[LIVE UPPDATERING] OKEx bekräftar alla användarfonder säkra, icke-uttagsplattformar som fungerar som vanligt

UPPDATERING: 19 november kl. 12:00 UTC

OKEx har meddelat att vi kommer att återuppta uttagen den 27 november 2020 eller före.

Innan uttag återupptas gör vårt team strikta säkerhetskontroller för att återuppta normal drift av hot wallet-systemet och säkerställa säkerheten för våra användares medel. Läs hela tillkännagivandet här.

UPPDATERING: 17 november kl. 14:30 UTC

Veckorapport

Idag publicerade vi vår veckorapport om OKEx handelsaktivitet. Handelsvolymen för OKEx-kryptoderivat (terminer, eviga swappar och optioner) nådde 64,63 miljarder USDT – en ökning med 60% per vecka.

Vi rapporterade också att det var ett inflöde på 211 BTC den här veckan. BTC-plånbokssaldot på OKEx ligger för närvarande på 219.704 BTC. Som det framgår av rapporten har inget utflöde av några kryptotillgångar på kedjan från OKEx den här veckan, eftersom uttag förblir avstängda. Användarnas medel förblir säkra.

BCH gaffeluppdatering

Vi tillkännagav idag att plattformen planerar att återuppta handeln med BCHUSD och BCHUSDT vecko- och tvåveckors terminskontrakt kl. 9:00 UTC den 18 november. Mer information om justeringar av kontraktsnivåer finns i meddelandet.

UPPDATERING: 16 november kl. 15:00 UTC

Hårdgaffeluppdatering för BCH-handlare

Bitcoin Cash-nätverket (BCH) slutförde sin hårda gaffel igår 15 november. Det finns för närvarande två gaffelkedjor, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) och Bitcoin Cash Node (BCHN).

Med hänvisning till handelspriser över stora plattformar kan vi se att det aktuella priset på BCHN är betydligt högre än för BCH ABC. Enligt våra tidigare meddelade riktlinjer betyder det att vi har antagit BCHN som den nya BCH. BCH ABC-tokens kommer att släppas till användarnas finansieringskonton i förhållandet 1: 1.

Se hela tillkännagivandet för mer information.

Uttag

Uttag från OKEx är fortfarande tillfälligt pausade. Alla användarfonder förblir säkra och opåverkade. Vi ber om ursäkt för besväret för användarna och arbetar hårt för att återuppta full plattformsfunktionalitet. Fortsätt att kontrollera den här artikeln eller våra officiella sociala kanaler för ytterligare uppdateringar.

UPPDATERING: 14 november kl. 15:30 UTC

Hårdgaffeluppdateringar för BCH-handlare

Bitcoin Cash (BCH) hårdgaffel är planerad att äga rum i morgon, 15 november, runt middagstid, UTC.

För alla BCH-handlare på OKEx ber vi dig tack gör inga BCH-överföringar under gaffelperioden för att undvika tillgångsförluster. Du hittar mer information om vad du kan förvänta dig under och efter gaffeln här.

För BCHUSD och BCHUSDT terminer och eviga byten, idag släppte vi detaljer om riskjusteringar som kommer att äga rum runt BCH-hårdgaffeln. Se tillkännagivandet för fullständig information.

Uttag

Uttag från OKEx är fortfarande tillfälligt pausade. Alla användarfonder förblir säkra och opåverkade. Vi ber om ursäkt för besväret för användarna och arbetar hårt för att återuppta full plattformsfunktionalitet. Fortsätt att kontrollera den här artikeln eller våra officiella sociala kanaler för ytterligare uppdateringar.

UPPDATERING: 12 november klockan 8:00 UTC

Uttag

Uttag från OKEx är fortfarande tillfälligt pausade. Alla användarfonder förblir säkra och opåverkade. Vi ber om ursäkt för besväret för användarna och arbetar hårt för att återuppta full plattformsfunktionalitet. Fortsätt att kontrollera den här artikeln eller våra officiella sociala kanaler för uppdateringar om situationen.

OKEx Market Microstructure Report – oktober 2020

Uppgifterna för handelsaktivitet på OKEx i oktober månad är i. I slutet av förra månaden hade OKEx det högsta aggregerade öppna intresset för BTC-terminer över alla börser, till 1,1 miljarder dollar. Den hade också den högsta aggregerade OI för ETH-futures, på 240 miljoner dollar.

Trots nedgången i tokenpriser i den decentraliserade finansvärlden var handelsvolymen för DeFi-tokens dessutom stabil – bara 2% mindre jämfört med föregående månad.

För mer insikt från vår mikrostrukturrapport från oktober kan du läsa hela sammanfattningen här.

UPPDATERING: 9 november kl. 13:00 UTC

Uttag

Uttag av digitala tillgångar från OKEx pausas fortfarande tillfälligt. Alla användarfonder förblir säkra och opåverkade. Vi kommer att fortsätta att uppdatera användare om situationen i rätt tid.

Produktuppdateringar

Idag publicerade vi vår månadsrapport för oktober på OKExs plattformstoken OKB. OKB: s genomsnittliga börsvärde i oktober var 1,47 miljarder dollar och den totala handelsvolymen för månaden uppgick till 2,48 miljarder USDT. Läs hela rapporten för att lära dig mer.

UPPDATERING: 6 november kl. 14:00 UTC

Vi kan bekräfta att en part som är relaterad till OKEx, i enlighet med lagstiftningen, aktivt samarbetar med en allmän säkerhetsbyrå i en utredning. Påståenden om att den berörda parten är i förvar har straffats.

Vi har sökt juridiskt stöd och vägledning och har genom denna process tagit kontakt med berörd part.

Tyvärr kan OKEx tyvärr inte avslöja ytterligare information, eftersom innehållet i utredningen är konfidentiellt.

Vi ber om ursäkt för störningar i normal funktionalitet som detta har orsakat och kommer omedelbart att uppdatera våra användare med ny information om statusen för uttag.

Alla användarfonder på OKEx-plattformen förblir säkra och opåverkade. Det har inte förekommit något tillgångsutflöde av någon form från OKEx sedan upphävandet av uttagen den 16 oktober. Samtidigt kan vi försäkra våra användare att 100% av deras medel kan tas ut efter att uttagen har återupptagits på OKEx.

UPPDATERING: 4 november kl. 14:00 UTC

Uttag

Uttag på OKEx pausas fortfarande tillfälligt. Säkerheten för användarfonder är vår högsta prioritet, och alla användarfonder förblir säkra och opåverkade. Vi arbetar hårt för att återuppta full plattformsfunktionalitet. Läs den här artikeln för ytterligare uppdateringar.

Produktuppdateringar

OKEx-utvecklad offentlig blockchaininfrastruktur OKExChain har släppt sin framstegsrapport för oktober månad. OKExChain-testnätet uppgraderades till v0.12.3, som i första hand optimerade den automatiserade market-maker Swap-modulen, som syftar till att påverka likviditeten i kedjan. Läs mer om utvecklingen här.

För innehavare av NEO och Algorand (ALGO) på OKEx började vi vår månatliga bonusutdelning idag. Du hittar mer information om hur du löser in dina bonusar här.

UPPDATERING: 30 oktober kl. 12.30 UTC

Uttag

Uttag från OKEx är fortfarande tillfälligt pausade. Alla andra plattformsåtgärder som inte innebär uttag är fortfarande igång. Säkerheten för användarfonder är vår högsta prioritet, och alla användarfonder förblir säkra och opåverkade. Vi arbetar hårt för att återuppta full plattformsfunktionalitet. Läs den här artikeln för ytterligare uppdateringar.

Andra uppdateringar

Vi har infört ett system för att belöna våra lojala kunder med lägre handelsavgifter. Läs hela tillkännagivandet för mer information om hur du får lägre avgifter i upp till 30 dagar efter att uttag återupptas på OKEx, plus andra förmåner.

UPPDATERING: 29 oktober kl. 17:30 UTC

Uttag

Uttag från OKEx är fortfarande tillfälligt pausade. Säkerheten för användarfonder är vår högsta prioritet och alla användarfonder förblir säkra och opåverkade. Vi arbetar hårt för att återuppta uttag så snart som möjligt. Läs den här artikeln för ytterligare uppdateringar.

Andra produktuppdateringar

För användare av C2C-lån: OKEx bestämde sig för att höja upphävandet av BCH som säkerhet från 3:00 UTC den 8 november till 09:00 UTC den 29 oktober. Observera att användare som lånar USDT med BCH som säkerhet måste betala tillbaka sina lån innan 03:00 UTC den 14 november, det är då en obligatorisk återbetalning kommer att utlösas.

UPPDATERING: 28 oktober kl. 13:00 UTC

Uttag

Uttag från OKEx pausas fortfarande tillfälligt. Säkerheten för användarfonder är vår högsta prioritet och alla användarfonder förblir säkra och opåverkade. Vi arbetar hårt för att återuppta uttag så snart som möjligt. Läs den här artikeln för ytterligare uppdateringar.

Andra produktuppdateringar

Idag meddelade OKEx att de kommer att stödja den planerade hårda gaffeln i Bitcoin Cash (BCH) -nätverket den 15 november. Det finns för närvarande två konkurrerande gaffelförslag, Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) och Bitcoin Cash Node (BCHN). Om hårdgaffeln lyckas kommer användare som håller BCH på OKEx innan gaffeln får två nya tillgångar: BCH ABC och BCHN.

Klicka här för mer information om den planerade hårda gaffeln och hur den kommer att påverka handeln på OKEx.

UPPDATERING: 27 oktober kl. 13:00 UTC

Uttag på OKEx pausas fortfarande tillfälligt. Säkerheten för användarfonder är vår högsta prioritet och alla användarfonder förblir säkra och opåverkade. Vi arbetar för att få plattformen tillbaka till full funktionalitet. Läs den här artikeln för ytterligare uppdateringar.

UPPDATERING: 26 oktober kl. 11:30 UTC

En WebSocket-systemuppgradering är planerad för imorgon 27 oktober kl. 08:30 UTC (påverkar API-handlare och andra parter som använder OKEx API).

Uttag på OKEx är fortfarande pausade. Säkerheten för användarens medel är vår högsta prioritet. Alla användarfonder förblir säkra och opåverkade. Vi gör allt vi kan för att säkerställa att plattformen återgår till full funktionalitet.

UPPDATERING: 23 oktober kl. 14:00 UTC

Vid denna tidpunkt är uttag från OKEx fortfarande pausade. Alla OKEx-produkter är igång utom de som direkt innebär uttag – dvs Sälj Crypto fiat-gateway och DeFi-token ger jordbruk på OKEx Earn, som också tillfälligt avbröts den 16 oktober..

Vi arbetar dygnet runt för att återgå till affärer som vanligt. Användarens medel förblir säkra och opåverkade. Vi vill rikta ett enormt tack till OKEx-communityt för ditt orubbliga tålamod. Kom tillbaka här för uppdateringar.

UPPDATERING: 22 oktober kl. 15:15 UTC

Alla funktioner på OKEx är igång, utom de som innebär uttag. Användarnas medel är säkra. Vi uppskattar uppriktigt ditt tålamod och arbetar hårt för att återuppta uttag. Se den här artikeln för framtida uppdateringar.

UPPDATERING: 21 oktober 2020 klockan 02:00 UTC

Återupptagande av P2P-handel och köpkrypto

OKEx P2P-plattformen kommer att återuppta handeln den 21 oktober, 12:00 UTC för CNY-, INR- och VND-fiatpar, och Buy Crypto fiat-gateway kommer också att återaktiveras samtidigt.

Observera att uttag av kryptovaluta fortfarande är tillfälligt avstängda. För din säkerhet, undvik handel utanför deponering eftersom det riskerar bedrägerier och / eller tvister utan något skydd. Som alltid, vänligen träna korrekt riskhantering när du handlar, och följ bara våra officiella kommunikationskanaler för de senaste uppdateringarna.

Vi tackar dig för ditt fortsatta tålamod och stöd.

Från och med 03:00 UTC idag, 16 oktober, har OKEx tillfälligt avbrutit uttag av digitala tillgångar. * Vi vill försäkra användarna att pengarna på OKEx inte har påverkats. Dessutom fungerar alla andra operationer på OKEx som inte innebär uttag normalt.

När det gäller påståenden på Twitter idag att medel hade dragits ut från OKEx till en konkurrentbörs, har OKEx plånboksteam bekräftat att ursprungplånbokadresserna i nämnda transaktioner inte tillhör OKEx.

Chefsekonomen på det stora blockchain-analysföretaget Chainalysis också bekräftad i en tweet idag att transaktionerna i fråga hade varit "felaktigt märkt" och var faktiskt inte från OKEx.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär för våra användare som avstängningen av uttag kan ha orsakat. Vi kommer att hålla användarna uppdaterade så snart vi har mer information – se OKEx officiella Twitter för de senaste uppdateringarna. Naturligtvis kommer vi att återuppta uttag av digitala tillgångar så snart vi har fastställt att alla säkerhetskrav har uppfyllts.

Vi uppskattar och värdesätter ditt fortsatta stöd och förtroende, och vi kommer att fortsätta leverera förstklassiga produkter, tjänster och teknisk support till våra kunder.

* I enlighet med 8.1 Tjänständring och avbrott i användarvillkoren kan OKEx ändra Tjänsten och / eller kan också avbryta, avbryta eller avsluta tjänsten när som helst med eller utan föregående meddelande.

Mediekontakt

Vivien Choi

E-post: [e-postskyddad]

@vivienchoi

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map