OKEx lanserar Jumpstart Mining, lägger till COMP för att tjäna och listar 6 DeFi-token

OKEx Weekly Update ger en översikt över kampanjer, tävlingar, listor och diskussioner som anordnas varje vecka.

Den här veckan på OKEx lanserade vi vårt första OKEx Jumpstart likviditetsbrytande projekt, ZYRO, och såg över 100 miljoner OKB totalt sett hittills. Vi förstärkte också vår OKEx-tjäna sektion med en ny produkt för att tjäna passiv inkomst med Compound-protokollet, medan OKEx Pool såg tillägget av en Waves staking-tjänst.

Vårt DeFi-ekosystem utvidgades också med sex nya tokens den här veckan, inklusive SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN och REP tillsammans med marginalhandel, besparingar och eviga byteprodukter för 16 DeFi-tokens.

Dessutom möjliggör nya C2C-lånoptimeringar två nya säkerhetsoptioner och en tre dagar lång upplåningstid. Slutligen, kolla in vår YouTube-kanal för den fjärde OKExAlts-giveawayen och besök vårt senaste DeFi-samtal med Luis Cuende, medgrundare av Aragon.

OKEx Jumpstart Mining Project # 1: ZYRO

Vi lanserade vårt första OKEx Jumpstart liquidity-mining-projekt – Zyro.finance (ZYRO) – ett nästa generations protokoll för automatiserad likviditet byggd på Zilliqa, en högpresterande offentlig blockchain.

Användare kan nu satsa sin OKB för att bryta ZYRO och njuta av avgiftsfri insats utan spärrperiod, ingen minimal insats och hög avkastning. Användare kan lära sig mer om ZYRO-projektet och börja satsa nu.

Förening: Ett nytt tillskott till OKEx Earn

Vår senaste expansion av OKEx Earn gör det möjligt för användare att tjäna passiva inkomster via det populära DeFi-projektet Compound, utan att behöva betala för höga gasavgifter.

Genom att sätta in BAT, DAI, ETH, USDC, USDT eller ZRX kan användare göra det tjäna låneränta och en COMP-token-bonus i begränsad tid.

Waves Staking

OKEx Pool lanserade officiellt tjänsten Waves Staking, vilket ger en flexibel insatsperiod med upp till 5,36% årsavkastning. Läs mer om reglerna och detaljerna.

Kampanjer

OKExAlts 4: e YouTube-videoklipp

Se vår fjärde #OKExAlts video när vi går igenom ytterligare fyra vanliga typer av altcoins: säkerhetstoken, verktygstoken, DeFi-styrningstoken och utbytestoken.

Du kan också prenumerera på vår Youtube-kanal, gilla videon och följ reglerna i beskrivningsrutan för att komma in i vår begränsade tid på USDT 100. Kampanjen pågår till 23:59 UTC den 23 september.

OKEx India P2P DeFi Raffle Draw

Med flera DeFi-projekt som presenterades på OKEx, utökade vi P2P DeFi Raffle Draw-kampanjen. Slutför en P2P-transaktion idag för att dela en prispott till ett värde av 355 000 indiska rupier INR i USDT! Se detaljer och gå med här före 20 september. 

Rösta på din favorit OKEx-huvtröja

Rösta på din favorit OKEx-huvtröja för att få chansen att vinna OKB och den vinnande OKEx-tröjan. Rösta före 14:00 UTC den 14 september.

Nya listor den här veckan

OKEx listade sex nya DeFi-tokens den här veckan, inklusive SWRV, BOT, SUN, NMR, MLN och REP, tillsammans med marginalhandel, besparingar och eviga bytesprodukter för 16 DeFi-tokens.

Swerve (SWRV)

Swerve Finance är en gaffel av Curve, som ägs 100% av samhället. Den har en enkel 33.000.000 leverans som ägs helt av innehavare, gemenskapen av likviditetsleverantörer och användare. Om innehavare tillhandahåller likviditet till Swerve får de ySWRV-token, som kan placeras i Swerve DAO för att tjäna $ SWRV.

Bounce Token (BOT)

Bounce har som mål att erbjuda olika typer av auktioner för individer och projekt. BOT är styrningstoken för Bounce.finance-plattformen, med en likviditetsbrytningsmekanism för att producera BOT-token.

SUN (SUN)

SUN är ett socialt experiment som fokuserar på DeFi-potentialen hos TRON. SUN är designad som den viktigaste Bitcoin-ekvivalenten i TRON-nätverket och har noll VC-investeringar, noll PE-investeringar, ingen gruvdrift eller reserver för teamet, och den drivs helt av samhället genom sina öppna källkods smarta kontrakt. Visa information om listan.

Numeraire (NMR)

Numerai föreslår Numeraire, en ny kryptografisk symbol som kan användas i en ny auktionsmekanism för att göra överanpassning ekonomiskt irrationell. Auktionsmekanismen leder till jämviktsbeteende som avslöjar rationella dataforskares förtroende för deras modellers förmåga att prestera bra på nya data. Auktionsmekanismen ger också naturliga argument för det ekonomiska värdet av en Numeraire-symbol.

Melon (MLN)

Melon är ett Ethereum-baserat protokoll för decentraliserad kapitalförvaltning. Det är ett protokoll för människor eller enheter att hantera sin rikedom och andras välstånd i en anpassningsbar och säker miljö. Melon ger vem som helst att sätta upp, hantera och investera i kundanpassade investeringsfordon.

Augur (REP)

Augur är ett pålitligt, decentraliserat orakel och plattform för förutsägelsemarknader. Resultaten av Augurs prognosmarknader väljs av användare som har Augurs inhemska rykte. Dessa användare sätter sina tokens på det faktiska observerade resultatet och får i gengäld avvecklingsavgifter från marknaderna.

Marginalhandel, besparingar och USDT-marginal Perpetual Swaps

Vi fortsätter att erbjuda mer flexibilitet för våra globala användare genom att lägga till eviga byten, marginalhandel och besparingar för 16 lovande DeFi-tokens – RSR, WNXM, BAL, STORJ, BTM, LRC, ZIL och BTT, JST, REN, TRB, KSM, BAND, YFV, SWRV och SUN – alla ger upp till 75x hävstång.

Produktuppgraderingar

C2C Lånuppdateringar

Vi implementerade två uppdateringar av C2C-lånetjänsten, och vi lade till BCH och LTC som säkerhetsalternativ och en ny lånedag på tre dagar. Erfarenhet ett helt nytt sätt att låna över DeFi- och CeFi-plattformar med OKEx idag.

Tillfällig handel avstängd på grund av systemunderhåll

För att optimera vår tjänst och förbättra användarnas handelsupplevelse implementerade OKEx systemunderhåll kl 9:00 UTC den 9 september.

OKEx vid evenemang

Tidigare händelse – OKExDeFi Roundtable: Aragon

I denna runt bord, vi bjöd in Luis Cuende, medgrundare av Aragon, ett av de mest utmärkande projekten i DAO-rymden, för att dela med sig av sin insikt om Aragons nuvarande framsteg och framtida utveckling.

Prenumerera på vår officiella YouTube-kanal för hela avsnittet och andra videor från vår OKExDeFi Roundtable-serie.

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map