Analys av Bitcoin | 3-Bullish Ljusstake Line

Det finns en trend att stiga och falla, läsa prisspråket;

Det finns en signal att köpa och sälja och säga farväl för att känna affären.

I den här sessionen kommer vi att lära oss olika hausseartade Candlestick Line-kombinationer och visa dig de mest effektiva sätten att analysera dem.

Först kommer vi att introducera “Dawnstar”, ett visuellt tecken indikerar början på en uppåtriktad kryptokurrency.

Vi har cirklat en Dawnstar i röd linje.

En vanlig ”Dawnstar” består av 3 Ljusstake-linjen. Den röda linjen till vänster kallas en yttre cirkel. Och mitthandtaget är en Doji. Det ser ut som ett + -tecken. ligger under den yttre cirkeln. Och den gröna linjen är en lång inre cirkel.

Här är saken, oavsett om det är en Dawnstar eller inte beror på längden på den tredje / Inre cirkeln. slutkursen för den inre cirkeln är nyckelindikatorn, den måste uppfylla 50% av första raden.

När vi väl bekräftat är det en Dawnstar. Vi kan bedöma den hausseartade styrkan i den rådande trenden med en mycket viktig faktor – slutkursen för “Inner Circle”. Vi har tre fall här: I allmänhet, om slutkursen bara översteg 50% av den yttre cirkeln, är den hausseartade styrkan anses relativt svag.

Om stängningskursen är mycket nära öppningskursen för den yttre cirkeln anses den hausseartade styrkan vara relativt stark.

Och slutligen, om slutpriset översteg öppningskursen för den yttre cirkeln, är den hausseartade styrkan betydligt stark.

Vad vi har nämnt är bara de typiska exemplen på en Standard Dawnstar. Mönstret på en Dawnstar varierar dock på marknaden och skiljer sig från vad vi just såg. Så vi har extraherat några riktiga exempel för din referens. Låt oss gå igenom dem en efter en!

Här är tre typer av “Dawnstar” med olika mönster. Och du får se hur de ser ut i den aktuella trenden. Låt oss se den första. Mittlinjen är inte en “Doji” -rad, den ser mer ut som en “T-linje” än en “+” -rad.

Vi kan se att priset sjönk kraftigt. Och sedan dök “Dawnstar” upp. Priset slutade sedan sjunka och steg istället

Här är den andra. Den mellersta delen bildas av två små ljus.

Medan priset gick upp dyker en “Dawnstar” upp. Och priset fortsatte att stiga efter det.


Här kommer den sista kombinationen. Dawnstar består av tre små ljus eller dojilinjer.

Efter att priset sjönk kraftigt uppstod en Dawnstar. Och priset tog snabbt upp.

Därefter kommer vi att lära oss om en annan hausseartad Candlestick Line-kombination, kallad “Bullish due of swallow”.

Så, det huvudsakliga kännetecknet för Bullish på grund av svälja är att den gröna kroppen helt täcker den röda kroppen. Det betyder att den yttre cirkeln sväljs upp av den inre cirkeln, vilket indikerar att den hausseartade kraften gör en stor motattack.

Hur man bedömer den hausseartade styrkan?

För figur 1, svällde den gröna kroppen bara den röda kroppen, denna kombination föreslog den svagaste hausseartade styrkan;

För figur 2 är den gröna kroppen betydligt högre än den röda kroppen. Till och med dubbelt så stor som den röda. Kombinationen representerar en mycket stark hausseartad styrka;

I det sista fallet slukade den gröna kroppen upp många av de röda kropparna, och den här har den starkaste hausseartade styrkan.

På marknaden finns det många Bullish på grund av svalkombinationer som inte ser lika perfekt ut som ovanstående fall. Vi kommer att diskutera några faktiska scenarier från marknaden.

Vi kommer att visa 3 Bullish på grund av svalkombinationer, att den inre cirkeln inte täckte den yttre cirkeln helt.

För det första exemplet sjönk priset först kraftigt, och det slutade efter Bullish på grund av svalkombination. Den fortsatte sedan att stiga.

För den andra täckte den inre cirkeln två yttre cirklar och bildade en Bullish på grund av sväljmönster. Och en hausseartad trend följde efteråt.

För det sista fallet täcker den inre cirkeln tre yttre cirklar och priset höjs kraftigt efteråt.

Vi kommer att se den sista hausseartade Candlestick Line-kombinationen, kallad Tower Bottom.

För en standard tornbotten bildas den av en yttre cirkel och följde en grupp med 5 eller fler små yttre cirklar och inre cirklar i mitten och en lång inre cirkel på höger sida.

Helheten ser ut som ett inverterat torn, så det heter tornets bottenform.

En viktig faktor som gör en effektiv Tower Bottom är att slutpriset för den sista inre cirkeln måste överstiga 50% av den yttre cirkelkroppen på framsidan.

När vi väl vet att det är en Tower Bottom kan vi bedöma marknadens hausseartade styrka utifrån slutkursen för den senaste Inner Circle.

Om slutkursen för den inre cirkeln precis passerade 50% -gränsen är den hausseartade styrkan svag.

Om den inre cirkelns slutkurs ligger nära den yttre cirkelns öppningskurs är den hausseartade styrkan relativt stark.

Och slutligen, om den inre cirkelns slutkurs är mycket högre än ingångspriset för den yttre cirkeln. Den hausseartade styrkan är betydligt stark.

Naturligtvis kommer tornbotten inte att se ut precis som i den verkliga trenden. Så kom ihåg att vi måste vara flexibla. Låt oss ta en titt på vad som är faktiskt "tornbas" på marknaden är.

För diagram ett är det faktiska utseendet mycket nära det schematiska diagrammet för tornbotten.

Denna skärmdump är från 6-timmarsdiagrammet för EOS / USDT i

OKEx C2C handelsområde. Vi kan se tornets botten uppträdde i upptrenden, och den följde av en ny uppsvängningsrunda.

Och det här är en annan variant. Den mellersta delen av tornet bildas inte av mycket litet ljus utan en kombination av långa och korta ljus.

Skärmdumpen är från 12-timmarsdiagrammet för EOS / USDT i handelsområdet OKEx C2C. Efter att priset sjönk kraftigt bildades en tornbotten. Priset slutade sedan falla och bildade en vändning.

Slutligen, för att avsluta allt vi har introducerat i videon:

Det finns 3 klassiska Bullish-ljuskombinationer. Den första är “Dawnstar”, vilket tyder på en ljus kommande prisuppgång.

Den andra är ”Bullish på grund av svälja”, vilket indikerar att den hausseartade makten gör en stor motattack.

Och den tredje är “Tower Bottom”, vilket tyder på en uppåtriktad vändning.

Här kommer slutet av vårt avsnitt, vi visar dig de mest negativa sätten att analysera olika hausseartade diagramkombinationer,

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map