OKEx listar 7 DeFi-tokens och lägger till 4 nya säkerheter för C2C-lånetjänst

OKEx Weekly Update ger en översikt över kampanjer, tävlingar, listor och diskussioner som anordnas varje vecka.

Den här veckan på OKEx välkomnade vi sju spännande DeFi-tokens och lade till stöd för fyra nya säkerhetsalternativ i OKEx C2C-lån, inklusive XRP, LINK, TRX och FIL. Vi förlänger också vår första Happy Friday-kampanj till 14 december, där användare kan delta för att dela dubbla belöningar och ha en chans att vinna en iPhone 12 Pro Max. 

För att ge fler förmåner till våra uppskattade OKB-användare samarbetade vi med NOWPayments för att göra det möjligt för OKB-innehavare att göra snabba och bekväma onlinebetalningar hos alla onlinehandlare som samarbetar med NOWPayments.

Slutligen inbjuder vi dig att ställa in vår OKEx Community AMA, där vi kommer att prata med Erik Trautman, VD för Near Foundation, för att diskutera allt om projektets utveckling.

Happy Friday-programmet utökat

Användare kan fortfarande njuta av vår första Happy Friday-kampanj fram till 14 december för att dela 20% av OKEx totala intäkter från futures och eviga swappers transaktionsavgifter, och har en chans att vinna en iPhone 12 Pro Max eller dela rabattkort på totalt 20 000 USDT. 

Nya säkerheter i OKEx C2C-lån: XRP, LINK, TRX och FIL

Vi har lagt till fyra nya tokens som säkerhet i OKEx C2C-lånetjänsten, inklusive XRP, Chainlink (LINK), TRON (TRX) och Filecoin (FIL).

Partnerskap med NOWPayments

Vi har samarbetat med leverantören av icke-vårdande kryptotjänster NU Betalningar. Från och med den 15 december kommer användarna att kunna byta sin OKB för varor och tjänster från någon av de onlinehandlare som samarbetar med NOWPayments. Läs mer om detta partnerskap här.

Kampanjer

Handel & Insättningsutmaning: COVER, HEGIC, KP3R, API3 och PICKLE

Under den här kampanjen kan OKEx-deltagare dela en prispott på 20 000 USDT genom att handla och sätta in någon av dessa nyligen listade tokens: COVER, HEGIC, KP3R, API3 eller PICKLE. Registrera dig, läs detaljerna och gå med i utmaningen före 8:00 UTC den 18 december.


#OKExDeFiScoop: 100 USDT-giveaway

Se DeFiScoop-videon med vår partner Frontier, när dess grundare och VD, Ravindra Kumar, går igenom sin plattform och sitt uppdrag.

Vi ger bort 10 USDT till 10 vinnare. Att dela 100 USDT, titta på videon till svara på frågor och följ reglerna för att vinna

Demo enhetlig kontotävling

Eftersom vi kommer att lansera den nya enhetliga kontofunktionen, kommer vi att hålla en demo-handelstävling för användare att uppleva den här nya funktionen och dela 260 000 USDT i priser. Håll dig uppdaterad och gå med i rekryteringen från 14 december till 17 december.

XYM airdrop för XEM-hållare

OKEx stöder Symbol (XYM) airdrop för innehavare av NEM (XEM). XEM-insättningar och uttag kommer att stängas av klockan 8:00 UTC den 14 januari 2021. Ögonblicksbild av alla XEM-token tas samma dag.

Nya listor den här veckan

OKEx listade sju DeFi-tokens den här veckan, inklusive COVER, HEGIC, KP3R, API3, PICKLE, LOON och NU tillsammans med marginalhandel, besparingar och eviga byten för AAVE, CVC och FIL.

TÄCK, HEGIC, KP3R, API3 och PICKLE

Täckprotokoll (TÄCK)

COVER Protocol är en decentraliserad marknadsplats för risktäckning för smarta Ethereum-kontrakt, vilket möjliggör peer-to-peer-täckning med skyddskostnaderna som helt prissätts av marknaden. COVER är den ursprungliga ERC-20-styrningstoken för COVER Protocol. Läs mer om noteringen och börja handla. 

Hegic (HEGIC)

Hegic är en automatiserad marknadsförare och utbyter för handel med kryptoptioner på Ethereum. Hegic tillåter för närvarande handel med WBTC och ETH-optioner. Innehavare av tillgångar som stöds kan deponera och säkerställa sina tillgångar för att ge likviditet för optionshandel och tjäna belöningar. Läs mer om noteringen och börja handla. 

Keep3rV1 (KP3R)

Keep3rV1 är en decentraliserad jobbmatchningsplattform för att ansluta externa DevOps med projekt som behöver hjälp för att slutföra olika uppgifter. KP3R präglas genom att tillhandahålla likviditet i Uniswap för accepterade par (för närvarande KP3R-ETH). Tokeninnehavare kan rösta för att inkludera par som KP3R-SNX, KP3R-AAVE, KP3R-YFI, etc. Läs mer om noteringen och börja handla. 

API3 (API3)

API3 kommer att driva ett samarbete för att skapa en ny generation av blockchain-native, decentraliserade API: er eller dAPI för kort. API3 gör det möjligt för smarta kontraktsplattformar att utnyttja API: er för att bygga meningsfulla applikationer på ett verkligt decentraliserat och förtroendeminimerat sätt. Användare kan skapa kraftfulla decentraliserade applikationer med API3: s decentralt styrda och kvantifierbart säkra dataflöden. Läs mer om noteringen och börja handla. 

Pickle Finance (PICKLE)

Pickle Finance är ett protokoll som är utformat för att bibehålla pinnan av stallmynt (DAI, USDC, USDT, sUSD) med hjälp av jordbruksincitament. PICKLE är styrelsemedlet som distribueras som ett incitament till likviditetsleverantörer på Uniswap V2. Läs mer om noteringen och börja handla. 

Loon Network (LOON)

The Loon Network är ett långsiktigt koncept som syftar till att bygga upp ett decentraliserat lånenätverk mellan blockchain. Detta nätverk syftar till att tillhandahålla dataöverföring, kreditflöde och sammankoppling av tillgångar tillsammans med grundläggande nätstöd. Visa noteringsinformation och börja handla.

NuCypher (NU)

NuCypher är ett decentraliserat nyckelhanteringssystem, kryptering och åtkomstkontrolltjänst. Det möjliggör privat datadelning mellan godtyckligt antal deltagare i offentliga konsensusnätverk, genom att använda proxykryptering för att delegera dekrypteringsrättigheter på ett sätt som inte kan uppnås med traditionella symmetriska eller public-key krypteringsscheman.

Native tokens används för att stimulera nätverksdeltagare att utföra nyckelhantering och få åtkomst till delegering / återkallande. Visa noteringsinformation och börja handla.

Marginalhandel, sparande och eviga byten: AAVE, CVC och FIL

AAVE-, CVC- och FIL-marginalhandel och sparfunktioner är tillgängliga från 6:00 UTC den 10 december, och användare kan börja handla dem med upp till 75x hävstångseffekt. Visa information om listan.

OKEx vid evenemang

Kommande evenemang: OKEx Community AMA – Near Foundation

Den 11 december kommer vi att prata med Erik Trautman, VD för Near Foundation, för att diskutera allt om projektets nuvarande tillstånd. Ställ in AMA, som börjar kl 13:00 UTC, på vår officiella Telegram-kanal.  

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map