OKEx Beacon Program Grad ansluter sig till OKEx som tillväxtchef för Ryssland, OSS

OKEx Beacon-programmet är ett initiativ som syftar till att ge begåvade individer mentorskap och utvecklingsmöjligheter inom blockchain- och kryptobranschen.

Fas ett av programmet, för Europa, påbörjades i juni och såg att sex mentees fick exklusiv möjlighet att lära sig av mentorer som inkluderade toppchefer från OKEx och andra yrkespersoner inklusive:

  • Jay Hao, VD på OKEx
  • Lennix Lai, chef för finansmarknaderna på OKEx
  • Matthew Aaron, grundare av podcasten Crypto 101
  • Lindsay Joo, chef för CNBC: s kryptohandlare

Mentes deltar i tre masterclasses under programmet, tillsammans med veckovisa mentorsessioner på Telegram. Efter att programmet har slutförts erbjuds utvalda mentees heltidsmöjligheter på OKEx.

Vi har nyligen pratat med Nikita Ermakov, som valdes från den första omgången av mentees för att gå med i OKEx, för att lära sig mer om denna kryptoresa, tankar om Beacon-programmet, OKEx marknadspotential i Ryssland och mer.

Hej, Nikita. Kan du kort dela din kryptoresa med oss, inklusive ditt deltagande i OKEx Beacon-programmet och din nya roll på OKEx?

Nikita Ermakov: Jag har arbetat i kryptorummet sedan 2017. Innan det var jag en magisterexamen vid Peking University och gjorde ett forskningsprojekt för Neo Smart Economy.

Förutom att arbeta i Kina, som är en av de mest livfulla kryptomarknaderna, har jag tillhandahållit rådgivningstjänster till många ryska kryptoprojekt, inklusive börser, plånböcker och stallmynt.

Jag hade först träffat några medlemmar av OKEx-teamet under ett evenemang i Vietnam, och när jag såg Beacon Program-meddelandet på Twitter bestämde jag mig för att delta och lära mig av branschpersonal.

Efter Beacon-programmet blev jag inbjuden att gå med i OKEx-familjen som tillväxtchef för Ryssland och OSS-marknaden. För närvarande är jag engagerad i att nå ut till ryska projekt, kryptosamhällen, handlare och påverkare för att introducera OKEx handelsplattform och produkter.

Kan du dela med oss ​​av några takeaways och fördelar med din erfarenhet av Beacon-programmet?

Nikita Ermakov: OKEx Beacon är ett utbildningsprogram för en månad som täcker olika ämnen i krypto- och digitala tillgångar.

Lennix Lai, chef för finansmarknaderna på OKEx, var min mentor som ledde vår lilla internationella grupp. Han hjälpte oss att förstå de förändringar som händer i den globala ekonomin, inklusive decentraliserad finansiering, ökningen av stablecoins, tokenomics och digitalisering av tillgångar.

Som ekonom själv kan jag fullt ut uppskatta den inverkan kryptoindustrin kommer att ha i framtiden, och jag är glad att Lennix och andra mentees delar samma åsikter.

Enligt dina åsikter är några av de outnyttjade möjligheterna för OKEx när det gäller den ryska marknaden?


Nikita Ermakov: Med dussintals lovande blockchain-projekt, tusentals begåvade blockchain-utvecklare och miljoner aktiva kryptoanvändare, är Ryssland och OSS en av de mest aktiva och viktiga marknaderna för kryptoindustrin.

Det finns ett oändligt antal Telegram-kanaler där människor diskuterar de senaste nyheterna och möjligheterna på kryptoplattformar, projekt och tokens. Handlare och användare söker aktivt efter information som kan ge dem en fördel på denna snabbt växande och ständigt föränderliga marknad.

OKEx har ett gott rykte på den ryska marknaden som en pålitlig och professionell plattform, men jag kan också se hård konkurrens från andra globala kryptospelare. Jag tror att OKEx, med långvariga ansträngningar, kan stärka sin position i Ryssland och vinna hjärtan hos en av de mest aktiva och erfarna samhällena i kryptorummet.

Vilka är några av de viktigaste aspekterna som utbytena måste fokusera på för att förbli relevanta och fortsätta växa?

Nikita Ermakov: Jag tror att kryptoindustrin till sin natur är gränslös. Så börsen måste bygga lokala noder, stödja lokala blockchain-projekt, odla lokala ledare och näringsidkare i alla länder.

Jag tror att det är viktigt för alla plattformar att fortsätta att marknadsföra tjänster på internationella marknader, ansluta till lovande projekt och tillhandahålla en service i världsklass..

Denna intervju har redigerats för tydlighetens skull.

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map