OKEx Tjäna får UNI & YFI, medan MixTrust Mining kommer till Jumpstart

OKEx Weekly Update ger en översikt över kampanjer, tävlingar, listor och diskussioner som anordnas varje vecka.

Den här veckan på OKEx fortsatte vårt populära OKEx Jumpstart Mining-initiativ med ytterligare två lovande DeFi-protokoll: MixTrust och Flamingo. Under tiden har OKEx Earn lagt till Uniswap och längtar efter att användare ska få passiv inkomst med höga avkastningar och större flexibilitet..

Vårt DeFi-ekosystem välkomnade också tre nya tokens den här veckan, inklusive AVAX, ANW och INX, tillsammans med USDT-marginal eviga byten för AVAX.

Dessutom håller vi flera kampanjer för att du ska vinna extra belöningar i OKB på OKEx Tjäna såväl som DIA-tokens, SRM-tokens och mer.

Slutligen inbjuder vi dig att ställa in vår premiär för OKExDeFi Roundtable-serien, där vår VD, Jay Hao, pratar med Hart Lambur, medgrundare av Universal Market Access (UMA) om vår YouTube-kanal.

Nya Jumpstart Mining-projekt

Vi välkomnade ytterligare två lovande DeFi-projekt på OKEx Jumpstart: MixTrust och Flamingo.

MixTrust (MTX)

MixTrust är ett decentraliserat utgivningsprotokoll för syntetiska tillgångar baserat på Ethereum och ger en decentraliserad tvärkedjad handelsplattform, sömlös tillgångssyntes, decentraliserade tvärkedjetransaktioner och tvärkedjelån.

OKB-innehavare kan nu satsa sina OKB för att bryta MTX-tokens och njuta av avgiftsfri insats utan låsningstid eller minsta insats. Lär dig mer om MTX-projektet och börja spela nu.

Flamingo (FLM)

Flamingo är ett interoperabelt decentraliserat finansprotokoll med full stack byggt på Neo blockchain. FLM är Flamingo-styrningstoken och kommer att distribueras fullt ut till samhället baserat på deltagande.

FLM-gruvdrift började från 13:00 UTC den 25 september. Innehavare kan spela OKB för att bryta FLM-tokens i gengäld. Lär dig mer om FLM-projektet och börja satsa nu.


UNI & YFI: Nya tillägg till OKEx tjäna

OKEx Tjäna genomförda integrationer med yearn.finance (YFI) och Uniswap (UNI), så att användarna kan spela in tokens för att få högavkastande passiv inkomst. Användare kan spela USDT-, DAI- och USDC-tokens på YFI-on-chain-protokollet, eller prenumerera på UNI, med tillgängliga par inklusive ETH – USDT, ETH – USDC, ETH – DAI och ETH – WBTC via OKEX Earn.

Kampanjer

Tjäna dubbelt på OKEx Tjäna

Klicka på bara under kampanjperioden "Registrera" knappen på den här sidan och prenumerera på någon tjäna produkt på OKEx Tjäna för att dela upp 50 000 OKB-belöningar medan du njuter av en hög jordbruksavkastning. Belöningarna delas ut enligt först till kvarn-principen.

OKEx Crypto Monsoon Season – Vecka 1

Under OKEx Crypto Monsoon Season kan OKEx-användare i Indien dela en prispott till ett värde av 50000 $ Serum (SRM) under fyra veckor. För att komma in måste du utföra en P2P-handel och du kan dela SRM-token från prispotten enligt din handelsvolym. Registrera på den här sidan och läs mer om kampanjens regler.

OKExDefiScoop Launch Quiz # 1

Vår nya #OKExDeFiScoop-serie på YouTube är destinationen för alla saker #DeFi. Det första avsnittet startade med vår partner, Celo. Vi ger nu bort 10 USDT till 10 vinnare.

För att komma in, titta på videon, svara på frågorna här och följ reglerna för att vinna!

Håll OKB & Handla DIA

Nya användare kan nu hålla minst 10 OKB och genomföra spothandel på minst 50 DIA för att få en chans att dela en 20 000 DIA-prispott. För att vinna priser, registrera dig och lära dig mer om reglerna och detaljerna före 15:59 UTC den 30 september.

OKEx TGIF: Tack och lov det flyger!

Rösta på det symbol som du tror kommer att öka mest i helgen, mellan 26 september och 27 september, och dela en prispott på upp till $ 100. Gå med i detta evenemang på vår.

Nya listor den här veckan

OKEx listade tre nya DeFi-tokens den här veckan, inklusive AVAX, ANW och INX tillsammans med USDT-marginaliserade eviga byten för AVAX.

Lavin (AVAX)

Vi har listat AVAX-spothandel tillsammans med AVAX-marginalhandel, besparingar och USDT-marginal eviga byten på OKEx. Du kan nu börja handla AVAX med upp till 75x hävstångseffekt.

Anchor Neural World (ANW)

Anchor Neural World bygger ett ekosystem av decentraliserade tjänster som kretsar främst kring implementering av tjänster baserade på artificiell intelligens och maskininlärning. Du kan se noteringsinformation och börja handla ANW / USDT från och med 10:00 UTC den 25 september.

Insight Protocol (INX)

Insight Protocol utfärdar INX-tokens för att aktivera ett informationsanvändningscentrerat belöningsekosystem. Det första syftet med utfärdandet av token är att tokenisera datavärdet för tjänstedeltagare och att bygga ett Insight Protocol-ekosystem runt tokenet. Det andra målet är att göra Insight Protocol-tjänsten mer tillgänglig för användare, annonsörer och intressenter. Visa noteringsinformation och börja handla.

OKEx vid evenemang

Kommande evenemang: OKExDeFi AMA-serien – dHedge

Den 25 september pratar vi med Henrik Andersson, medgrundare av dHedge (DHT), om vår officiella Telegram-kanal. Följ med oss ​​klockan 13:00 UTC för en livediskussion om icke-vårdnad mimetisk handel för syntet.

OKExDeFi rundbordsserie med Universal Market Access (UMA)

I den här rundabordet bjöd vi in ​​Hart Lambur, grundare av UMA, att dela med sig av sin insikt om kraften i decentraliserade finansiella kontrakt. Prenumerera på vår Youtube-kanal för premiär den 25 september.

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map