OKEx lägger till DeFi Trading Board och poletter tillsammans med nya plattformsuppgraderingar

OKEx Weekly Update ger en översikt över kampanjer, tävlingar, listor och diskussioner som anordnas varje vecka

Den här veckan på OKEx implementerade vi olika optimeringar och uppgraderingar tillsammans med att öka DeFi-utrymmet med nya listor. Vi introducerade också DeFi Trading Board den här veckan för att hjälpa användare att hålla reda på DeFi-tokens, eftersom vi listade nio nya: OM, BAND, JST, REN, RSR, YFI, wNXM, YFII och TRB. Dessutom syftar nya optimeringar – som de som slutförts för stopporderfunktionen – att underlätta handlare som söker avancerade verktyg för att utföra sina handelsstrategier.

Nya egenskaper

Stoppa orderoptimeringar

Vi slutförde tre stopporderoptimeringar den här veckan – OCO Order, Position Stop Order och Trigger Order – vilket ger användarna ytterligare flexibilitet för att uppfylla sina handelsmål. De tre optimeringarna förklaras kort i infografiken nedan.

DeFi Trading Board

DeFi Trading Board är ett tillskott till handelsinstrumentbrädan och visar populära DeFi-tokens över spot-, marginal- och evighetsbytesmarknader. Brädet tillåter i huvudsak användare att snabbt filtrera igenom och jämföra de listade DeFi-tokens.

OKChain Testnet Upgrade

OKChain Testnet V0.11.0 är här, och den senaste versionen stöder OpenDEX-Desktop v0.0.2 tillsammans med att införa push-meddelanden för lokala noder.

Nu kan testnetsanvändare få meddelanden om marknadsnyheter, indikatorer för teknisk analys (t.ex. K-line) och transaktionsregister. Användare kan läsa hela rapporten för mer information.

Nya listor den här veckan

OKEx listade nio nya DeFi-tokens den här veckan – BAND, JST, REN, RSR, YFI, wNXM, YFII, TRB och OM – med en OM-uppdelning på 200 000 tokens.

Bandprotokoll (BAND)

Bandprotokoll är ett säkert och skalbart decentraliserat orakel som fungerar som ett Layer 2-protokoll på offentliga blockkedjor.

JUST (JST)

JUST är en decentraliserad stablecoin-plattform som fungerar på TRON blockchain. Genom att ställa in JST-token kan användare rösta på nätverksspecifikationer och styrningsinitiativ, inklusive stabilitetsavgiften, säkerhetsnivåer, tillgångar som får användas som säkerhet osv..

REN (REN)

Ren Project är ett ekosystem för privat och interoperabel likviditet i decentraliserad finansiering. Det gör det möjligt för användare att överföra tokens i noll-kunskap, byta tillförlitligt mellan blockkedjor och handla på en mörk pool.

Reserverättigheter (RSR)

Reserve Rights (RSR) är verktygstoken för Reserve Protocol, en stablecoin-plattform på Ethereum. Reservprotokollet består av en dubbel tokenmodell: RSR-verktygstoken och RSV-stablecoin, som backas upp av en korg med tillgångar som säkerhet.

Yearn.finance (YFI)

Yearn.finance är en decentraliserad finansieringsplattform som syftar till att bygga produkter på aggregerad likviditetsförsörjning, leveraged trading, automatiserad marknadsföringstillverkning och mer.

Nexus Mutual (wNXM)

Nexus Mutual använder Ethereums kraft så att människor kan dela risker tillsammans utan behov av ett försäkringsbolag. 

YFII (YFII)

YFII är en gaffel med längtan efter finansiering med samma underliggande modell och funktionalitet.

Tellor (TRB)

Tellor är ett orakel som skapar ett system där parterna kan begära värdet av en off-chain datapunkt och gruvarbetare tävlar om att lägga till detta värde i en on-chain databank, tillgänglig för alla Ethereums smarta kontrakt.

Mantra DAO (OM)

Mantra DAO är en community-styrd DeFi-plattform som fokuserar på insatser, utlåning och styrning. Det skapar ett samhällsstyrt, öppet och decentraliserat ekosystem för Web 3.0.

För att fira noteringen samarbetade vi med OM för att erbjuda en 200 000 OM-giveaway. För att delta, läs kampanjinformation här.

Kampanjen pågår till 10:00 den 1 september. Du kan börja handla OM nu eller läs mer om listan.

Polkadot: Marginalhandel, besparingar, DOTUSDT-byte

Marginalhandel och besparingar för DOT och DOT / USDT evig byteshandel gick officiellt live på OKEx-webbplatsen och API från och med 07:00 UTC den 25 augusti..

Polkadot är ett fragmenterat protokoll som gör det möjligt för blockchain-nätverk att fungera tillsammans sömlöst. Du kan börja använda DOT-marginalhandel och eviga byten eller lära sig mer om dessa produkter.

Tidigare tävlingar

OKExElite Trading Contest Smashed Total handelsvolym

Den månadslånga tävlingen lockade rekordintresse, med 8 082 deltagare som bildade 231 lag och genererade historiska $ 703 658 154 i nominell handelsvolym.

Systemuppgradering

OKEx Options och Swap-handel genomgick systemunderhåll den 25 augusti.

OKEx vid evenemang

Tidigare händelse: OKEx CELO Ask-Me-Anything & Ge bort

Den 27 augusti gick Markus Franke och Juldy från cLabs-teamet på CELO med oss ​​i OKEx India Telegram-gruppen för en natt med frågor kring deras projekt.

En exklusiv CELO tokens-giveaway är nu igång till 23:59 IST den 28 augusti.

OKExDeFi Roundtable 8

I OKEx DeFi Roundtable 8 pratade vår VD, Jay Hao, med Stani Kulechov, grundaren och VD för Aave, och dök in i DeFi-komposibilitets- och kryptolånelevationer.

Prenumerera på vår officiella YouTube-kanal för hela avsnittet och andra videor från vår OKExDeFi Roundtable-serie.

OKEx Talks: Mognaden av Crypto Trading Infrastructure 2020

I vår allra första ryska Fireside-chatt den 28 augusti talade vår affärsutvecklingschef Nicko Dekarhanov med Michael Alefirenko, grundaren och VD för Velvet Formula; Andrey Dronin, ledningen på AMT Capital; och Ivan Grigorev, chef för affärsutveckling på Àlber Blanc, om utvecklingen av kryptohandelsinfrastrukturen.

Kolla in hela videon här.

Kommande evenemang: OKExDeFi AMA-serien: Balancer (BAL)

Den 28 augusti pratar vi med Fernando Cervigni Martinelli, VD och grundare av Balancer Labs, om vår. Gå med från 12:00 till 13:00 UTC för live diskussion om detta protokoll för programmerbar likviditet.

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map