelningssession öppnar 05:00 (UTC). Varje session med tokenförsäljning kommer att pågå i 30 minuter. Det finns ingen prenumerationsgräns innan den slutar.

Ta exempel på OKTraders Privilege Allotment Session.

Klicka på ”Jag har läst” på OKEx Jumpstart-hemsida efter att ha läst meddelandet.

Nu kan du kontrollera reglerna för tokenförsäljning, tilldelningsinformation, din tilldelningsgrad och nedräkning av tilldelningen.

Klicka på “Tilldelningsinformation” och gå in på sidan DEP Sale.

Fyll i DEP-tilldelningsbeloppet så beräknar systemet hur mycket OKB det kommer att kosta. Du kan se ditt totala OKB-saldo här.

Klicka på “Prenumerera”, då kommer du att prenumerera i kö och ditt tilldelningsresultat kommer att meddelas 30 minuter efter att sessionen avslutats.

Detaljer som individuella prenumerationsgränser och växelkurs för varje tokenförsäljning kommer att meddelas i OKEx Jumpstart x DEAPCOIN (DEP) Detaljerad försäljning av token.

När tilldelningsperioden är slut krediteras tokens till användarnas OKEx-finansieringskonto och motsvarande belopp OKB dras av. Eventuellt återstående belopp av OKB i vänteläge för prenumeration frigörs. Den andra tilldelningssessionen börjar efter att vi har beräknat resultatet. Du kan använda OKB som släpptes från den första sessionen i den andra sessionen.

Nu har du framgångsrikt deltagit i OKEx Jumpstart. Då kan du vänta på kryptolistan för vidare handel. DEP / USDT-handelsparet kommer att vara öppet kl. 7:00 (UTC) och DEP / USDK kl. 9:00 (UCT), samma dag som Jumpstart-token-försäljning.

Om du har några frågor angående reglerna eller transaktionerna kan du kontakta vår online kundsupport eller skicka en biljett.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map