OKEx listar 6 DeFi-token, byter namn på OKChain & Fortsätter Jumpstart Mining

OKEx Weekly Update ger en översikt över kampanjer, tävlingar, listor och diskussioner som anordnas varje vecka.

Den här veckan på OKEx startade vi vårt andra OKEx Jumpstart-likviditetsgruppsprojekt, Realio Network, och registrerade över 150 miljoner OKB i totalt insatt värde sedan den lyckade lanseringen. Under tiden såg OKExChain åtta nya uppgraderingar efter sitt namn, medan OKEx Earn lade till Curve- och YFII-produkter för att användare skulle få passiv inkomst.

Vårt DeFi-ekosystem välkomnade också sex nya tokens den här veckan, inklusive UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT och WBTC tillsammans med myntmarginerade eviga byten för YFII och SUN.

Dessutom implementerade vi ytterligare en orderoptimering och en ny våg av DeFi-tävlingar och kampanjer pågår. Slutligen, glöm inte att kolla in vår YouTube-kanal för den nya OKExDeFiScoop-serien och se över vårt senaste DeFi-samtal med kärnmedlemmarna i YFII.

Andra Jumpstart Mining – Realio Network (RIO)

Vi startade vårt andra Jumpstart Mining-initiativ med Realio Network (RIO), ett distribuerat huvudnätverk utformat för efterlevnad av regler i decentraliserade ekosystem, och det öppnade med ett försäljningspris på 13,75 gånger.

OKB-innehavare kan nu satsa sina OKB för att bryta ut RIO-tokens och njuta av avgiftsfri insats utan låsningstid eller minsta insats. Lär dig mer om RIO-projektet och börja satsa nu.

OKChain bytt namn till OKExChain

OKChain, den öppna källkoden för offentlig kedja som utvecklats av OKEx, har officiellt bytt namn till OKExChain. Bortsett från genombrott på många områden, inklusive transaktioner per sekund, kedjestyrning och kedjemekanismer, har OKExChain åtta nyckelfunktioner, som visas nedan.

Kurva & YFII: Nya tillägg till OKEx tjäna

Användare kan nu prenumerera på Curve och YFII på OKEx Tjäna genom att sätta in USDC, USDT, DAI eller TUSD för att tjäna ränta och bonuspengar.

Stoppa förinställd optimering för TP / SL

Vi implementerade en ny optimering av stopporder på OKEx, så att användare kan förinställa stoppförlust och / eller vinstförhållanden när de öppnar en ny position. Lär dig hur stopporder fungerar.

Kampanjer

OKEx DeFi Carnival

En serie DeFi-tävlingar kommer exklusivt till vår officiella Telegram-gruppen. Under säsong 1 delar deltagarna en prispott på $ 3000 när de lär sig om DeFi, medan säsong 2 innebär en insättnings- och handelsutmaning för en delad prispott på $ 25.000. Registrera dig för tävlingarna och lära dig mer.

OKEx Mid-Autumn Celebration

Vi startar OKEx Mid-Autumn Celebration för att dela mer än 40 000 USDT i OKB, TRX, HDAO, BTM och BTT. Flera handelsevenemang kommer att hållas under kampanjperioden, och den första med TRON (TRX) pågår nu. Registrera dig för TRON-evenemanget och läs mer om kampanjschemat och detaljerna.

Uniswap-handelshändelse

Sätt bara in eller byt UNI för att gå med i Uniswap-protokollet och dela en prispott på 100 000 USDT.

OKEx TGIF: Tack och lov det flyger!

Rösta på symbolen som du tror kan överträffa andra mellan 19 och 20 september och dela en prispott på upp till $ 100. Gå med i detta evenemang på vår.

India DeFi Carnival: P2P DeFi Raffle Draw (Round 2)

Gå med i P2P DeFi Raffle Draw-kampanjen för att dela en prispott på 355 000 indiska rupier – INR i USDT före den 20 september. Slutför en P2P-transaktion idag och fyll i formuläret här att delta.

Nya annonser den här veckan

OKEx listade sex nya DeFi-tokens den här veckan, inklusive UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT och WBTC tillsammans med myntmarginerade eviga byten för YFII och SUN.

Uniswap (UNI)

Vi har listat Uniswap-spothandel tillsammans med UNI-marginalhandel, besparingar, USDT-marginal evig swap och myntmarginerad evig swap på OKEx. Du kan nu börja handla UNI med noll handelsavgifter och upp till 75x hävstång.

dHedge (DHT)

En one-stop-plats för att hantera investeringsaktiviteter på Ethereum blockchain, dHedge är där du kan sätta ditt kapital i arbete med olika strategier baserade på prestandaposter. Visa noteringsinformation och börja handla.

Gå med i insättningskampanjen fram till 10:00 UTC den 21 september för att vinna $ 20 DHT och dela en prispott på $ 10.000 DHT.

Connectome (CNTM)

Connectome är en AI-baserad robo-rådgivarplattform som låter dig utvärdera decentraliserade finansiella derivat och likviditetsbrytning, och har en klick-robo-rådgivare och smart kundtjänst. Läs mer om listan.

Wing (WING)

Wing har designat och bygger en DeFi-plattform som är dedikerad till den digitala utlåningsmarknaden, som stöder samverkan över olika kedjor mellan olika DeFi-produkter. Wings decentraliserade styrningsmodell och riskkontrollmekanism avser att främja ett ömsesidigt fördelaktigt förhållande mellan låntagare, borgenärer och borgensmän. Visa information om listan och börja handla.

Frontier (FRONT)

Frontier är ett kedje-agnostiskt DeFi-aggregeringsskikt. Frontiers kärnuppdrag är att ta med de väsentliga delarna av DeFi till användare över vilka plattformar de föredrar. Hittills har Frontier lagt till stöd för DeFi på Ethereum, BandChain, Kava och Harmony. Med Frontier-applikationer kan användare delta i protokollspårning och hantering, insättning, bäst tillgångsswappning, likviditetsförsörjning, skapande och övervakning av CDP och mer. Lär dig mer om noteringen och börja handla.

Wrapped Bitcoin (WBTC)

WBTC ger större likviditet till Ethereum-ekosystemet, inklusive decentraliserade börser (DEX) och ekonomiska applikationer. WBTC gör det möjligt att använda Bitcoin för tokenhandel genom att standardisera Bitcoin till ERC-20-formatet och skapa smarta kontrakt. Visa information om listan och börja handla.

YFII & SUN Coin-marginal Perpetuals

Myntmarginerade eviga byten för YFII och SUN är live från 11:00 UTC den 17 september, och användare kan börja handla dem med upp till 75x hävstångseffekt. Visa information om listan.

OKEx vid evenemang

Tidigare händelse: OKExDeFiScoop Series

Vår nya #OKExDeFiScoop-serie på YouTube är utformad för att bli den bästa destinationen för alla saker #DeFi.

I avsnitt 1 bjöd vi in ​​Evan Kereiakes, Asia Ecosystem Growth Lead på Celo Labs, för att förklara grunden för Celo-plattformen, dess mobil-första strategi och dess globala allians med över 100 partners som arbetar med det gemensamma uppdraget att uppnå finansiella inkludering. Prenumerera på vår Youtube-kanal och kolla in hela avsnittet.

I avsnitt två har vi Nick Martitsch, affärsutvecklingsassistent på Compound Finance, som talar om företagets nuvarande ekosystem, spännande saker på Compound och OKEx och hur projektet bryter ner hinder för mainstream-adoption. Kolla in hela avsnittet.

OKEx DeFi Roundtable 9: YFII

I OKEx DeFi Roundtable 9, med titeln "IYO Revolution: The Innovative DeFi Farm Field," vår VD, Jay Hao, pratade med kärnmedlemmarna i YFII-samhället och diskuterade ämnen som säkerhetsrevisioner i DeFi och DeFi i Kina.

Prenumerera på vår officiella YouTube-kanal för detta och andra avsnitt från vår OKExDeFi Roundtable-serie.

Kommande evenemang: OKExDeFi AMA-serien med Bounce Token (BOT)

Den 22 september pratar vi med Chandler Song, medinitiatören för Bounce Token, om vår officiella Telegram-kanal. Gå med oss ​​från 6:00 UTC för den live diskussionen om denna DAO för finansiella auktioner och avvecklingar.

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map