OKEx Jumpstart: Nya regler förklarade

4 poäng att notera för att säkra din tilldelning i OKExs tokenförsäljning

I ett nötskal

  • Det finns inga fler prenumerationssessioner efter först till kvarn.
  • Ditt tilldelningsbelopp kommer att bestämmas baserat på ditt OKB-innehav och period eller din handelsvolym.
  • Nya regler träder i kraft från den kommande 9: e token-försäljningen.

Sedan lanseringen har OKEx Jumpstart redan haft åtta tokenförsäljningar på sex månader. Medan vi smickras av det överväldigande stödet från våra användare, letar vi alltid efter utrymme för att förbättra våra produkter och tjänster.

Efter att ha granskat feedbacken från våra samhällen har det kommit till vår oro att många användare upplevde svårigheter när de säkrade en tilldelning, särskilt när utsålda händer på bara några sekunder. För att möjliggöra bredare deltagande i token-försäljning, från den kommande nionde OKEx Jumpstart-tokenförsäljningen och framåt, vi kommer att genomföra de förbättrade reglerna. Här är några höjdpunkter att notera:

1. Två helt nya prenumerationssessioner med lägre tröskelvärde

Vi presenterar de två sessionerna med OKEx Jumpstart-prenumeration: OKBelievers exklusiva tilldelningssession och den OKTraders tilldelningssession.

Jämfört med tidigare försäljningar måste intresserade användare hålla inne för att kunna delta i en token-försäljning ett dagligt minimum av endast 100 OKB under de senaste fem på varandra följande dagarna (mot 100 OKB i 30 dagar tidigare) före varje token-försäljningsdag. En lägre tröskel som de nya reglerna erbjuder, kan du säkra en större tilldelning genom att hålla mer OKB under 5-dagarsperioden.

Dessutom, enligt de nya reglerna, hur du uppfyller kraven skulle göra en skillnad i din tilldelningskoefficient under de två sessionerna. Mer information kommer att utarbetas nedan.

2. OKB-beräkning: hålla mer längre än sista minuten-köp i bulk

Tidigare har det observerats att vissa användare försökte uppnå OKB: s dagliga genomsnittliga innehav genom att köpa OKB i bulk de senaste dagarna före försäljningen. Med de nya reglerna uppmuntrar vi intresserade användare att hålla det önskade OKB-beloppet kontinuerligt.

Kom ihåg det nya OKBelievers exklusiva tilldelningssession nämnts ovan? Reglerna för den här sessionen liknar de för den första prenumerationssessionen i tidigare försäljningar. i alla fall, genom att hålla det önskade OKB-beloppet kontinuerligt kan man säkra en högre tilldelningskoefficient och därmed större tilldelning.

Tabellen nedan visar skillnaden i koefficienter genom att hålla OKB kontinuerligt (vänster) och köpa i bulk i sista minuten (höger):

Om dina koefficienter för minsta innehav och genomsnittligt innehav skiljer sig åt kommer du att tilldelas koefficienten beroende på vilken som är högre. Du kan alltid kontrollera dina koefficient- och OKB-ögonblicksbilder på OKEx Jumpstart-webbplats.

Om du slutar hålla eller underskrider det nödvändiga OKB-dagliga genomsnittliga innehavet, kan du som alltid återfå din behörighet genom att köpa OKB i bulk före försäljningsdagen för att nå ditt önskade genomsnittliga dagliga innehavskrav.

3. Ny handelsvolymbaserad session


Till skillnad från föregående andra prenumerationssession är den nya OKTraders Allotment Privilege Session en speciell prenumerationssession för endast symbolförsäljning av större försäljningsförsörjning.

I den här sessionen beviljas fördelningsfördelar till dem som handlar mycket på OKEx, eftersom tilldelningskoefficienterna för denna session beror på ens kumulativa OKEx-handelsvolym (i Bitcoin) sedan etableringen av OKEx. Du kan dina koefficienter på OKEx Jumpstart-webbplats.

Motsvarande koefficienter är som följer:

4. Ny tilldelningsformel: inte längre först till kvarn-försäljning

Efter att ha granskat feedbacken från våra samhällen var vi oroliga över att många av våra användare inte är nöjda med att uteslutas från tidigare försäljning. Som sådan bestämde vi oss för att överge först till kvarn-modellen och låta så många deltagare delta i vår tokenförsäljning genom att ändra tilldelningsformeln.

Den nya tilldelningsformeln är som följer:

Denna formel gäller både OKBelievers exklusiva tilldelningssession och OKTraders tilldelningssession.

Enkelt uttryckt, din tilldelning kommer att bestämmas av din koefficient, ditt prenumerationsbelopp och den totala sessionstillförseln, oavsett vilken sekvens du deltar i sessionen..

5. Bättre skydd mot fusk

Vi är också medvetna om klagomålen som vissa användare försökte säkra tilldelning genom att manipulera flera konton. För att skydda de allmänna användarnas intressen kommer KYC-verifieringskravet för OKEx Jumpstart att lyftas till KYC2. Genom att göra det hoppas vi kunna skapa rättvisa bland både institutionella användare och detaljister.

Dessutom kommer abonnemangstiden för båda sessionerna att förlängas från 10 minuter till 30 minuter och inga fler prenumerationsgränser kommer att införas, vilket möjliggör bredare deltagande för alla användare.

För detaljerade regler, se nedanstående länk:OKEx Jumpstart Token Sale Förbättringsregler

Vi kommer att fortsätta lyssna

OKEx Jumpstart skulle inte bli en framgångsrik och pålitlig plattform utan stöd från våra användare, både institutionella och detaljhandeln. Vi tror att en rättvis miljö är det enda sättet för oss och branschen att växa vidare.

Som alltid vill vi bjuda in dig att ge dina värdefulla idéer om de nya reglerna. Tveka inte att lämna dina tankar på våra sociala medier.

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Webbplats: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map